推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

香港女王

香港女王

好耐以前試過深水步V 同Y
上4台見到幾個女王, E 字頭同J 字頭好似係MAGGIE 徒弟, 仲有兩三個都成千銀, 有冇師兄分享下

引用:
原帖由 Imagine 於 2020-5-18 16:37 發表
好耐以前試過深水步V 同Y
上4台見到幾個女王, E 字頭同J 字頭好似係MAGGIE 徒弟, 仲有兩三個都成千銀, 有冇師兄分享下
壹仔今期都有一個,有次看VIUTV也有一個做嘉賓

好耐之前試過有一位叫天后ADA,唔知有冇C Hing. 試過?

引用:
原帖由 emilee 於 2020-6-12 02:37 發表
好耐之前試過有一位叫天后ADA,唔知有冇C Hing. 試過?
現在還講ADA,你也是一位舊的人..........她應該無做一段時間........
現在網上有很多新的..............

全部都好貴
起碼要1200

回復 4# 的帖子

真係好多年 ! 當年佢都多客,
唔知而家佢仲有無做

現在選擇多好多

回復 5# 的帖子

依家成千起跳, 但有D 應該買D 玩具就話自己女王

相關搜索目錄: 玩具

回復 7# 的帖子

Absolutely !
最怕錢就洗咗,但根本唔係嗰回事!

引用:
原帖由 Imagine 於 2020-6-15 06:15 發表
依家成千起跳, 但有D 應該買D 玩具就話自己女王
現在興玩熟客,廣告都不用登,還有用whatsapp group討論,不要PM我問,因為看也不知道是誰。

相關搜索目錄: 玩具 廣告

引用:
原帖由 emilee 於 2020-6-15 09:26 發表
Absolutely !
最怕錢就洗咗,但根本唔係嗰回事!
很多如此......我試過在這裡給一位兄弟一些伴遊的SM女王,那些高鐘的兄弟表示都是一般般。現在貴又多,平又多,我就覺得出國玩好一點,順便當旅遊,希望疫情盡快好轉,各國盡快開關。

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 emilee 於 2020-6-15 05:22 發表

真係好多年 ! 當年佢都多客,
唔知而家佢仲有無做

現在選擇多好多
聽聞ADA信了教,還有佢可能做得唔好,不是佢一個做,佢找人返來做,我最後一次找佢是佢自己做,但都很多年.......
現在是選擇多了

噢!原来是信了教 !她是玩得不錯的,現在賣廣告所謂的SM 很多都不是的。

很懷念她。
謝謝你的通知。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 emilee 於 2020-6-19 04:31 發表
噢!原来是信了教 !她是玩得不錯的,現在賣廣告所謂的SM 很多都不是的。

很懷念她。
謝謝你的通知。
信了教,我也是看討論區有兄弟講才知道,真假就不知,但佢無做就是事實,人地假假地N年前在中環玩過(壹仔當年爆了中環的私人場所)與現在的不同,還有當年曾經幫Ada工作的囡囡講有些客人是會飛去日本玩的,那些客人,那些品味與現在的應該有分別。

引用:
原帖由 emilee 於 2020-6-19 04:31 發表

很懷念她。
謝謝你的通知。
上面我講了現在時興玩熟客,我唔知太多香港SM的事情,你想知道更多,Google一下應該更多資訊

回復 13# 的帖子

[那些客人,那些品味與現在的應該有分別]
完全同意 !

回復 14# 的帖子

我在歐洲玩過, 絕不是現在香港的所謂SM可比 !

引用:
原帖由 emilee 於 2020-6-19 13:13 發表
當然不相同,其實大陸,泰國與日本也不相同。
我知道有些兄弟在香港會找日本出名的SM女王,有些出名的會來香港。當然現在暫時無可能有,因為疫情。
另有客人,是會訂間五星酒店來玩,至於囡囡是那些我也不知道

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 emilee 於 2020-6-19 13:11 發表
[那些客人,那些品味與現在的應該有分別]
完全同意 !
當然唔排除現在的客人也與ADA那些客人是差不多.....
我覺得玩還是去出國吧,包括大陸,當然歐洲,日本,美國,甚至泰國都更正.香港玩N次,不如出國玩一次

引用:
原帖由 emilee 於 2020-6-19 13:13 發表
XOCAT以前也有些兄弟有很多經驗.....

回復 18# 的帖子

[香港玩N次,不如出國玩一次] 完全同意!
無必要貼錢買難受 !

年前在Amsterdam 玩過,無論服務態度同技巧, 都令人舒暢無比, 大概200歐羅,扺 !
日本的未試過,有資料可提供嗎 ?

回復 19# 的帖子

不知現在有沒有其他兄弟可提供資料 ?

很難得,仍可在這討論區相遇 !

仲記得以前佐敦立信有個Diana

正計劃年尾去泰國玩

佐敦Diana ,係咪吳君如拍電影金雞時,請教過佢嗰位?
泰國估計点都好玩過香港,但疫情而家咁,出關都煩!😣

聽講,尖沙咀女王個地方,屋内装咗Cam ?有冇CHING 可以confirm ?😥

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。