推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

27 12
發新話題

[原創] 2月14想搞個party仔,大家有冇興趣?

2月14想搞個party仔,大家有冇興趣?

十劃未有一撇,希望大家俾下意見。
特別日子點都情到濃時,我希望認識到一班真係好玩H朋友。
疫情之下大家為有遷就下,4-8人內。
當然希望情侶/夫婦
但如果單身男士希望35到45之間,高高大大唔光頭唔鬍鬚最好。
保障大家私隱希望大家留Tg傾下

回復 1# 的帖子

酒店隨時督灰限聚令,一陣上哂報

相關搜索目錄: 酒店

回復 2# 的帖子

都好認同你所講,所以要大家再度傾傾有冇機會大家去離島沙灘一聚

回復 1# 的帖子

要租定2間相連房,要雙床房,準備多灝D巾,同時準備漱口水同沐浴露,房內有飲品同小食

回復 4# 的帖子

ATG,可以傾下

租間渡假屋係咪好D?

暫時考慮唔過夜
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

睇到都想玩,但。。。。。。

回復 8# 的帖子

可以先傾下H,反正我都冇乜經驗

佢長腿唔合錯啊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

酒店房間人數有限制, 客房不能多於4人; 套房不能多於8人

明白,所以咪問下大家意見囉,上山有車河都好👍🏻

引用:
原帖由 myyoyoyoyo 於 2021-2-5 22:19 發表
十劃未有一撇,希望大家俾下意見。
特別日子點都情到濃時,我希望認識到一班真係好玩H朋友。
疫情之下大家為有遷就下,4-8人內。
當然希望情侶/夫婦
但如果單身男士希望35到45之間,高高大大唔光頭唔鬍鬚最好。
保 ...
Ching你有沒有一些經驗? 人多意見多, 仲要大家唔認識, 個個要求都唔同, 要垠茼@識都唔容易, 得一星期時間很緊迫, 當然希望Ching成功, 過年前兩天我都book了酒店同老婆玩,  酒店其實都係一個好選擇, 不過唔可以人多.

回復 13# 的帖子

好多謝你意見~
當日只係你倆公婆?
可以Tg傾下嗎

租同一間酒店,之後係派到最靚果間房集合。 btw, 要小心記者混入。

梗係有啦但係玩咩先?

2月14要搵地方似乎都唔係咁易

呢個時間咁多人? 仲要唔熟又咁急, 仲要未必岩玩
建議慢慢搵下下人先啦

回復 10# 的帖子

玩腿玩成晚

回復 3# 的帖子

攪之前都可以見下面, 睇下各位師兄同阿嫂合不合FEEL先

引用:
原帖由 myyoyoyoyo 於 2021-2-7 23:18 發表
好多謝你意見~
當日只係你倆公婆?
可以Tg傾下嗎
係呀,得我同老婆兩個,要搵人應該唔容易

引用:
原帖由 wai3319 於 2021-2-8 12:39 發表
係呀,得我同老婆兩個,要搵人應該唔容易
Tg 傾下好嗎?

引用:
原帖由 羅漢3 於 2021-2-8 11:44 發表
攪之前都可以見下面, 睇下各位師兄同阿嫂合不合FEEL先
認同~再度度

Hope you have more fun.  Looking forward to you report.

引用:
原帖由 myyoyoyoyo 於 2021-2-9 01:23 發表

Tg 傾下好嗎?
pm 給你了

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。