推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

82 1234
發新話題

[原創] 最近食咗件私做人妻

最近食咗件私做人妻

係sayhi識,佢話因為失業,搵多個錢傍身,同佢玩落都幾正,勝在有cup手波有pat配合高,但有肚腩,不過我都返食過一次,好大機會keep住揾佢[attachimg]4210472[/attachimg]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

求師兄pm  聯絡方法

求分享聯絡, pm please thanks

可唔可以pm聯絡方法

求聯絡方法
pm thx

恭喜師兄
可唔可以share contact??
十分感謝

可唔可以pm聯絡方法

請問師兄對波幾大?
咩cup可否夾腸?

師兄好波!  益下兄弟,幫補下姐姐!
謝謝!你的提供,希望有聯絡方法。

麻煩師兄pm提供聯絡方法

引用:
原帖由 hokka725 於 2020-12-23 12:35 發表
請問師兄對波幾大?
咩cup可否夾腸?
c cup,夾腸同cup數有冇関我答你唔到

ching可以分享聯絡方法

師兄 可提供聯絡邊法嗎?謝

引用:
原帖由 pennyscc 於 2020-12-24 07:57 發表
ching可以分享聯絡方法
check pm pls

引用:
原帖由 Njxcbo 於 2020-12-24 15:06 發表
師兄 可提供聯絡邊法嗎?謝
check pm pls

麻煩師兄pm提供聯絡方法

請師兄pm我聯絡方式謝謝

求師兄pm  聯絡方法

CHing 可否提供聯絡方法 ? 感謝

望落好似幾正,未知師兄喺邊處食佢?上人妻屋企還是租酒店? 每次消費幾多$落樓? 同位人妻玩過咩服務等,可以講多少少細節嗎?方便PM埋,謝!

相關搜索目錄: 酒店

師兄 求 聯絡方法 pls

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-12-27 09:10 發表
  望落好似幾正,未知師兄喺邊處食佢?上人妻屋企還是租酒店? 每次消費幾多$落樓? 同位人妻玩過咩服務等,可以講多少少細節嗎?方便PM埋,謝!
係囉師兄分享下

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 tamkonshan1975 於 2020-12-25 17:58 發表
求師兄pm  聯絡方法
pls check pm

引用:
原帖由 agogock2118 於 2020-12-27 10:51 發表
師兄 求 聯絡方法 pls
pls check pm

C兄救pm thx

82 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。