推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

東施效"貧" 七少貨架

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-26 17:29 發表
..... 找到一個囡囡,樣靚身材正,波挺腰細。  ...
7 Siu 兄改左口味,以前鐘意 小小肥,  e 家鐘意 波挺腰細 ,睇落唔錯啊!!
引用:
後來在床上試過一些高難度動作才問到的!這是後話!
高難度動作
  [癡心絕對]........為 "妳" 付出那種傷心 "妳" 永遠不瞭解  ,  我又何苦勉強自己愛上 "妳" 的一切   ....

引用:
原帖由 btpower 於 2007-11-26 20:12 發表

好多囡看上去都是二十幾啦.都有幾多高秀萍架就唔知多唔多東脾妹
是二十幾啦.

out of my spec wor......thx

引用:
原帖由 btpower 於 2007-11-26 20:08 發表

未去之前七少係咁放負面消息,我們各人抱住負面的心情上去玩,玩完我們事後會議都覺得幾好,可以再去的
我都覺得可以再去的,雖然是1Q放生但我的MM都算做好佢份工,唔玩狂野玩女仔味。

引用:
原帖由 1001night 於 2007-11-26 23:59 發表

我都覺得可以再去的,雖然是1Q放生但我的MM都算做好佢份工,唔玩狂野玩女仔味。
你放生是因為下午放了個核子彈吧了!如果沒有核子彈,會否消費$800 ?

褲浪開兩邊

星期六, 又到左同囡囡鬥智鬥力之時. 本來約了上星期 "客串模特"  ,  點知模特到食晚飯時才 call 我, 臨時甩底說 "大姨媽到" (如此低水平 excuse, 應是臨時有熟客到). japjap 重回森林, 來不及思考開心還是傷心, 但為左今晚有野食, 即 call 高瘦平 standby at 23:00PM!

到了K 房, 又到在最困難的揀女時間... 今次挑了一位樣子極可愛的囡囡.  由於她太可愛, 以至整晚集中不了精神    ... 一路玩骰盅一路苦思應否 Cancel 高瘦平的 booking, 但時間係唔等人的...轉眼已到9點半, 7少大哥及海哥都催說要做決定了, 不能再拖...  

於是帶她上房去了, 匆匆忙忙執完一劑, 就叫左佢走, 只依稀記得佢完全無波(同港女有得輝)同下面有味.  佢走左後, 即叫 Room Service 個呀嬸, 比50蚊同佢講 "你馬上幫我的房間搞衛生, 要跟未用過一樣的!!!" 呀嬸微微嘴笑說好的!  我跟住再 Call 高瘦平...  半小時後, 高瘦平蹦蹦跳跳的到了酒店門口...

第二天, 送走了高瘦平, 然後返深圳.  獨自返港途中, 一陣陣的失落才湧上心頭.  最想念的, 是得不到的... 客串模特

相關搜索目錄: 酒店
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #1205 japjap 的帖子

我同你心情差唔多。。。。

獨自'留'港'養病'中, 一陣陣的失落才湧上心頭.  最想念的, 是得不到的... '褲浪KK'.....

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2007-11-26 19:30 發表

這場多吾多東北妹?
老女指?23?24?
27, 28..

引用:
原帖由 btpower 於 2007-11-26 20:12 發表

好多囡看上去都是二十幾啦.都有幾多高秀萍架就唔知多唔多東脾妹
這裡的確是參了很多中女。。
晚上看的後生女早上看來也二十多了。。我那個身材是好的﹐﹐但也有點蜆芥味。。服務是沒有的。。AS EXPECTED
但我不是說不能再去。。

引用:
原帖由 japjap 於 2007-11-27 00:37 發表
褲浪開兩邊

星期六, 又到左同囡囡鬥智鬥力之時. 本來約了上星期 "客串模特"  ,  點知模特到食晚飯時才 call 我, 臨時甩底說 "大姨媽到" (如此低水平 excuse, 應是臨時有熟客到). japjap 重 ...
得不到的都是最好。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-11-27 09:56 發表
我同你心情差唔多。。。。

獨自'留'港'養病'中, 一陣陣的失落才湧上心頭.  最想念的, 是得不到的... '褲浪KK'.....
快點把身體6養好。。出動了。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-11-27 10:57 發表

快點把身體6養好。。出動了。。
大海哥。。。你休魚期幾時到???

