推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

東施效"貧" 七少貨架

你就好啦, 38e都可以FOC......
群嫖獨賭

引用:
原帖由 seafood40342 於 2007-5-30 00:02 發表
你就好啦, 38e都可以FOC......
如果你想搭大巴士,下次讓給你吧!

"落紅豈是無情物?
化作春泥更護花!"

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-30 00:17 發表

如果你想搭大巴士,下次讓給你吧!

"落紅豈是無情物?
化作春泥更護花!"

落花有意隨流水,流水無意戀落花
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-5-30 00:39 發表

怕只怕:

神女有心,
襄王無夢!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-5-30 00:39 發表

我又真的不相信她是有心真的"隨"我!我想她只是想找一個 "Dinner coupon" 吧了!我就無噤笨柒俾佢 FOC !

是她想 FOC 不是我!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-30 05:37 發表

我又真的不相信她是有心真的"隨"我!我想她只是想找一個 "Dinner coupon" 吧了!我就無噤笨柒俾佢 FOC !

是她想 FOC 不是我!
you've made a good point!

引用:
原帖由 Jester 於 2007-5-30 13:42 發表

you've made a good point!
唉!食屎食得多都識得唔好再食喇!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-30 14:00 發表

唉!食屎食得多都識得唔好再食喇!!
餓起上嚟, 屎唔臭都食
我係車神

又上架哪!記得睇喇!

2004年的東莞沙田桑拿!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-30 15:55 發表
2004年的東莞沙田桑拿!
賽車女郎
我係車神

唔打字又帖不上!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

越想快,就越打錯!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-30 15:57 發表
點解  PICT0023+1.jpg 有三個包
我係車神

那個包是等做完後,用來食"鮑汁曼頭"的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-30 16:07 發表
那個包是等做完後,用來食"鮑汁曼頭"的!
MUD 唔係鴛鴦汁, 白汁拚鮑汁
我係車神

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-30 07:58 發表
有DD似關秀眉

引用:
原帖由 Jester 於 2007-5-30 16:11 發表

有DD似關秀眉
樣就睇唔到, 對波就幾似
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-5-30 16:16 發表

樣就睇唔到, 對波就幾似
你又見過"關秀眉"的波波?好似她未拍過露波的戲吧!?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-30 16:19 發表

你又見過"關秀眉"的波波?好似她未拍過露波的戲吧!?
以前常在打飛機時幻想
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-5-30 08:25 發表

以前常在打飛機時幻想
還記起她入冊時的新聞:慘被通櫃!

回復 #373 colorbhk 的帖子

我PM一些不能在此POST 的相給你,好嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。