推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

我又做咗人哋表叔!!

我又做咗人哋表叔!!

救命!!我大表哥上個月添家庭新成員,BB樂仔精靈得意,惹人愛鍚...
自始...我輩份又高咗 -- 表叔...
音樂無界限

hahaha~~

恭喜晒狂人

引用:
原帖由 璣烙斯 於 2007-4-14 21:51 發表
hahaha~~

恭喜晒狂人
多謝哂,最怕遲D樂仔3、4歲果陣見到我就大叫:『表叔,我要食蛋糕!!』

音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-14 10:22 PM 發表

多謝哂,最遲D樂仔3、4歲果陣見到我就大叫:『表叔,我要食蛋糕!!』
表叔~~~我要食朱古力恭喜表叔

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-14 22:25 發表

哩鑊真係慘,我咁後生已經做咗人哋表叔, 遲吓容乜易做咗表叔公呀
音樂無界限

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-14 22:25 發表

Thanks
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-14 11:26 PM 發表

哩鑊真係慘,我咁後生已經做咗人哋表叔, 遲吓容乜易做咗表叔公呀
講真,表叔難聽d,表叔公好聽好多,又輩份高喎,不如改叫表叔公呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-14 23:55 發表

講真,表叔難聽d,表叔公好聽好多,又輩份高喎,不如改叫表叔公呀
樂仔依家得個半月大,我諗要遲多廿幾年,等樂仔結婚生仔先可以升上表叔公個位

相關搜索目錄: 結婚
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-14 20:57 發表

救命!!我大表哥上個月添家庭新成員,BB樂仔精靈得意,惹人愛鍚...
自始...我輩份又高咗 -- 表叔...
恭喜晒, 咁咪幾好!

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-4-15 01:20 發表

恭喜晒, 咁咪幾好!
繼表舅父之後,依家又做埋表叔,真係唔認老唔得咯
Anyway,Thanks

音樂無界限

希望表姪樂仔快高長大,聰明過人,孝順父母
音樂無界限

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。