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-11-27 11:40 發表

大海哥。。。你休魚期幾時到???
休魚期要到一月十一。。
但我這禮拜六會出差青島然後上海。約七八天。。然後十二月中再去上海。。當然阿嬌一起啦。。
在港期間就不好活動了。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-11-27 12:13 發表

休魚期要到一月十一。。
但我這禮拜六會出差青島然後上海。約七八天。。然後十二月中再去上海。。當然阿嬌一起啦。。
在港期間就不好活動了。。
都唔差啦。。。休魚期中間都可以會情人。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-11-27 10:50 發表

27, 28..
這年齡真系叫老女...猜想多數系回家結完婚出來賺錢養小孩也不定

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2007-11-27 16:29 發表

這年齡真系叫老女...猜想多數系回家結完婚出來賺錢養小孩也不定
我最初也有這個猜想。但她自己說沒有結婚,也不喜歡結婚,只想一個人自由自在的生活!

老實講,她的架生外形就唔錯,但也敵不過歲月催人,魚尾紋都有了一些。不過,皮膚還是很好!而且,仲有女人味,在床上的主動和熱烈,開始踏入如狼之年了吧!

今天下午,收到她的信息。

"臭肥仔!舍得回我信息了.....?"
"那天我在開車,然後又忘記了!善忘是我的別號!"
"好!別讓我再見到你哦。我會先姦再殺,再姦。讓你久久忘不了我....哈哈!"

我想她又想沉我了!哈哈!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-27 17:39 發表

我最初也有這個猜想。但她自己說沒有結婚,也不喜歡結婚,只想一個人自由自在的生活!

老實講,她的狩臚ㄨL歲月催人,魚尾紋都有了一些。不過,皮膚還是很好!而且,仲有女人味,在床上的主動和熱烈,開 ...
我個晚都鬥爭了很久才決定換掉中女。。可能我也錯了。。那個中女應該是可以的。
後來換的那個身材還好但沒玩的過癮。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-11-27 17:43 發表

我個晚都鬥爭了很凶糷F。。那個中女應該是可以的。
後來換的那個身材還好但沒玩的過癮。。
所以以我和你這些老嫖客,間中上下D中女也有一番味道的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-27 17:58 發表

所以以我和你這些老嫖客,間中上下D中女也有一番味道的!
以前也玩過中女﹐ 但都是她們玩得比我過癮。。 也一段時間沒玩了。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-11-27 18:23 發表

以前也玩過中女﹐ 但都是她們玩得比我過癮。。 也一段時間沒玩了。。
其實身材唔走樣。。。
架生好同唔鬆的話。。。
廿零歲。有經驗囡囡。。仲好玩。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-27 17:39 發表

老實講,她的狩臚ㄨL歲月催人,魚尾紋都有了一些。不過,皮膚還是很好!而且,仲有女人味,在床上的主動和熱烈,開 ...
不過好多這種老女,有時都系成包後給人放棄出返來賺錢,其實這種有些都懂得林人技巧幾舒服,
祇要吾系出去wet 慣吾會太衰頹,其實都系吾錯.....

留意下佢手指修長,懂得些打扮,像十指不點羊春水,女人味重,選擇這類女人味重都不錯.....

惠州市 K 都成日見這類比放棄二奶女,但比較年青,祇得23-4左右,但會挑客人出街,合玩時,真系吾錯吾錯!

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-11-27 18:55 發表

其實身材唔走樣。。。
架生好同唔鬆的話。。。
廿零歲。有經驗囡囡。。仲好玩。。。。
我也同意你的看法。。中女卻是懂風情。。下次就吃番個中女先。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-11-28 10:39 發表

我也同意你的看法。。中女卻是懂風情。。下次就吃番個中女先。。
Bro Haidada, Are'n't you in 休魚期 ?
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-11-28 10:50 發表

Bro Haidada, Are'n't you in 休魚期 ?
是的。。也可以偷偷吃嗎。。
出差時也可以照常營業嗎。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-11-28 11:05 發表

是的。。也可以偷偷吃嗎。。出差時也可以照常營業嗎。。
Bro Haidada, you're quite Naughty BUT Smart !
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-11-26 11:52 發表

你幾時去廠探佢啊?。。
Simon 兄上次我同你隔得太遠, 你又忙於力戰二女地主, 下次見面一定要痛飲!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。