推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

32 12
發新話題

強烈要求過底做健康版版主

強烈要求過底做健康版版主

人生呢,衣食住行都充滿了哲學。

═H有Ⅱ痋A相信係因為能夠想得無謂野少,致做乜差都比常人樂觀,能令心境更為平靜詳和。

咁究竟同我想過底有咩關係呢??!

就係,做人先要健康,先有能力講其他野 !!!
況且,小妹已努力將近考取本港醫管局承認之營養師資格, 下一步目標將會首先考慮係精神科範疇既知識 !!!

因為各位都有眼見,網上世界都顯然看得見心理病,為著目標為本,助人為快樂之本既原則底下,
小妹強烈要求過底 !!

仲會要求大版主,詳細建議開各細子目/子版,
討論各內外科,尤其精神科 !!!

多謝 ~ 多謝山頂既朋友 !!!

註 : 要死而後已嘛 ?

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

咩都支持!

營養師好多靚女,早知我都讀啦…
砵砵砵

引用:
原帖由 小潔 於 2007-4-13 08:58 發表

═H有Ⅱ痋A相信係因為能夠想得無謂野少,致做乜差都比常人樂觀,能令心境更為平靜詳和。

況且 ...
支持小潔 死而後已!!!!!!

回復 #1 小潔 的帖子

撐ed..網上姣多人有精神病架...奶幫下佢地啦

支持小潔兼任健康版版主

引用:

況且 ...
支持小潔兼任健康版版主

引用:
原帖由 brasco 於 2007-4-13 11:12 發表
叻女呀!!....撐妳!!........

妳快d讀埋個精神科啦, 我好需要妳奰飢U........
實扑.......

小潔我諗你讀埋多個護老科...樓上阿叔更加需要呢方面既幫助....

引用:

況且 ...
豬持豬持小潔做埋健康版版主....

支持小潔 !!!

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2007-4-13 10:27 AM 發表

你唔讀都識好多靚女架啦!
......
砵砵砵

我都考到個地產牌, 但無諗過做地產版版主喎

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2007-4-13 10:14 發表

恭喜小潔考到港醫管局承認之營養師資格...yeah!

支持你做健康版版主!

不過你冇須要過底.最多身兼兩職,辛苦d咁嗟!!
係 -- 已努力將近 = 未

諗諗下都係精神科好搵,
市場需求大,一定搵到食 !!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-13 15:59 發表
我都考到個地產牌, 但無諗過做地產版版主喎
但版友嚴人寛己喎

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-4-13 10:22 發表
咩都支持!

營養師好多靚女,早知我都讀啦…
仲有大s身形!!!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-4-13 11:12 發表
叻女呀!!....撐妳!!........

妳快d讀埋個精神科啦, 我好需要妳奰飢U........
向世界出發 !!
死讀書冇用既...組團隨版友去病院作實地考察,
以院友身份作勉勵....

支持..支持

嘉菲個病有救喇!!

大夫))))))))!!

引用:

況且 ...
支持!支持!支持!
咁我地班病壞有救啦
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 brasco 於 2007-4-14 04:31 發表

....好!!....去"巴士站"啦!!..好很多傻佬傻婆!!!....
其中一份子 !!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

支持小潔...

教我地點樣做健康快活人, 唔好成日六個六...

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。