推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

港女

港女

兩三年前一個落狗屎星期日既下午,我著住街坊裝咩僮q咗既模型,一個人係屋企附近M記邊食住麥旋風打邊打機,特然傳來一把女聲,問個位有無人,我望都無望就答咗句(無),條女就坐咗落黎,之後條女特然叫得出我個名😱,原來係初戀情人ZOE。
Zoe,F.4認識F.5開始拍拖,畢業之後都重一齊兩年,分手原因係佢話我淨係識打機同玩模型,係我身上睇唔到將來,唔想同我捱死一世
Zoe:Jelly好耐無見,最近點?
我:都係咁行得走得
Zoe:咁多年重係咁鍾意打機同玩模型,好心你長大啦,真係替你老豆老母擔心
我心諗無見咁多年,一見你就睇到我好似以前咁一事無成,駛唔駛呀
我:以前細個無錢買,依家搵到錢買d童年回憶返黎有錯咩?呢d係男人既浪漫,妳識條鐵咩,唔通叫雞飲花酒果d叫長大?我覺得d女情願條仔係屋企砌模型都唔情願條仔砌其他女囉
Zoe:唔同你講歪理,我只係話你唔為將來打算,男人無事業就乜都無,我依家都有自己既美容院,話哂一場相識唔想見到你咁咋
我:妳又知我依家無事業?妳睇野唔好咁表面,咁膚淺啦,唔通我有車有樓有公司又四圍唱咩
Zoe:嘿……你有事業?算喇,唔講喇,我都要返公司,睇你個樣都無帶遮,車埋你返屋企啦
上到車Zeo問我係咪重住係以前既屋村
我:其實我住樓上,唔駛出去我都返到屋企,頭先約咗賣家係樓下交收我先咁街坊
Zoe:咪玩啦,九龍站上蓋d樓咁貴,你真係住係度我幫你含呀,快d講,唔係就同我落車
我:唔信可以上去睇下真定假,妳架車泊住我車位先,我架車咗去整,泊商場要俾錢,去到我住屋苑既住客停車場(要拍車主八達通先可以入到)Zoe竟然用自己既八達通拍咗幾下,之後就問點解無反應,就呢個時候有位保安行過黎想欄住Zoe,我就叫Zoe用我張八達通試下,個保安見無野就想離開,我隊個頭出去同個保安講,我架車入咗廠,呢架車可能會拍幾日,到時直接俾佢入就得
Zoe好疑惑:你真係住呢度?
我笑笑口:上埋我屋企你咪知囉
去到樓下大堂,大堂妹妹仔竟然講咗句(X生,你女朋友好靚喎)Zoe望咗我一眼
我:係呀我女朋友真係幾靚架
Zoe笑一笑點下頭我地就入,入到佢態度完全180度轉變,用好似女朋友詐嬌既態度打咗我兩下話,邊個你女朋友,又用試探既語氣問我你唔驚你女朋友知咩?我就答佢,驚架,不過我依家無女朋友,兩個月前分開咗,我講完見佢對眼好似識發光咁,佢眼神話我知(我食硬你)但佢唔知呢d係我預計之內

相關搜索目錄: 美容 模型

What next brother !

呢D女咁勢利,玩下好喇……話時話以前拍拖食左未?

引用:
原帖由 長期黑眼圈 於 2021-6-6 12:14 發表
呢D女咁勢利,玩下好喇……話時話以前拍拖食左未?
有d重勢利既我都未寫,因為同佢既故事太長,我又想寫埋佢點勢利點樣色誘我,點樣問我姪,呢段經歷去到上年七月先結束,所以有排寫,希望各位師兄師姐有心機睇到結尾

引用:
原帖由 cpjelly 於 2021-6-6 12:33 發表
有d重勢利既我都未寫,因為同佢既故事太長,我又想寫埋佢點勢利點樣色誘我,點樣問我姪,呢段經歷去到上年七月先結束,所以有排寫,希望各位師兄師姐有心機睇到結尾
師兄甩鱈}好囉

呢條女中出即飛

Thanks ching sharing your story and waiting your next chapter

期待

多謝分享經歷。

引用:
原帖由 melco1963 於 2021-6-6 15:55 發表
呢條女中出即飛
中出就梗啦,同佢拍拖開始已經每次都係中出

支持

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。