推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 老婆個朋友欠我錢

嘿嘿!後果可以好大鑊,玩都要小心D。

我早排都成功左攪左老婆朋友 !

引用:
原帖由 eddy216 於 2020-10-22 15:39 發表
我早排都成功左攪左老婆朋友 !
願聞其詳呀師兄

eat = No money ,  not eat , you get your money back
It depends how much and how big is the debt

我老婆個friend 離左婚幾年, 一個月都有幾日會上黎食下飯. 所以同佢都算friend. 上年年頭佢同我老婆講坐飛機識左條鬼佬. 咁條鬼佬又係離左婚有對仔女. 咁我老婆個friend 上年就飛左去澳洲搵佢. 咁我就問有無比鬼攪. 我老婆就話關我鬼事咩!

年頭開始WFH 佢又住得近. 我間唔時都搵佢一齊食lunch. 我無同老婆講, 咁我以為佢會有同我老婆講同我食. 點知上二個月佢黎食晚飯, 老婆講開有間野開左幾個月未試搵日一齊食. 我就口快快講左咪上次Lunch 同你食左囉. 咁我老婆問我幾時有同佢食過. (其實我係同緊老婆個friend 講) , 咁我即時話無咩?. 跟手望瞄左一眼佢個friend 佢臉紅哂. 之後開始少左WFH  ! 咁有晚收工諗住同老婆去佢話果間到食, 點知話要OT 夜返叫我食左先. 咁我就搵佢個friend 啦. 佢個friend 果日WFH 但就要做野唔得 . 諗住自己食算. 過左陣打返黎問買去佢屋企食.

食野其間同佢講好耐無旅行. 佢話疫情後想去邊. 我就話想去澳洲! 之後問佢澳洲好唔好玩. 其間傾左好多野啦........之後問佢同個鬼佬有無發展機會呀. 佢就話無, 咁我再問果時你住佢屋企, 佢仔女有無返黎住. 佢話去左十幾日都未見過佢仔女. 咁夜晚二人世界佢咪好正. 佢話一般啦. 叫我唔好睇咁多AV, 之後話鬼佬係長但唔夠硬囉. 之後靜左一陣. 就話XX (我老婆)正好多. 佢話XX有講過我性需要同要求都幾大. 我話一星二次同正常做愛會做既野咋喎. 我話鬼佬無同你69 果0的咩. 佢話有, 但唔high. 之後問左佢好多野..都係佢同鬼佬做愛過程. 我一路聽都硬到一個點. 唔明佢點解唔high. 跟住我咸濕引起話.我有D頂唔順啦喎. 跟住又靜左一陣. 無再講. 之後我坐梳化玩電話.諗住玩陣走 ! 其實睇緊0的AV小電影(IG 原來有好多架 ! ) 跟住佢去完廁所出黎坐左我隔離. 我無熄到.其實想睇下佢有咩反應 佢話你真係好咸濕喎. 我話咁我返去先睇啦.佢又話唔洗. 其間佢又話咁會好high, 好正. 咁睇到其中一條奶X片我話呢個我最掂. 叫佢試下 ! . 之後佢無反應比我. 我就跪左係到除左佢條褲了(其實估到佢想). 果時佢已經濕哂. 但話未沖涼唔好. 係有小小味. 但當時又點會介意. 跟手啜埋佢腳指 ! 佢已經high 到兩手揀住自己粒lin, 我再奶多陣再用埋手..佢就噴哂水, 我第一次成功. 話說我老婆死都話自己無. 又唔比我指插. 見佢兩隻腳震下震下. 超滿足.之後到佢含我. 佢話男人有陣味有時都幾正. 聽到都開心! 老老實實佢都真係好落力. 我唔叫停佢都唔停.幾耐我就無計時啦. 之後抱左佢入房. 玩左陣69就入. 我一路插一路話佢好緊.又邊啜下腳指. 呢招對佢好有用, 叫到拆天.  之後佢反攻女上. 係咁搖. 真係頂唔順.射左入去.本身話要拎出黎. 果下唔理了. 攬左一陣. 叫我返0的返去. 果次之後我地都有再做..同埋佢上星期六都有黎左我屋企食飯.
引用:
原帖由 tchan226 於 2020-10-22 16:21 發表
願聞其詳呀師兄
本帖最近評分記錄
  • HappyApex 金錢 +35 讚! 2020-10-28 21:37
  • HappyApex 威望 +35 讚! 2020-10-28 21:37
  • HappyApex 體力 +35 讚! 2020-10-28 21:37
  • 克里斯 金錢 +33 學到野 2020-10-28 12:20
  • 克里斯 威望 +33 學到野 2020-10-28 12:20
  • 克里斯 體力 +33 學到野 2020-10-28 12:20
  • kennosky 金錢 +22 多謝分享 2020-10-23 14:08
  • kennosky 威望 +23 多謝分享 2020-10-23 14:08
  • kennosky 體力 +22 多謝分享 2020-10-23 14:08

食鷕頇蛫鴾閬釦A把柄係手,借鬙hd錢可能唔會還,到時你可能仲要不斷比瓣f費

回復 31# 的帖子

good job

唔理咁多,食咗先講!

