推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 姣妹Suki的課後生活3 last update#1,15,38-41,46,47,50,63,70,82,86

引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2021-2-5 20:33 發表
我係網上面睇妳H相都睇咗幾年
睇極都睇唔厭
有機會H話
仲想雅I一份
From Suki:'咁你最鐘意我邊件衫, 或者係邊個post?'

引用:
原帖由 羅漢3 於 2021-2-5 20:41 發表
係想唔只睇相咁簡單

From Suki: ' 呢個星期, 我先係破天荒錄音ja wor, 咁快就厭啦? 唉, d男人就係咁, 玩2玩就厭'

SUKI  鐘意穿邊 d bra, lace?

我想現場音呢D唔係叫厭, 係得寸進呎
引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 21:36 發表

From Suki: ' 呢個星期, 我先係破天荒錄音ja wor, 咁快就厭啦? 唉, d男人就係咁, 玩2玩就厭'

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 21:36 發表

冇厭,等緊出新錄音

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 21:30 發表

From Suki:'咁你最鐘意我邊件衫, 或者係邊個post?'
其實我見親妳欓
大多數都無著衫
所以無咩話鐘意邊件衫
但有一個post我係好記得
就係妳有一次同Ching出去食飯
妳件tubetop裡面係真空
Ching叫妳除鬙韞~套
妳應承鼳\
但妳就要佢送一個包包俾妳
呢個post我係特別鐘意

引用:
原帖由 rooneysaha 於 2021-2-5 21:46 發表
SUKI  鐘意穿邊 d bra, lace?
可能會令Ching我望, Suki最鐘意係普通大媽bar, 10次有6,7次都係咁

不過間中都有多d款睇下既

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2021-2-5 22:13 發表
其實我見親妳啲相
大多數都無著衫
所以無咩話鐘意邊件衫
Ching叫妳除咗件外套
妳應承咗佢
呢個post我 ...
Ching好波, 個個故事, 應該係n3l最後一個post wor, 仲有成大半個故事都未完
呢度就都出過一張

https://www.xocat.com/f/thread-800425-1-1.html

引用:
原帖由 stanleyk217 於 2021-2-5 22:04 發表

冇厭,等緊出新錄音
哈, 上次都錄左好多, 遲D有機會先

肺炎都唔可以爆房太密啊, 一個唔覺意封左間酒店, 被困24小時就大鑊了

相關搜索目錄: 酒店

唔驚得咁多, 我願意幫手
引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 22:39 發表

肺炎都唔可以爆房太密啊, 一個唔覺意封左間酒店, 被困24小時就大鑊了

引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2021-2-5 22:13 發表
其實我見親妳啲相
大多數都無著衫
所以無咩話鐘意邊件衫
Ching叫妳除咗件外套
妳應承咗佢
呢個post我 ...
去完餐廳之後, 係咁既情境, Suki係人多地既地方, 就正常咁行, 人一少, 就sin左件外套出嚟
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 22:39 發表

咁就同SUKI扑足24小時囉,諗起都正

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 23:01 發表

去完餐廳之後, 係咁既情境, Suki係人多地既地方, 就正常咁行, 人一少, 就sin左件外套出
我要現場睇……
我要現場睇……
我要現場睇……
我要現場睇……
我要現場睇……

引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2021-2-5 23:09 發表
我要現場睇……
我要現場睇……
我要現場睇……
我要現場睇……
我要現場睇……
之後就去海邊, 沙灘, 又去食個tea, 再係d叢林入面行下
全程對波波係無bar bar既承托之下, 彈下彈下, 彈足全程, 彈足全日

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 23:01 發表

去完餐廳之後, 係咁既情境, Suki係人多地既地方, 就正常咁行, 人一少, 就sin左件外套出
點解我成日行山都撞唔到你

引用:
原帖由 vaderchow 於 2021-2-6 00:37 發表

點解我成日行山都撞唔到你
From Suki:'可能見過面呢, 只不過CHING睇得多我唔著衫既樣, 著左衫就同路人甲普通港女一樣'

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-6 00:50 發表

From Suki:'可能見過面呢, 只不過CHING睇得多我唔著衫既樣, 著左衫就同路人甲普通港女一樣'
下次約埋我,我都想打下野戰……呀,唔係,係行下山,健康D

相關搜索目錄: 野戰

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 23:15 發表

之後就去海邊, 沙灘, 又去食個tea, 再係d叢林入面行下
全程對波波係無bar bar既承托之下, 彈下彈下, 彈足全程, 彈足全日
呢個畫面,真係好鬼誘惑呀!

pretty suki ... I want her

回復 82# 的帖子

d bra d pad  好薄, 好誘惑呀!

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 23:15 發表

係到幻想緊個畫面
如果我同你]一齊行緊
我應該會全程流住鼻血
對眼會係Suki身上離唔開

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 20:16 發表

From Suki:'我專揀無乜人既車坐'
無咩人有我地就得

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-6 00:50 發表

咁大對奶點會唔認得

突然諗到將suki矇眼,扣上手銬大字分開手腳,
然後慢慢大力細力將波波游玩於手掌中,再用條c將美飽由外到內再到外挑撥反攪,
令佢流水不斷,並加上淫語挑逗一番,再狠狠地抽前插入,快快慢慢,拍拍拍拍,
可惜可惜,只可幻想一番

引用:
原帖由 h.k. 於 2021-2-6 17:51 發表
突然諗到將suki矇眼,扣上手銬大字分開手腳,
然後慢慢大力細力將波波游玩於手掌中,再用條脷將美飽由外到內再到外挑撥反攪,
令佢流水不斷,並加上淫語挑逗一番,再狠狠地抽前插入,快快慢慢,拍拍拍拍 ...
如果加埋其他ching仲多野玩呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。