推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

34 12
發新話題

10 分鐘前發給朋友的一個電郵

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-4-9 04:53 發表
真係好奇怪喎, 跳舞跳咁多年既兄台
玩咁耐都應該知道乜野係夜場心態同埋做夜場生活既人既心理啦

正如真係有腦既"周麗淇"就唔駛坐響度收3舊啦
媽咪如是,更何況你講果間野份份廣告都落齊,大把介臺客 ...
>玩咁耐都應該知道乜野係夜場心態同埋做夜場生活既人既心理啦

我係明。之不過,佢地當晚既果種挑釁…十五年來,即使在最惡劣的激房黑場,都未遇過。(如果真係我見識少,咁就勿怪了)

>正如真係有腦既"周麗淇"就唔駛坐響度收3舊啦

我唔會考慮有無腦既問題。同一個媽咪,過年前帶給我的 mm ,個人認為,正過周記,但貴一舊。跳得密既時候便會偶遇筍野,呢樣我唔覺奇。

>媽咪如是,更何況你講果間野份份廣告都落齊,大把介臺客,又邊到要咁睇重呢d獨行俠0丫....

尤幸還有 Hoi Yee, Sunny & his partners, Dick Ma...等。我唔需要佢地好「睇重」我,佢地俾番人與人之間最基本既尊重便可以了。

>份份廣告都落齊,大把介臺客 ...

咁我衷心恭喜佢地囉。 我只係講出我同班管理層既事而已。我個富貴 friend 玩開三千一Q,唔靚唔要,佢都話果晚馬記 OK o丫。 佢只係聽完我講怕有事才決定唔去。

玩開呢類場既巴打承受力應比小弟更強,歡喜的話便繼續支持囉。 我就反而會聽呢度巴打的另一推介試試,上一層,上海 CITY. 同一大廈,同一類場,同一做法,但相信遇到當晚果種程度既挑釁...機會不大囉。

相關搜索目錄: 廣告 跳舞

我覺得點玩都係要有1、兩間熟場和熟 MM。

好似我前晚去個熟場咁,坐條女差不多1個鐘,摸摸抓抓,冇攪野。不過條女點都係唔多習慣俾人摸 (佢 part time 喎~~)。我梗係唔 all right,於是俾 $50叫佢過主 (真係未試過俾咁 cheap)。

條女死都唔走,不過冇發爛渣。我叫 MM 入黎請佢走。最後,MM代收小費,重同我猛 say sorry,話條女唔聽話。

之後,另一個熟 MM入黎又再同我道歉,話現在 d 女好唔受教……叫我唔好唔開心……。

攪到我都有 d 唔好意思。去既時候,MM 又再 soryy,我衹有講,叫佢地唔好怪個囡囡。

所以,熟同未熟既分別,有時都幾大架!埋單走時約 $400!

引用:
原帖由 COO 於 2007-4-9 05:25 發表
我覺得點玩都係要有1、兩間熟場和熟 MM...

所以,熟同未熟既分別,有時都幾大架!埋單走時約 $400!
其實依家熟的 媽咪大班係點識來的?就是未熟之時已採用巴打以上描述的態度。遇到肯尊重客人既管理層,我亦會盡快同佢地混熟,等佢地 serve 得更好。

對。真係上到去 NC 門口,已經企定定,大聲叫你個名。帶定啤酒送你入房。跟住就話介紹邊條新女我試……落埋街幫我買指定牌子既煙…咁既服務,就係我上去玩左 10年既回報。

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 COO 於 2007-4-9 13:48 發表
對。真係上到去 NC 門口,已經企定定,大聲叫你個名。帶定啤酒送你入房。跟住就話介紹邊條新女我試……落埋街幫我買指定牌子既煙…咁既服務,就係我上去玩左 10年既回報。
亦都係我地付出風流錢既回報

相關搜索目錄: 啤酒

馬德里係正黑場,唔好話對客衰,早排我識個囡囡上去做茶女,又冇借糧,見工時話9PM可放工,點知晚晚臨8PM叫佢上枱,個客唔埋單又唔俾放工,直頭唔尊重囡囡,所以索女又點肯留係依D場吖,最PK就係囡囡唔做佢就扣起幾佰糧唔肯出俾個女,所以我朋友話依間場茶仔大多是'扒'.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 smallhook12345 於 2007-4-8 19:24 發表
請問專業大班海儀媽在哪裡工作? 返茶定晚舞? thanks!!
THANKSSSSSSS!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2007-4-9 23:38 發表
馬德里係正黑場,唔好話對客衰,早排我識個囡囡上去做茶女,又冇借糧,見工時話9PM可放工,點知晚晚臨8PM叫佢上枱,個客唔埋單又唔俾放工,直頭唔尊重囡囡,所以索女又點肯留係依D場吖,最PK就係囡囡唔做佢就扣 ...
正扑街場!!!!!

相關搜索目錄:

My new target!!

上星期上過去,11點零水淨河飛!
介紹may媽,試齊扒肥土中!
係第五件才算OK!
可以說廟細嬁籠大形容,說收開$500就地~

去廁所周圍望,似還有其他異種 @ @

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。