推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔有線新聞首席中國組女記者-鄭詩亭

昨日(or今日) 鄭詩亭 ........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
Bye Bye.......

今日鄭詩亭........

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #28 siuyipchi1 的帖子

我覺幾like佢

ya~我都覺得鄭c亭唔錯
有實力得來都ok睇得
係默默耕耘果類
讚!
記得有次係商場見佢做訪問
有班細路圍住佢係咁問佢野
又搞佢陪攝影機
佢竟然同d細路玩埋一份
睇佢好似仲"naughty"過班細路
好受小朋友歡迎
不過做緊野又顧住玩
又好似有d唔專業....哈哈
但我支持佢!
貼上一幅圖

我支持佢,佢好細路女ga,好貪玩ga,不過個人好玩得,又勤力,係一個唔錯既記者,十port C亭ar~
最愛亞視新聞
最愛郭詠琴,洪綺敏,曾詠珊仲有方健儀,陳凱欣
最愛睇股票.
政經同步,引領資訊新角度,now財經台

nice photo~
kenba11:ATV一向係咁,記者會報埋天氣,節省資源ma~唔駛另外請人報天氣.
schalke04fans :now333果個係盧雪穎
最愛亞視新聞
最愛睇股票.

atv都俾佢幾多機會喎@!@@

wa_haha_cool~點解你會知道佢細路女又貪玩又玩得ge?唔通你識得佢?
grandhori~我都認同atv俾幾多機會佢, 佢又做過駐廣州記者, 又做過駐北京記者, 表現都唔錯呀!
十port 十port c亭~
但呢排佢好似消失左咁, 人又唔見, 聲都無得聽, 去左邊?

c亭呢兩日都有做現場直播呀
荃灣火燭同今日係旺角金魚街講綠化
最衰我cap唔到相......
佢剪短晒d頭髮呀!!!
受左咩刺激?
不過清爽左,都唔錯呀

kenba11 :
我是否認識她??你自己估下~haha~佢不是受左刺激而剪頭髮,只是她想改變一下形象而已~她新髮型不錯ar~
最愛亞視新聞
最愛睇股票.

今日鄭詩亭報天氣 (12:30).......

今日鄭詩亭報天氣 (6:30).......

6月6日鄭詩亭..........

引用:
原帖由 wa_haha_cool 於 2007-5-24 00:41 發表
kenba11 :
我是否認識她??你自己估下~haha~佢不是受左刺激而剪頭髮,只是她想改變一下形象而已~她新髮型不錯ar~
個nose好怪

大眼妹唔一定靚..........

今日鄭詩亭.........

亞視貨色算係咁啦,大口仔
本帖最近評分記錄

唔該晒咁多位
但真係唔洗post咁多, 佢個樣真係.........

鄭詩亭過左無線

佢髮型同周嘉儀好相似.....

@@
估唔到佢會過檔     

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。