推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

東施效"貧" 七少貨架

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-13 00:17 發表
從當年在香港跳老舞,到現在在大陸去K ,我都是對媽咪免疫的。
試試喝媽媽奶的滋味

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-11 20:26 發表
以下是老筆發現的,也多謝他給我的鼓勵!

http://forum.timway.com/f/thread-128817-1-1.html

朱古力廠,一個足以令XOCat網友自豪的名字

如果大家有去下周圍的討論區八卦,應該都知道甚應是「你要 ...
恭喜七少做咗朱古力廠的代言人和他不怕辛苦地出報告給大家作參考和指引值得陰莖,陰莖

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-13 10:41 發表

恭喜七少做咗朱古力廠的代言人和他不怕辛苦地出報告給大家作參考和指引值得陰莖,陰莖
你地玩到個個星期好似回鄉探親咁,
差不多條條工廠妹(大波果D)都對你地微晒笑咁!!!

good blog 7 siu

Support!!!!!!!!

Good job!!!!!!!!!!!!
7 Siu!!!!!!!!!!!

七少﹐ 辛苦了。。分析的確精竟。。
個人認為服務質素穩定是廠的最大優點。。MM樣貌是見人見智。。好的也是有的。。
七少不給人說店名。地址是對的。。避免做了 GTO 。。
。。下禮拜歸隊。。

"凍味"囡囡鉛筆測試

上星期因為不小心刪掉了相片,所以今個星期為有再找她補回相片!

請留意,她的奶奶夾著的原子筆不是真的夾著的,而是有汗水貼著的。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-17 18:50 發表
上星期因為不小心刪掉了相片,所以今個星期為有再找她補回相片!

請留意,她的奶奶夾著的原子筆不是真的夾著的,而是有汗水貼著的。
好大喎。。。究竟有幾大啊?

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-9-17 18:56 發表

好大喎。。。究竟有幾大啊?
七少話佢有36D,

但我覺得佢挺起個胸,

正面睇o黎有唔止D,E都可能有

果然係梁師傅個弟子—「好很挺」呀

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-17 19:14 發表

七少話佢有36D,

但我覺得佢挺起個胸,

正面睇o黎有唔止D,E都可能有

果然係梁師傅個弟子—「好很挺」呀
ComOn 兄,是否廷過假的?哈哈!

星期四,五兩日,都唔要收我錢,只要了兩佰元給老媽台費!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-17 19:19 發表

七少。。又有囡沉你。。你一定好有型。。。。

(我就慘。。繼續坐監。。。都唔知有無得番歸過中秋)

無得玩。。。唯有睇XOCAT解悶。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-9-17 19:24 發表

七少。。又有囡沉你。。你一定好有型。。。。

(我就慘。。繼續坐監。。。都唔知有無得番歸過中秋)

無得玩。。。唯有睇XOCAT解悶。。。。
見到我就包笑死你!

都係我 D" 奶"功利害!全個"朱古力廠"都知我大名喇!哈哈!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-17 19:26 發表

見到我就包笑死你!

都係我 D" 奶"功利害!全個"朱古力廠"都知我大名喇!哈哈!
係呀佢個大名叫"奶西七少"全個"朱古力廠"都知喇!

七少
好波................

好能勁啊。。頂不住啊。。

七少,乜得你又玩FOC呢家野,因住人地要人唔要錢喎。呵呵呵呵

星期六差不多零辰時坐火車走了,昨天通知我下午三點到武漢了。

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-17 19:26 發表

見到我就包笑死你!

”奶”得甘勁,有機會。。真係要”見”色下。。。。

唔錯wor, 不過唔係好似工廠妹~ thx~

引用:
原帖由 洗版皇帝 於 2007-9-18 06:48 發表
唔錯wor, 不過唔係好似工廠妹~ thx~
唔似工廠妹?百份之九十的囡囡都是工廠妹出身的喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-17 19:19 發表

真是挺過假,肯定好嫩口

佢想放長線釣你條「大利」,

緊係成本價計算啦。

我地呢D流晒口水

去到仲唔俾佢魚肉咩

good thank u!!!!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-17 18:50 發表

有無襟兄弟食過呢??
咪扮大哥,造壞市
咪做情聖,玩沉水

引用:
原帖由 67529 於 2007-9-19 03:14 發表

有無襟兄弟食過呢??
應該無喇!去了兩次,兩次都被她 mark 住。之後,她就在上星期日零辰坐火車回武漢了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。