推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

40 12
發新話題

[原創] 黎依度既你,有冇記掛住既人

引用:
原帖由 Neveragain 於 2021-5-13 09:42 發表
接受佢點呃我傷害我....
接受到都可以死心
如果佢傷過你儭傽N係要接受冇左佢鴷肮﹛I冇左佢黈伬唌I出面世界好大唔好諗埋一邊

回復 27# 的帖子

無左佢既生活,其實早就應該要習慣...
自己唔爭氣

引用:
原帖由 Neveragain 於 2021-5-14 10:06 發表
無左佢既生活,其實早就應該要習慣...
自己唔爭氣
其實有一個道理大家都明白!但係就偏偏做唔到!成日都話呢個世界冇話邊個冇左邊個唔得!但係真正做到鴾H真心唔多

回復 29# 的帖子

除非 冇動過心 ∼

引用:
原帖由 Neveragain 於 2021-5-14 10:29 發表
除非 冇動過心 ∼
我唔知道你檭靰k係乜野!但係如果係我冇動過心黈琤輕N冇可能有機會一齊到!冇可能會發生呢樣野

回復 31# 的帖子

如果雙方都有動心,但原來一開始就唔坦白有隱瞞呢

引用:
原帖由 Neveragain 於 2021-5-14 10:44 發表
如果雙方都有動心,但原來一開始就唔坦白有隱瞞呢
如果你咁講!我估你可能係鍾意左個有婦之夫喎!

引用:
原帖由 Neveragain 於 2021-5-14 02:29 發表
除非 冇動過心 ∼
大家深愛過又如何,要走鴭l終會走,我都試過

引用:
原帖由 一代新人 於 2021-5-16 02:16 發表

大家深愛過又如何,要走鴭l終會走,我都試過
呢個係事實黎鵅I當一個人要變心黈伬唌I真係點都返唔到轉頭!

最終都成陌路人

往後只是有感覺的陌生人

人生過客吧
幾心愛既人都有離開既一日
Your Master

依度既人係咪對感情都可以拎得起放得低總之有個body玩過就可以?

引用:
原帖由 Neveragain 於 2021-5-18 11:59 發表
依度既人係咪對感情都可以拎得起放得低總之有個body玩過就可以?
雖然我唔鐘意標籤 但網上既野都係少有認真感情
Your Master

40 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。