推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

34 12
發新話題

[原創] 有冇師兄想人溝自己老婆或睇你老婆走光?

有冇師兄想人溝自己老婆或睇你老婆走光?

試過溝人老婆同睇人老婆走光,幾刺激,有冇師兄想玩下?pm交流下我34歲,正常樣,有健身,運動身形

相關搜索目錄: 健身 運動

點樣睇人老婆走光?

想係人地面前屌佢老婆

引用:
原帖由 johnchan007 於 2021-1-14 13:28 發表
點樣睇人老婆走光?
兩公婆行街,阿嫂走光俾我睇,或者我去撩阿嫂,睇下師兄想點玩

回復 1# 的帖子

師兄,可否講下你點樣成功溝人老婆?上到床?

That sounds interesting
Pm pls

引用:
原帖由 大細超 於 2021-1-14 14:11 發表
阿嫂俾邊個位置你睇?佢刻意俾你睇?

引用:
原帖由 2012hongkong 於 2021-1-15 06:38 發表
阿嫂俾邊個位置你睇?佢刻意俾你睇?
特登走光俾我睇,哈哈

我試過比2個師兄
去溝我老婆
但唔成功😅😅😅

引用:
原帖由 大細超 於 2021-1-14 09:32 發表
試過溝人老婆同睇人老婆走光,幾刺激,有冇師兄想玩下?pm交流下我34歲,正常樣,有健身,運動身形
有~Tg傾?

回復 1# 的帖子

淫賤肥c9點玩法?skype

引用:
原帖由 boriskws627 於 2021-1-15 16:49 發表
我試過比2個師兄
去溝我老婆
但唔成功😅😅😅
點溝法,係街搭訕?

我有想過叫老婆著性格感落灣仔或蘭桂坊灠s吧飲洁A等人聊下去。問嚜

引用:
原帖由 Manadona 於 2021-1-19 10:53 發表
我有想過叫老婆著性格感落灣仔或蘭桂坊灠s吧飲洁A等人聊下去。問嚜
正呀,有去深水囍a方嗎?會有人問價

引用:
呢度都幾多想老婆比人溝,但講就多,實行有一定難度,要老婆肯配合,但氹到老婆肯玩都唔系無,梗有d姣西女人會想比老公以外男人屌,証明下自己市場價值
利申:其實我老婆都系姣西

回復 13# 的帖子

咁又真係好刺激。 咁齯H攬住你老婆欖欖碩碩,你會唔會好high ?

引用:
睇人老婆走光点會唔刺激呢

我都鍾意咁做,師兄可以pm我

有冇師兄分享下經驗

我有試過叫人自日己女友,比了聯絡方式他,他自己溝了,不布告,仲拉黑我

咁好玩 可以玩埋上床
引用:
原帖由 大細超 於 2021-1-14 14:11 發表

引用:
原帖由 ryan11067 於 2021-2-23 23:34 發表
我有試過叫人自日己女友,比了聯絡方式他,他自己溝了,不布告,仲拉黑我
D人咁px?完全離哂題,失去原囉!

引用:
原帖由 柒牌小子 於 2021-1-27 09:27 發表
呢度都幾多想老婆比人溝,但講就多,實行有一定難度,要老婆肯配合,但悄鴞拲C肯玩都唔系無,梗有d姣西女人會想比老公以外男人屌,証明下自己市場價值
利申:其實我老婆都系姣西
師兄可以聯絡下?我係仲有市場嚗籊k

有,之前搵左朋友同老婆3P. 老婆開放,好好玩

引用:
原帖由 Terrychu0905 於 2021-3-15 19:30 發表
有,之前搵左朋友同老婆3P. 老婆開放,好好玩
嘩!咁正!ching,可否分享過程?

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。