推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

39 12
發新話題

[原創] 初來報到,分享大波老婆相(4)終極露點

初來報到,分享大波老婆相(4)終極露點

老婆唔俾影Lin ,唯有趁扑野時,偷偷冒死偷拍 ,希望各位師兄鐘意

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 442a 體力 +30 真實相片, 讚. 我都試過甘影 2021-2-26 16:37
  • 442a 威望 +33 真實相片, 讚. 我都試過甘影 2021-2-26 16:37
  • 442a 金錢 +30 真實相片, 讚. 我都試過甘影 2021-2-26 16:37
  • t56219 體力 +50 粒lin幾靚 2021-2-24 16:31
  • t56219 威望 +50 粒lin幾靚 2021-2-24 16:31
  • t56219 金錢 +50 粒lin幾靚 2021-2-24 16:31
  • fourfoursixsix 體力 +45 超讚! 2021-2-24 12:44
  • fourfoursixsix 威望 +45 超讚! 2021-2-24 12:44
  • fourfoursixsix 金錢 +45 超讚! 2021-2-24 12:44

阿嫂對波好正!雖然未算勁大,但絕對唔算細,最重要外形好,Lin 頭又唔黑!可以想像,坐蓮時,拋下拋下,視覺效果一定滿分。

** 不接受私下換相,你有相就係 Xocat 貼出來同大家 share 啦! **

好有動感

do beautiful very firm....bouncy

I like it

在原野上,好正呀!想睇多D相呀!

想像佢努力郁緊時,對波fling下fling下,真係正到爆

nice pic , may share more

偷拍老婆好正,身材好好

she got a nice ball shape

引用:
原帖由 lovesexxx 於 2021-2-24 12:27 發表
老婆唔俾影Lin ,唯有趁扑野時,偷偷冒死偷拍 ,希望各位師兄鐘意
樓主太太好靚喔!

你太太好淫啊!多p肛交之選

so sexy good wife

阿嫂波波好靚,thx for sharing!

圓混得黎有質感,唔錯。

絕對正

師兄真有性福,阿嫂對波好正,個lin頭應該好好啜

Push........

ching你好壞吖, 親老婆騎到爽上腦時你偷影

正呀 好波路 我鐘意

Good job ching

個波好大 手感一定好正
引用:
原帖由 lovesexxx 於 2021-2-24 12:27 發表

39 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。