推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

有冇師兄同環保啲女出過街?

引用:
原帖由 kking88 於 2020-6-15 23:10 發表
啲女其實好易約,出去同落去其實都差唔多! 以前的環保local啲女正好多!
Sorry, admin 唔記得打格仔

ada 而家仲有冇做?

回復 1# 的帖子

師兄有冇好介紹,高高瘦瘦個種?thx

Ccccccccccccccccc

好奇問下,有冇師兄知道圈中人是誰?

Ccccccccccccccc cccccccc

引用:
原帖由 kking88 於 2020-6-15 23:10 發表
啲女其實好易約,出去同落去其實都差唔多! 以前的環保local啲女正好多!
現在越來越少local做 sauna, 同以前真係好唔同,現現在去得sauna的的都都4x以上

有無新少少的相?依瓥祕~舊相

Cccccccccccccccccc

引用:
現在的coco同之前唔同咗,個個都好似整完容,都係以前正啲

Ccccccccccccccccccccccc

Ccccccccccccccccccccccccccccc

引用:
原帖由 kking88 於 2020-6-25 00:32 發表

得陳年舊相可post, 新相pm吧,或搵人開個group講, 之前有師兄開過group share下,唔方便係度share新相,咁米係人都知我係邊個,mandy殺咗我都似!喇,依個估中pm我
我比較喜歡她妹妹多啲!最近就多找 Melon,房內開大就試過,出街就沒試過,師兄可 share 指教下點約呢?

Cccccccccccccccccccccccccccccvvvvv

Goooooooood

cccccccccccc

cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Ccccccccccccccccc

試過問,但條女話去公司方便齱I檸檬

cccccccccccccc

Ccccccccccccccccccccc

ccccccccccccccccccc

做人要厚道,看帖要回帖!

現在還有做嗎?係都年紀不少!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。