推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

37 12
發新話題

[灌水] 深水埗林姑娘得唔得?

深水埗林姑娘得唔得?

請問各位大神佢係服務得唔得,吊得過嗎?

回復 1# 的帖子

tried her a few years back.  She was old and not as energetic as before.  She grew a bit impatient when I had done her a bit longer than she had expected it.  However, if you are a fan of mature granny, she may be your cup of tea.

回復 2# 的帖子

唔該C-hing!咁有無其她大波熟女介紹

果頭有幾個,大埔道160

回復 4# 的帖子

今天經過上了去視測環境,見到一班南亞人在問房,其中有兩個遝入了一間話要兩人一齊吊條女,嚇到我九縮馬上落樓!

引用:
原帖由 devils 於 2020-8-4 17:27 發表
今天經過上了去視測環境,見到一班南亞人在問房,其中有兩個遝入了一間話要兩人一齊吊條女,嚇到我九縮馬上落樓!
咁刺激
銀銀都幾正 可以一試

回復 6# 的帖子

銀銀可否環保中出呀C-Hing?

引用:
原帖由 devils 於 2020-8-4 23:44 發表
不能 要包膠

回復 8# 的帖子

謝謝回复!

引用:
原帖由 ask520 於 2020-8-4 20:04 發表

咁刺激
銀銀都幾正 可以一試
Yes, 銀銀好笑容

回復 2# 的帖子

can ching PM me her name and contact details?
thanks

回復 11# 的帖子

every one floor one website has her details.

引用:
原帖由 devils 於 2020-8-4 17:27 發表
咁你應該同埋佢地一齊去問下4P得唔得

引用:
原帖由 devils 於 2020-8-4 23:44 發表
可以環保吹爆

引用:
未必得,但我問過,可以影相

引用:
原帖由 M-HUNTER 於 2020-8-16 18:09 發表
未必得,但我問過,可以影相
係 好友善 態度好 翻食過幾次

引用:
原帖由 mini169 於 2020-8-14 13:32 發表
可以環保吹爆
真的?師兄試過?我去過幾次都要包膠

引用:
原帖由 ask520 於 2020-8-17 20:16 發表

我都係環保吹喎

引用:
原帖由 ask520 於 2020-8-17 20:16 發表

上次唸住佢吹幾下就埋位,點知越吹越舒服加上有一排無做特別敏感,黫搰J情況下唯有等佢吹爆。

請問C兄,林姑娘和銀銀哪位年齡較成熟,本人喜好熟婦,謝謝指教

引用:
原帖由 hatalime 於 2020-8-18 21:39 發表
請問C兄,林姑娘和銀銀哪位年齡較成熟,本人喜好熟婦,謝謝指教
林姑娘係阿婆級,岩唔岩先

65歲以下也想試試,看相片,身形,皮膚,好似保養得幾好

回復 21# 的帖子

Agree. Mature old granny.  Should be above 65.

引用:
原帖由 hatalime 於 2020-8-18 21:39 發表
銀銀回老家了!

林姑娘成個屋村師奶,大波但墮,可玩角色扮演,夠配合。
睇你lke唔like屌人老婆?

相關搜索目錄: 角色扮演
本帖最近評分記錄
  • 火馬 體力 +1 大波但墮,好好玩∼ 2020-9-17 09:44
  • 火馬 威望 +1 大波但墮,好好玩∼ 2020-9-17 09:44
  • 火馬 金錢 +1 大波但墮,好好玩∼ 2020-9-17 09:44

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。