推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

27 12
發新話題

[原創] 好想老婆被猥瑣男搞

好想老婆被猥瑣男搞

經常幻想老婆俾啲陌生人猥瑣男人搞,老婆又屈辱又無法抵抗,最無俾啲猥瑣男搞到欲罢不能變淫婦!
本帖最近評分記錄
  • basic12 體力 +7 我很認同 有同樣HFF 2021-5-31 02:35
  • basic12 威望 +9 我很認同 有同樣HFF 2021-5-31 02:35
  • basic12 金錢 +9 我很認同 有同樣HFF 2021-5-31 02:35

有同好請留TG交流

引用:
原帖由 sonnydanny 於 2021-5-30 08:21 發表
有同好請留TG交流
已pmed...可一齊傾點玩阿嫂!

早晨呀!已經加咗你啦!

Good design

有冇諗過搵人溝鴾茪荂H

最鍾意聽d清純女墮落成淫娃既故事

回復 6# 的帖子

有諗過呀😄😄😄😄😄

引用:
原帖由 sonnydanny 於 2021-5-30 10:53 發表
有諗過呀😄😄😄😄😄
可以試鵅A我都試過溝呢度師兄鴾茪

我都想試儱儒A老婆

哈哈, 我夠猥瑣呀!!!

need a real man to role  play with your wife !!

回復 2# 的帖子

我可以PM你 加我TG thx

得個諗字係冇用H
你老婆肯唔肯先係最重要

回復 13# 的帖子

已加你啦!

回復 11# 的帖子

正呀!越淫越猥瑣就越正

Pmed thanks for share

我每次同老婆屌閪,都说不如叫契仔屌妳好吗?
我會话我見过契仔條鸠好粗好長,一定屌得妳舒服,
老婆开始时一定说我变态,但每次都说宜家有少少
接受我屌佢时讲佢都不闹我,有时还会点点头,说好
你想带绿帽呀?

回復 18# 的帖子

我就經常幻想老婆俾啲又老又猥瑣H男人屌,有時會幻想佢俾人妖屌添!

引用:
原帖由 sonnydanny 於 2021-5-31 09:14 發表
我就經常幻想老婆俾啲又老又猥瑣H男人屌,有時會幻想佢俾人妖屌添!
有無同老婆講過?

回復 20# 的帖子

唔敢講啦!都唔知㸃開聲好

全力支持
引用:
原帖由 keung647 於 2021-5-31 00:03 發表
我每次同老婆屌P,都说不如叫契仔屌妳好吗?
我會话我見过契仔條鸠好粗好長,一定屌得妳舒服,
老婆开始时一定说我Z态,但每次都说宜家有 ...

Pm 我

加我pm please

已經pm 你,我tg. 請add 我

小唔小都唔係大件事, 那種"溝人和被溝"的FEELING, 再加上在"道德邊界線"的刺激 ..... 心跳加速, 血壓上升, 下面一定濕晒

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。