推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

東施效"貧" 七少貨架

引用:
原帖由 japjap 於 2007-11-29 01:11 發表

Simon 兄上次我同你隔得太遠, 你又忙於力戰二女地主, 下次見面一定要痛飲!

好吖。。。一於奉陪。。。。不過要先隊冧D囡囡。。。
再同你飲。。。

要隊U D 囡囡就容易啦!我都未出手,這個星期住在戰場附近,我不用開車。我可以出手了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-29 10:42 發表
要隊U D 囡囡就容易啦!我都未出手,這個星期住在戰場附近,我不用開車。我可以出手了!
好。。。

甘難得機會。。。。

我到時要睇。。。三英(囡囡)戰呂布(七少)。。

引用:
原帖由 Avater 於 2007-11-29 15:18 發表
唉, 看到7少你地甘爽, 真的很想再同你地出征...

但現在只可以望梅止渴...
你把我的心聲道出來了!

回復 #1230 icheng609 的帖子

立地成佛!與其臨淵羨魚,不如退而結網!答好個棚,出師有名喇!

十分鐘前,"冬味"的"朱朱"叫我做他男朋友,我告訴她,我已經有老婆及一個女朋友了。如果她不介意做老三。我無所謂!

但她未說條件!我又不志在。所以我唸著只做狼狗的。租房,家用,談感情嘛!不要提喇!哈哈!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-29 17:53 發表
十分鐘前,"冬味"的"朱朱"叫我做他男朋友,我告訴她,我已經有老婆及一個女朋友了。如果她不介意做老三。我無所謂!

但她未說條件!我又不志在。所以我唸著只做狼狗的。租房,家用,談感情 ...
7兄,尼期真系吾夠你黎...多情種子非你7少也
獵犬終需山上喪,將軍難免陣中亡.                                 

回復 #1234 Rayjeam 的帖子

根據"有食唔食,罪大惡極"的原則,安慰弱小心靈!哈哈!

借你的名言一次用:"獵犬終需山上喪,將軍難免陣中亡."

七少,寫係咁寫,但怕有意外,你未明個中風險而以

引用:
原帖由 ben7 於 2007-11-30 01:11 發表
七少,寫係咁寫,但怕有意外,你未明個中風險而以
Brother Ben 7 , "No venture no gain"!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-29 16:49 發表
立地成佛!與其臨淵羨魚,不如退而結網!答好個棚,出師有名喇!
7-siu,

How would you suggest to have fun in CA with the following time schedule?

Depart from Huang-Gong: 10:30 am.
Arrive back to Huang-Gong: 5:15 pm.

Thank you in advance.

icheng609師兄, 呢個time slot都好合小弟心意, 真要睇睇7-siu有什麼好介紹! 銘感不已!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-30 11:09 發表
icheng609師兄, 呢個time slot都好合小弟心意, 真要睇睇7-siu有什麼好介紹! 銘感不已!!
我亦相信是我等 "氣管炎" 患者的共同徵狀...........

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-30 11:01 發表

7-siu,

How would you suggest to have fun in CA with the following time schedule?

Depart from Huang-Gong: 10:30 am.
Arrive back to Huang-Gong: 5:15 pm.

Thank you in advance.
師兄,根據你的時限,你可以他他條,玩個正宗東莞ISO 桑拿,再在水圍歎個下午茶餐才回家也不遲!

Suggest itinery 如下:(我沒時間去找現在那裡有下午K場,所以先玩住桑拿先)

10:30 皇崗出發,一早和相熟司機約好,10:30 am,在關口等你,直去松崗。
11:30 am 前到我上次PM給你的地方(松崗),當然也是早點聯系好喇!叫 D 囡囡早點上班,11:30am 可能太早了,先飲茶吃飯,吃飽個肚,嘆完份報紙。
1:00 pm 入闡,3:00pm, 過終點,派彩,車在酒店門口等你!
4:00pm,到水圍下午茶,五點施施然咬著牙簽踏著輕鬆心情過關!

總費用:

來回車費,專車:$240
桑拿,model :       600(撻我名,永遠免房費)
飲茶派報紙:            50
                -----------------
Total                 $890

重有$10 給小費!

相關搜索目錄: 酒店 報紙

冇相熟嘅司機, 可以搭7人車嗎? 車費可能是便宜一點嗎? thanks

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-12-4 17:10 發表
冇相熟鴷q機, 可以搭7人車嗎? 車費可能是便宜一點嗎? thanks
皇崗關內有7-seater 去長安,費用是$50/pax,,但有時間限制!如果有 schedule constraint 不如給多一點錢吧!我當然有相熟司機喇!但不要在這裡公開!

如果是要去大陸玩的,這些是你的基本材料,發掘也很容易的啊。

來回車費,專車:$240 !  It is true ?  I use to pay $200 one way to CA . I       think I should find anotherl 司機喇!  七少 please pm to me.

回復 #1245 gdnwoo 的帖子

不如等 icheng609 師兄試過,好的,才由他PM 你們吧!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-12-4 18:30 發表
不如等 icheng609 師兄試過,好的,才由他PM 你們吧!
完全明白, 就等icheng609師兄再細佬之明燈啦!! icheng609師兄加油, 細佬嗰細佬嘅幸福靠你了!!

把一些在其他thread 裡沒有發的相貼在這裡!

她的姓是很少有的,姓"經"!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

個胸好似細咗啲! 我可能做bb時食得少人奶, 我鍾意大!!!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-12-4 20:06 發表
個胸好似細! 我可能做bb時食得少人奶, 我鍾意大!!!!
"C" cup la, I am on diet.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。