推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

34 12
發新話題

良家女疑問

良家女疑問

女友人做開正骨按摩,想試試轉型,正骨以外做埋手鑿仔。佢係斯文良家女,問我好唔好,問我有無朋友介紹,我應該點答?

回復 1# 的帖子

如果女友肯,而思想身體都準備好,當然要鼓勵佢做邪骨拉,又可以賺多D錢,又可見識多D唔同男人……

介紹我給佢試試,可能做完我,覺得太易做,以後繼續做

引用:
原帖由 xf2012 於 2021-1-6 23:20 發表
女友人做開正骨按摩,想試試轉型,正骨以外做埋手鑿仔。佢係斯文良家女,問我好唔好,問我有無朋友介紹,我應該點答?
有個女友人可以咁問你,都會係好好朋友;而家正邪都難揾食喎

做做下就唔住手作仔

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2021-1-7 01:49 發表

有個女友人可以咁問你,都會係好好朋友;而家正邪都難揾食喎
係,所以佢先至行出呢一步。出嚟玩開H人唔覺得係一回事。但大部分女人唔係咁易放下底線。

引用:
原帖由 xf2012 於 2021-1-7 09:42 發表

係,所以佢先至行出呢一步。出嚟玩開H人唔覺得係一回事。但大部分女人唔係咁易放下底線。
咁緊係難衝破底線
男女有別
女人真係好少冇任何感情之下可以去接受同四三九唔識七既人有親密行為

呢啲野, 返不到轉頭 ...... 有得揀都咪

唔好以為淨係做手作仔,最低限度點都要預備被搜身

如遇著惡客要開大,佢有無想過點脫身先?

引用:
原帖由 xf2012 於 2021-1-7 09:42 發表

係,所以佢先至行出呢一步。出薊捷}�人唔覺得係一回事。但大部分女人唔係咁易放下底線。
係,好多女以為就咁幫個客打個飛機,唔駛俾人摸,俾人摷,就可以多1,2百。  

我試過有幾次去K骨,灠岸k叫我加一舊水出火,問多兩問原來唔俾雁灟筈鞳A仲好驚奇旺角,深水瓥鶠A齯k竟然會除哂衫褲,俾人任階酃........

你最好同你個frd 講清楚要玩呢......

回復 1# 的帖子

叫佢同你練習多幾次咫U個感覺先

已經傾過,佢已有自己決定。

有無得介紹下. 大把 brothers 幫手

引用:
原帖由 xf2012 於 2021-1-11 17:16 發表
已經傾過,佢已有自己決定。
真係要諗清楚,行左呢一步好難返轉頭………;重要係有無另一半,有既就真係唔好啦

我諗佢已經考慮清楚
引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2021-1-11 21:29 發表

真係要諗清楚,行左呢一步好難返轉頭………;重要係有無另一半,有既就真係唔好啦

肺炎后好耐冇去骨場,有無得介紹下?最近骨癮起

引用:
原帖由 xf2012 於 2021-1-12 15:34 發表
我諗佢已經考慮清楚

咁祝佢好運

唔清楚就得 ,咁決定係乜嘢?

would do trial with her

如果師兄們有興趣,可以pm我再轉介

waiting for report

回復 20# 的帖子

師兄她真的已想清楚?

舊用戶名Gunbird

係呀,已經豁出去。

之前H師兄如未收到聯絡方法
或有其他師兄想知細節
請pm我留低你地tg或v7或whatsapp

已經PM師兄啊,其實我都真係想試下
因為喜歡所以隨便,因為鍾意所以放蕩

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。