回復 34# 的帖子

我 朋友條女借我五千,同我爆咗六次房,最終都係無還錢,依家重有問我借錢,好似無還過Wor

引用:
原帖由 BOYDATA7448 於 2020-10-24 09:49 發表
我 朋友條女借我五千,同我爆咗六次房,最終都係無還錢,依家重有問我借錢,好似無還過Wor
爆房5次?有冇中岀?口爆?仲要問再借?無服務的話仲貴過港龍空姐?人哋SPA PART12 都係$13xx

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 eddy216 於 2020-10-23 13:05 發表
我老婆個friend 離左婚幾年, 一個月都有幾日會上黎食下飯. 所以同佢都算friend. 上年年頭佢同我老婆講坐飛機識左條鬼佬. 咁條鬼佬又係離左婚有對仔女. 咁我老婆個friend 上年就飛左去澳洲搵佢. 咁我就問有無比鬼攪.  ...
師兄好正👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

師兄你第一次同人做就啜佢腳趾咁勇

熟人唔怕既.加上腳真係好吸引.
引用:
原帖由 joeyfanss 於 2020-10-27 10:05 發表

引用:
原帖由 joeyfanss 於 2020-10-27 02:05 發表
對腳得唔怕啜,啜腳指安全過奶西

回復 39# 的帖子

唔講開又講,又比佢借咗五千,不過今次連佢菊花都爆埋,個菊花佢個菊花真係處,出血,可能比我督暴咗佢粒內痔,唔係邊有咁多血,流番啲紅加白H粉紅色漿水出來。

好正呀師兄,老婆個friend, 真係除時叫佢上黎食都得。老婆係廚房,你係房吊佢個friend.
引用:
原帖由 eddy216 於 2020-10-23 13:05 發表
我老婆個friend 離左婚幾年, 一個月都有幾日會上黎食下飯. 所以同佢都算friend. 上年年頭佢同我老婆講坐飛機識左條鬼佬. 咁條鬼佬又係離左婚有對仔女. 咁我老婆個friend 上年就飛左去澳洲搵佢. 咁我就問有無比鬼攪.  ...

我而家諗緊點入手?

引用:
原帖由 克里斯 於 2020-10-27 22:02 發表
我而家諗緊點入手?
約佢問薄A當面叫佢還錢......

老婆係到, 我地好正經架. 費時唔小心比老婆見到就麻煩
引用:
原帖由 iamanpan 於 2020-10-27 20:58 發表
好正呀師兄,老婆個friend, 真係除時叫佢上黎食都得。老婆係廚房,你係房吊佢個friend.

引用:
原帖由 eddy216 於 2020-10-28 09:53 發表
老婆係到, 我地好正經架. 費時唔小心比老婆見到就麻煩

師兄可以屋企食完飯打孖上

引用:
原帖由 jimmychai 於 2020-10-27 14:32 發表

約佢問薄A當面叫佢還錢......
我都都諗住打比佢講,whatsapp有線索

打孖就唔好了, 我老婆對性無興趣! 我入房同佢做 佢係出面等就算啦
引用:
原帖由 couplelover 於 2020-10-28 11:48 發表

師兄可以屋企食完飯打孖上

正, 老婆多唔多 frd ??
有排玩

引用:
原帖由 克里斯 於 2020-10-28 12:21 發表

我都都諗住打比佢講,whatsapp有線索
搵個人少鵀a方,公園又好,茶仔又好,當面叫佢還錢。  仲有,你千祈唔好同佢講,話上床當還錢,一定要佢自己開口講,費事佢係你老婆面前反咬你.......

正正經經當面叫佢還錢,兇佢幾兇,迫到佢自己話要同你上床當還錢......

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 克里斯 金錢 +22 交學費 2020-10-28 21:53
  • 克里斯 威望 +22 交學費 2020-10-28 21:53
  • 克里斯 體力 +22 交學費 2020-10-28 21:53

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。