推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 覺唔覺人妻特別好J

覺唔覺人妻特別好J

有冇師兄都特別鐘意J人妻 由其身邊既後生人妻
感覺最淫
一齊交流下

回復 1# 的帖子

比d 實例leh, body type, 衣著,情境,自身/朋友 事件

回復 1# 的帖子

我比較喜歡屌,唔識講講東話H新來港大陸人妻,聽教聽話,好好屌。

引用:
原帖由 jhun88 於 2021-4-24 22:50 發表
我比較喜歡屌,唔識講講東話H新來港大陸人妻,聽教聽話,好好屌。
會吳會系一種報答別人幫忙的禮儀?

屌到既就唔駛講J 啦,樓主都話明J , 留番D 幻想空間黎

人人妻女笑呵呵
自己老婆就😞😞😞

j人地老婆正牙

絕對同意
總之覺得佢]會好主動

我都經常J人妻朋友  友妻, 尤其係30-45之間熟女最正

我鍾意老婆俾男人J

引用:
原帖由 adamwillie 於 2021-4-26 20:02 發表
I fully agreed . 28 - 46

人妻最好係有女人味,但又有活力

agree agree
especially sisters in law

人妻就是有一種特別的女人味,好能正. 我朋友老婆, 細細粒又大波, 經常J
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 14# 的帖子

正wor ching通常點意淫佢先

引用:
原帖由 adamwillie 於 2021-4-26 20:02 發表
我又係好中意咁玩 師兄有微信嗎 一齊交流互發 互J

我鍾意40歲以上的女人,有波有蘿,對住佢哋自然有性幻想。如果係熟人,一路玩佢哋D胸圍底褲,一路打飛機幻想,咁就正。

棱o杯落
引用:
原帖由 442a 於 2021-4-29 11:05 發表
人妻就是有一種特別的女人味,好能正. 我朋友老婆, 細細粒又大波, 經常J

人妻正呀 識玩識享受

咁一定是人地老婆她玩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。