推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

27 12
發新話題

熟女按摩

熟女按摩

熟女碧期

好多骨友應該都同我一樣,想搵返個似樣識揼骨H,又足鐘H按摩師,好多年前佢已經喺深水埗開檔,都係網上面睇到廣告,姑且一試,因為好多本身又唔識揼骨,係咁咦十零分鐘同你按摩下個膊頭,跟住就掃股,然後就開大,整整下都費鬼事搏,走去啲泰式按摩就算!

佢本身係陀地,年紀我真係唔知有幾大,淑女feel,但又唔係好師奶嗰隻,我諗都有40才以上, 佢真係識按摩H,都按得幾好,又唔會呃你鐘,按摩時候,大家都吹下水,講下股票呀,個人都好隨和,又唔會一輪嘴咁,有佢講冇你講。

身材方面,比較平均,唔係肉感嗰一隻囉,唔啱要大波大籮H師兄!真波, cup手波,小腩,又唔會好似啲師奶咁走曬樣, 皮膚白滑。 因為都過咗好幾年,而家可能肥返少少,最近幾年因為轉咗份工,唔就腳所以少咗去搵佢!有時都係放假H時候去搵佢,因為加租H原因,早幾年搬咗去旺角,地方細咗好多,不過都好企理,好乾淨,好過好多北姑H場! 雖然我唔係潔癖,但乾淨係必需H!

好似話可以玩制服誘惑,但我冇試過,因為我都唔係好鍾意,或者第時年紀再大啲,玩到冇嘢好玩,先再試下!我淨係同佢吹過水,分享過有啲客鍾意玩被虐待,著下絲襪玩下咁都有H,如果有師兄好呢味嘢,可以同佢夾下!如果鍾意淑女H師兄可以一試!

相關搜索目錄: 廣告
唔好問我姘q話,或者介紹,有H我都鋪曬出嚟!

Thanks for sharing
Can u PM details ?

回復 2# 的帖子

有興趣!pm給我!thank you

好耐前試過 係有禮貌同足鐘

search旺角碧期

十幾年前在鴨190閣樓
後來旺角
普通啦
勝在港女有親切感

c hing!pm給我!thx

回復 6# 的帖子

你唔講都唔知,唔覺唔覺原來已經十幾年,有一次好搞笑,我唔記得帶提款卡撳唔到錢,買完嘢得返幾蚊, 八達通又冇錢,當其時諗到佢, 唯有硬著頭皮,走上去問佢借咗幾廿蚊返屋企! 真係樣衰!

求師兄pm 地址/電話

Thanks your shearing

回復 1# 的帖子

是不是添丁甜醋那幢楼 ?

Ching,可PM我地址嗎?

C兄,是八珍樓?

回復 13# 的帖子

Yes

多謝報告,有機會試下先

碧琪姐我久不久會找她按摩,其他服務我未試過

多謝師兄分享 睇相已想試好耐

好有女人味,好似同隔離屋C9做愛咁
本帖最近評分記錄
  • siwa16 體力 +5 讚! 2021-1-17 22:35
  • siwa16 威望 +5 讚! 2021-1-17 22:35
  • siwa16 金錢 +5 讚! 2021-1-17 22:35

回復 16# 的帖子

她要不要包腳
早年有輕傷

引用:
原帖由 externen 於 2021-1-10 13:50 發表
熟女碧期

好多骨友應該都同我一樣,想搵返個似樣識K骨�,又足鐘�按摩師,好多年前佢已經鶷`水黧}檔,都係網上面睇到廣告,姑且一試,因為好多本身又唔識K骨,係咁咦十零分鐘同你按 ...
師兄可唔可以PM我地址電話

相關搜索目錄: 廣告

依個陀地好野以前有師兄介紹話係同村熟女師奶,瘦底有沒
好好傾 唔黑面加地方乾淨清潔

相關搜索目錄: 清潔

請問師兄
碧琪姐是否
任撞任浸任玩果隻?
TKS

回復 22# 的帖子

唔明你講乜嘢? 或者你問下佢有乜嘢服務囉!

回復 23# 的帖子

Sorry 講得唔清楚
想知道同佢開大時  有乜嘢服務?
車輪,乃西,69,独龍等等

回復 24# 的帖子

呢個你真係要自己問佢?你講H我都冇試過!

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。