推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

165 1234567
發新話題

大家鍾意咩色車

大家鍾意咩色車

香港白色最多.
但係咩色先至受歡迎呢?
本帖最近評分記錄
  • keibeast 體力 +20 GOOD EYE DEER 2007-4-16 19:35
  • keibeast 威望 +20 GOOD EYE DEER 2007-4-16 19:35

good idea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'll be back!

GOLD 金色 金色 金色 金色 METALIC

紫 色 .......
買 得 最 多 既 顏 色 就 係 紅 點 解 唔 好 問 我
我 都 唔 知 點 解

引用:
原帖由 WURTH 於 2007-4-16 18:14 發表
香港白色最多.
但係咩色先至受歡迎呢?
白色...

in love with the nature...

顏色既野視乎車種而定
不過呢期就一定要支持白油+珍珠

百變BB淑女  

of course black, my favorite.

我都覺得係要睇車而定.

GTR32 -> 炭灰
GTR33 -> 幻彩紫
GTR34 -> 銀藍

Z240 -> 啡
Z280 -> 黑 + 銀
Z31 -> 銀
Z32 -> 紅
Z33 -> 白

EK9 -> 白
DC2 -> 白
DC5 -> 白

etc...

銀色..睇慣咗掛..

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-4-16 20:35 發表
紫 色 .......
買 得 最 多 既 顏 色 就 係 紅 點 解 唔 好 問 我
我 都 唔 知 點 解
哈..成街都係紅色的.....

引用:
原帖由 WURTH 於 2007-4-16 18:14 發表
香港白色最多.
但係咩色先至受歡迎呢?
尋 晚 有 人 問 我 點 解 會 冇 紫 色 同 灰 色

點解冇橙色

不過黑色比較型

死啦so far 得我一個鍾意咁俗o既 金色 :s

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-4-17 18:25 發表
點解冇橙色

不過黑色比較型
係啦...橙色車而家都好普遍..好似 997GT4 咁..
呢個投票, 絕對絕對絕對絕對絕對絕對係唔得全面 !!!!!  

投左黑色一票,因為宜家楂緊黑色車 睇落比較grand D

黑白色最難打理,兩隻色都好覺污糟。黑色再大獲D,因為掂一掂都會花
如果係用家就一定要銀色或者香檳金,幾個禮拜唔洗車都唔覺。

呢期覺得比覺特別又好睇既色就係平治果隻銀底紅,覺得好時尚同好sharp。不過我估大部份車主都唔係好同意。係街見過一次咁大把....

相關搜索目錄: 香檳

銀底紅111
白油111
包魚綠111
等深線性代數
量化合成加速

期期上山落山
山路生
       小龍仔

本來中意香檳色/淺金色車!

但香港夏天太熱, 雖然有冷气, 都係要番白色!

我鍾意墨綠色/香香檳!   

white colour pls....

black.................

白色正呀.............

E36 襯白色....最有型!

我不選白色, 因為我常坐的AM車是白色的, 無理由返工同放工都是差不多。

白色....超令令xddd..........

165 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。