推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

說服老婆到後樓梯玩,update#37, 52, 66

新年快樂 大波大利

後樓梯真係好刺激
記得當年在後樓梯的比條女騎
太正了
引用:
原帖由 pixma 於 2021-2-10 17:26 發表
好不容易打開件衫,張開雙腿。可能係一路震住,地下好似留底左D水漬…

回復 1# 的帖子

-
阿嫂勁正!

初玩露出?玩多一兩次就無咁緊張的了,到時可以去戶外試下,CCTV 呢家野,仲有唔少地方位置無既,祇要平時多啲留意,實會搵到既。反之,如果去到肯定咩人咩物都無既地方,咁同去 Studio 影又有咩分別,就係要有一種「可能會畀人睇到」既刺激嘛!

祝長玩長有,愈玩愈放愈開心!

** 不接受私下換相,你有相就係 Xocat 貼出來同大家 share 啦! **

引用:
原帖由 pixma 於 2021-2-10 17:26 發表
好不容易打開件衫,張開雙腿。可能係一路震住,地下好似留底左D水漬…
呢張真係大師級

支持師兄 加油開拓

我估真空
兩個很好、很實用的網站
http://www.worksystem-hk.net
http://perfectbody.hk8.us

大膽,剌激

回復 79# 的帖子

還記得有一晚,全裸後樓梯玩,玩玩下聽到樓上果層開門,即刻光脫脫跑落下一層,再由另一條後樓梯上返去入屋,途經下一層走廊,都咪話唔刺激

真係好正, THANKS BRO

師巳真會玩...勁正

第一次係後樓梯係17歲, 最後一次應該係35歲 ...... 眨下眼, 就30年

回復 87# 的帖子

最後一次?仲有大把機會既

Let me cccccccc

難得阿嫂肯配合來玩,師兄真幸福!

可惜而家無晒3級戲院,我同老婆以前係3級戲院玩暴露俾旁邊D男人睇,上身和下身的正面全裸,真係好刺激同興奮
本帖最近評分記錄

個人終極性幻想 !
引用:
原帖由 2012hongkong 於 2021-3-3 09:26 發表
可惜而家無晒3級戲院,我同老婆以前係3級戲院玩暴露俾旁邊D男人睇,上身和下身的正面全裸,真係好刺激同興奮

師兄好堅呀,多謝你

thanks for share

回復 91# 的帖子

我果時都無晒此類戲院了,以前點都好玩d,而家個個手機都有鏡頭,週街都cctv,難玩程度高左好多。所以玩尼玩去最多後樓梯,疫情前去旅行都可以玩下窗台露台露出既

相關搜索目錄: CCTV 手機

真係好正,師兄真幸福

當年手機大哥大並不流行,亦無鏡頭,主要用call機,CCTV更加無,所以玩起來就完全放心,同埋當年D人好有道義,有嘢睇時,佢哋唔會搞串party,靜靜地係度睇,唔會滋擾當事男女,個個希望長睇長有,總望再有下一次,所以同老婆係好多公眾地方玩過露出俾旁邊D男人睇。

相關搜索目錄: 手機

刺激到震啦
引用:
原帖由 pixma 於 2021-3-2 11:29 發表
還記得有一晚,全裸後樓梯玩,玩玩下聽到樓上果層開門,即刻光脫脫跑落下一層,再由另一條後樓梯上返去入屋,途經下一層走廊,都咪話唔刺激

前輩前輩 分享多D
引用:
原帖由 2012hongkong 於 2021-3-7 05:59 發表
當年手機大哥大並不流行,亦無鏡頭,主要用call機,CCTV更加無,所以玩起來就完全放心,同埋當年D人好有道義,有畇赫氶A佢]唔會搞串party,靜靜地係度睇,唔會滋擾當事男女,個個希望長睇長有,總望再 ...

相關搜索目錄: 手機

我們都得!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。