推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] Sexy人妻 @suite (f. update)

回復 50# 的帖子

咁又唔會, 通常只有我要求. 最kinky暫時只有 deep throat 同 bondage

引用:
原帖由 Galikeme 於 2021-2-17 01:32 發表
咁又唔會, 通常只有我要求. 最kinky暫時只有 deep throat 同 bondage
咁你想同啊嫂試咩變態野?

Sexy~~
樓主幸福

Very good post, share more please!  
Thanks all your sharing.

有此老婆, 汝復何求

大大力打pat pat
一流

回復 52# 的帖子

暫時可能未有兄台想要幭傴A

引用:
原帖由 Galikeme 於 2021-2-18 10:58 發表
暫時可能未有兄台想要H變態嘢
師兄既post係甘露黎😂好耐呢個區都無新post了

回復 58# 的帖子

我覺得 something sexy (只要 no face) 就係應該 share! 亦讓大家 comment & share

真係好正!!!!!!!

thanks

回復 47# 的帖子

Organic Sunflower oil 100% safe and more fun

引用:
原帖由 Galikeme 於 2021-2-18 10:58 發表
暫時可能未有兄台想要H變態嘢
呢到師兄接受程度好高,不況講?

你老婆索到爆

回復 30# 的帖子

can send naked pic to me?

唔會再update?
好想再睇多啲
Thz

回復 66# 的帖子

Thanks for liking. 暫時唔 post 再多係呢個主題,好難放太多

引用:
原帖由 Galikeme 於 2021-2-10 17:03 發表
老婆親自安排私人服務,野獸假期 againFinally 都係被老婆 ko...佢當時真係太似AV. (pm if want to see more)
希望大家亦都被人妻吹爆∼∼

老婆戰前準備 ∼

thanks for sharing

真係想引死人咩⋯⋯

真心覺得這樣的畫面令人好性慾!

thank you so much

回復 70# 的帖子

要耐心捕捉

回復 1# 的帖子

-
阿嫂好身材,而且應該極靚女!

點解我成日都係覺得人地老婆正好多既?真係隔離飯香?

仲有無多啲啊?
** 不接受私下換相,你有相就係 Xocat 貼出來同大家 share 啦! **

good.........good.............

回復 73# 的帖子

過獎la....thank you for liking!
男人 of coz 嗜女人,新鮮感,永無止境

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。