推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[九龍] 深水埗私做肉感熟婦

引用:
原帖由 商帝 於 2020-8-26 10:56 發表
C hung 可唔可以pm個網址或者電話黎  thx🙏🏻
已pm!!!!!

回復 51# 的帖子

正, tks ching
有冇地址呀

引用:
原帖由 waycle 於 2020-8-28 02:31 發表
正, tks ching
有冇地址呀
已pm!!!!!!

個個都想要地址,有幾多個已試過?
利申,我未,因為仲係怕疫情
超想去揼骨

回復 54# 的帖子

same here!  I am still afraid of the virus.

之前有C兄話佢似村姑,佢著自己衫真係娘咗D,所以我會買衫俾佢,即刻吾同哂,C兄慢慢欣賞

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 18# 的帖子

呢輯相好正,影到發曬姣咁樣

引用:
原帖由 catrace 於 2020-8-31 11:49 發表
呢輯相好正,影到發曬姣咁樣
你真叻,佢影完真係姣到出汁

師兄原來仲有咁多正嘢分享
正呀!如有三點式更爽

一渣佢對波就發姣啦

回復 56# 的帖子

那我買絲襪 好不好

正啊 多謝師兄分享

回復 56# 的帖子

著住自己買的衫黎插
應該會插得更爽

回復 56# 的帖子

Ching, you are a good man! What the lady needs is care and love and you are giving her both.

引用:
原帖由 dickli9191 於 2020-9-1 13:05 發表
Ching, you are a good man! What the lady needs is care and love and you are giving her both.
My experience is make her happy ,you will get the unpredictable reward .is for all Ching

我都試左幾次,個人認為绝對係熟女之中極品

師兄可以PM聯絡熟女方法俾我,呢個熟女好有戀母feel

引用:
原帖由 Z2Z2Z2 於 2020-9-3 01:14 發表
師兄可以PM聯絡熟女方法俾我,呢個熟女好有戀母feel
已pm佢係折原、加山個個feel

HELLO 師兄求地址感謝你

引用:
原帖由 AI_TIM 於 2020-9-3 23:37 發表
HELLO 師兄求地址感謝你
已pm!!!!!!!

師兄們有冇試過同佢玩角色扮演?

相關搜索目錄: 角色扮演

引用:
原帖由 羅漢3 於 2020-9-4 11:09 發表
師兄們有冇試過同佢玩角色扮演?
試過玩大波女上司誘惑,佢可以即時入戲,好能過引

相關搜索目錄: 角色扮演

件熟婦好正, 已PM

引用:
原帖由 Imagine 於 2020-9-4 15:21 發表
件熟婦好正, 已PM
已pm!!!!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。