推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

33 12
發新話題

吉吉生日快樂

吉吉生日快樂

吉吉祝你生日快樂
心想事成
青春常駐

誰能代替哥哥地位

回復 #1 紅豆沙 的帖子

唉,乜小吉今日生日咩?  

同我相差咁近既,唔知年紀又會唔會好近呢。 

都係講左先,祝小吉生日快樂,心想事成,身體健康! 

吉吉!祝你生日快樂...心想事成...身體健康

生日快樂...一日靚過一日

引用:
原帖由 劉仔 於 2007-4-8 08:59 PM 發表
你又識?

誰能代替哥哥地位

[FLY][/FLY]

[FLY],[/FLY]
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

祝吉吉生日快樂∼!          
珍惜現在所擁有的

Reply #1 紅豆沙's post

多謝豆豆~~~~

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 4-8-2007 02:28 PM
唉,乜小吉今日生日咩?  

同我相差咁近既,唔知年紀又會唔會好近呢。 

都係講左先,祝小吉生日快樂,心想事成,身體健康! 
識鬻唔係咁耐先知我昨日生日咩................
哈哈.........anyway.........多謝金巴...........

年紀我會同你愈來愈近...............計percentage

引用:
Originally posted by 屈臣氏 at 4-8-2007 03:34 PM
吉吉!祝你生日快樂...心想事成...身體健康

多謝屈臣氏...........

引用:
Originally posted by 劉仔 at 4-8-2007 08:59 PM
新朋友.........
angway.........多謝你先..........

引用:
Originally posted by 一塌糊涂 at 4-9-2007 08:53 AM
恭祝吉吉生日快乐

诸事如意,笑口常开
多謝老豬................

引用:
Originally posted by KidHung at 4-9-2007 12:40 PM
祝吉吉生日快樂∼!          
多謝KidHung........

本帖最近評分記錄
  • 紅豆沙 體力 +30 精品文章 好靚呀 2007-4-9 22:05
  • 紅豆沙 威望 +30 精品文章 好靚呀 2007-4-9 22:05

Reply #14 Lighter's post

謝謝您...............

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-4-9 19:45 發表
謝謝您...............
你好似唔識我 ,
你淨識豆豆

引用:
Originally posted by Lighter at 4-9-2007 07:49 PM

你好似唔識我 ,
你淨識豆豆
而家識..................

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-4-9 19:52 發表

而家識..................
豆豆 D friend = 我 D friend

引用:
Originally posted by Lighter at 4-9-2007 07:54 PM

豆豆 D friend = 我 D friend
大家咁話..............

阿吉生日, 真係大吉大喜囉

引用:
Originally posted by 唔易做 at 4-11-2007 09:26 PM
阿吉生日, 真係大吉大喜囉
喜過la 保保..................

吉吉吉祥               

[fly] 生日快樂 [/fly]
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
Originally posted by happycamel at 4-11-2007 10:30 PM
吉吉吉祥               

生日快樂  
樂樂.........謝謝您................

吉吉生日快樂!

平安大吉!

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-12-2007 12:18 AM
吉吉生日快樂!

平安大吉!
多謝你初初................

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。