推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

56 123
發新話題

有線新聞Cable吹水同學會

老就梗係炒喇

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2020-12-1 19:56 發表
老就梗係炒喇
但不及王巧......老

I will miss you. good luck ms. lau  

可能人工高關係。關善茹可以做幕後免死??

TVB 都轉左四五代anchor ...... cable now 都仲用緊上世紀d anchor......

引用:
原帖由 Sanronym 於 2020-12-2 13:34 發表
可能人工高關係。關善茹可以做幕後免死??
果4個高層好味獨特
傻仔賓芯粉屎日日扣人分!破壞論壇和諧!
終於被踢走!
大快人心!

回復 5802# 的帖子

邊撚到黑暴你條毒撚地中海柒皮

佢自己講返咁多年係有線既日子和被炒魷事情
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

所以媚姐自己起身費事做醜人或眼冤

呢啲人基本上不會請辭
山雞台炒黃珊就係呢個原因
俾人交佢名上人事部炒人係啱既

heero, thank you for sharing her post.

其實鍾意睇有線,無線已越檢越cctvb,而家連有線都。。。。。。

許方輝條仆街,當年攪周嘉儀時已經要判佢死刑。

引用:
原帖由 hny 於 2020-12-19 12:58 發表
許方輝條仆街,當年攪周嘉儀時已經要判佢死刑。
可惜不但無遺臭, 仲可以位居權重

引用:
原帖由 batxhim00 於 2020-12-19 19:56 發表

可惜不但無遺臭, 仲可以位居權重
殺人放火金腰帶,何況呢D小兒科?  

而家貌似想轉做KOL,不過以佢化妝要化到咁重手先出到場+硬照P到飛起咁樣,得唔得架

相關搜索目錄: 化妝 硬照

其實香港新聞工作者醒未?加拿大C B C各個省就多一兩個地區電視台細到好似大學儮q視台咁....英國BBC就更加係讀大.我從來都唔明點解香港要有四五個電視台根本就生存唔到佢做到10幾年直播其實係賺鼳\應該為自己感到自豪....其實剩低黥X個上世紀直播好似王巧(都要諗定後路

最新繼續單打新中國組
不過講真,如果佢係咁proud of自己既專業,同埋覺得呢個專業比網紅KOL好,就無謂一路搞到自己咁怨婦啦,一兩次都仲同情,再繼續就有d煩膠啦
都未計佢將自己擺到個道德高地咁高,一陣比人問佢老公打邊度工就難睇
比人感覺太口直心快太無保留,PR大忌

引用:
原帖由 solar3210 於 2020-12-21 01:06 發表
其實香港新聞工作者醒未?加拿大C B C各個省就多一兩個地區電視台細到好似大學儮q視台咁....英國BBC就更加係讀大.我從來都唔明點解香港要有四五個電視台根本就生存唔到佢做到10幾年直播其實係賺鼳\應該為自己感到自 ...
如果要講儭隉ABBC 真係算唔上獨大,ITN 同 Sky 都非常大影響力
按收視論,一般收視最高儭`目都係 ITV BBC 新聞收視雖然係高但有時 ITV 同時段都能超到

引用:
原帖由 ANDING 於 2021-1-2 23:35 發表
最新繼續單打新中國組
不過講真,如果佢係咁proud of自己既專業,同埋覺得呢個專業比網紅KOL好,就無謂一路搞到自己咁怨婦啦,一兩次都仲同情,再繼續就有d煩膠啦
都未計佢將自己擺到個道德高地咁高,一陣比人 ...
絕對同意,今日留一線,他朝好相見。何況做KOL不一定是全職做,偶然客串宣傳產品或活動,已可算是KOL。
梁凱寧離開大台後,有大半年無接廣告及參與不同活動,專心做導師及節目主持人,若非疫情打擊導師生意,及要修讀言語治療課程,她也不會接宣傳產品job。最重要的,是她一直無批評或嘲諷KOL。

相關搜索目錄: 廣告

開文只係想集中討論, "新聞刺針、有線中國組、大裁員事件&之後既有線日常事情"等等...
請大家用平常心討論,分享情報和發表意見..
大家討論可以針對某個人,某件事,但唔可以過火言語、粗言穢語!
請大家多謝合作

引用:
原帖由 heero 於 2021-1-5 13:51 發表
開文只係想集中討論, "新聞刺針、有線中國組、大裁員事件&之後既有線日常事情"等等...
請大家用平常心討論,分享情報和發表意見..
大家討論可以針對某個人,某件事,但唔可以過火言語、粗言穢語!
請大家多謝合作:bow ...
收到條貼文分割通知原來係呢個
咁我講返呢幾日節目幭黹吽A首先係大家都知鴾什窶梒髐H,尋日開始更塞鬫n多其他組麍G,一條港聞兩條財經,財經鴽韞[出現埋馬來西亞令吉匯價……而中國組第二日中午鷊s聞台麰姨膝蝔消埋

回復 23# 的帖子

成個節目取消算啦,不倫不類

引用:
原帖由 0000000 於 2021-1-5 14:35 發表
成個節目取消算啦,不倫不類
而家搞到咁,仲不如播返節國際最前線或者有線新聞

56 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。