推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

有無人試過旺角新興大廈阿芳????????

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-9-5 16:47 發表

師兄你咁好彩有湯飲呀﹖我最多都係飲過一次黑杞子茶喳,通常都係飲紙品豆漿﹗
上次湯同茶都有

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-9-5 20:38 發表
你有冇試附近幾個女女
仲未呀!師兄。
SSP欣欣 仲放假中。美蘭個位未約。丹丹 V7約好過幾次,但都冇回覆,佢究竟係咪放緊假? 但佢喺新四個廣告又冇停喎。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 mini169 於 2020-9-5 21:46 發表
上次湯同茶都有
可能去得多唔馨香,要若即若離疏啲去囉。師兄係幾多點鐘打去約? 睇儱|唔會撞番次帶壺湯過我飲。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-9-6 19:24 發表

可能去得多唔馨香,要若即若離疏囓h囉。師兄係幾多點鐘打去約? 睇儱|唔會撞番次帶壺湯過我飲。
1點鐘咁上下

回復 78# 的帖子

其實湯都可以約定煲比你飲
哈哈

湯就未飲過 紙包飲品就有

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-9-7 06:17 發表
其實湯都可以約定煲比你飲
哈哈
  師兄,最近仲有冇搵過飛飛(丹丹),新四廣告冇停過,早前加V7時有回覆,復工會通知,但而家V7過幾次都冇回應,係咪仲放緊假﹖

回復 82# 的帖子

可能休息
開工她會覆

引用:
原帖由 Gariester 於 2020-8-16 16:40 發表
水壓唔強 is the problem of the whole building. I usually go 8/F for an mid-age lady without AD on any site for massage + HJ, but she also stopped working for months...

Considering to buy an OSxM  + ...
8/F flat D rest for揍孫

引用:
原帖由 kaiza123 於 2020-7-24 09:55 發表
有無欣欣既LINK睇下?搵唔到
師兄,係咪今日舊四個位? 睇相都應該50+
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 85# 的帖子

我估接近46左右啦

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-9-24 11:36 發表

師兄,係咪今日舊四個位? 睇相都應該50+
心口有紋身?

回復 87# 的帖子

有紋身心口
是的無錯

鐘意熟女的,欣欣絕對可以一試...............

引用:
原帖由 lam8833 於 2020-9-30 08:41 發表
鐘意熟女的,欣欣絕對可以一試...............
看來師兄應該都係欣欣熟客,佢H服務係咪冇得頂? 骨技如何?有冇咩絕活及吸引H地方呢?

回復 90# 的帖子

各方面都好普通
會盡量配合你

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-10-1 08:01 發表
各方面都好普通
會盡量配合你
  手骨唔惦又差啲喎,不過原來賣點就係配合度高,咁咪隨時四味五味都有著落﹖會唔會譚仔價逐樣計架﹖  

回復 92# 的帖子

不是骨女
45味應該冇

往年最後一次找她 還有陣催淚彈味 想起都好笑

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-24 11:33 發表

師兄,有冇另一推介? 骨技行先,兼有可集礄慾j波更佳。
引用:
原帖由 siwa16 於 2020-7-24 20:55 發表
你的要求我都想呀
去美蘭搵下啦
  師兄,姿儀好似都50+咁上下,Part 1揼骨真係唔太差,原來廣告3魚就只係齋揼價,想要出火Part 2就要加多1魚,但只可伸手入去摸冇解甲,同埋有點死chok欠爽呢﹗

回復 94# 的帖子

我找她都係想揼骨
由登德開始都有好幾年

時間過得快

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-10-1 06:19 發表

看來師兄應該都係欣欣熟客,佢H服務係咪冇得頂? 骨技如何?有冇咩絕活及吸引H地方呢?
欣欣係141,並不是樓上骨.樣算順眼,波波算幾大,真波,可大車,69,做起時會不停叫"老公,老公,xx死我......".

引用:
原帖由 lam8833 於 2020-10-5 08:46 發表

欣欣係141,並不是樓上骨.樣算順眼,波波算幾大,真波,可大車,69,做起時會不停叫"老公,老公,xx死我......".
多謝師兄,我見廣告標示類型係: 樓上骨,所以先以為係,但望見寫做全套,都預知係唔識揼。

回復 97# 的帖子

她有推油 普通啦
BM幾好

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-10-3 22:26 發表

師兄,姿儀好似都50+咁上下,Part 1K骨真係唔太差,原來廣告3魚就只係齋K價,想要出火Part 2就要加多1魚,但只可伸手入去摸冇解甲,同埋有點死chok欠爽呢﹗
身形膚色都似黑妹

好多師兄好有料
最近出番來玩
師兄有冇大波大羅好介紹

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。