推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

58 123
發新話題

TRG Escape 2

TRG Escape 2

又係part 2

http://www.touringer.com/tourinbar/zatsugi/

有圖為証,我玩過

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我頭先都得架,唔知點解依家得黑色

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-4-24 19:05 發表

我搵佢地要執黿鷲inkj
依家又無問題喇

都係搞唔掂個pw

都係搞唔掂個pw
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-4-25 05:29 發表

個game有時load到有時load唔到,襯住load到玩鬙。
雖然搞掂但我肯定唔係complete ending(好似上集咁),因為天花條key我都未哄A貪得意落地牢開度門睇睇有冇洬臐A意外地完鱄耾ame,遲少少要再玩過
差d ...
好,等我再玩多次先

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-4-25 05:29 發表

個game有時load到有時load唔到,襯住load到玩鬙。
雖然搞掂但我肯定唔係complete ending(好似上集咁),因為天花條key我都未哄A貪得意落地牢開度門睇睇有冇洬臐A意外地完鱄耾ame,遲少少要再玩過
差d ...
唔係好明個pw

咁究竟係跟4個magnet定牆上個公仔d色

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-25 09:27 發表

唔係好明個pw
芝其,你仲差一張紙要搵,都係係edges果度

pw其實原來真係好簡單
從magnet知道1-4既顏色,跟住將果張note貼上牆,睇到4個no.既位置。

然後按1-4先後次序, 跟magnet既顏色按,就會全部著藍燈

引用:
原帖由 kitty 於 2007-4-25 11:28 發表

芝其,你仲差一張紙要搵,都係係edges果度

pw其實原來真係好簡單
從magnet知道1-4既顏色,跟住將果張note貼上牆,睇到4個no.既位置。

然後按1-4先後次序, 跟magnet既顏色按,就會全部著 ...
個game又load唔到喇

入到去跟住又點呢

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-25 12:36 發表

個game又load唔到喇
所以我一路開住,得閑先玩

引用:
原帖由 kitty 於 2007-4-25 13:03 發表
入到去跟住又點呢
我都係玩到呢度

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-4-25 13:15 發表

爬落條梯,其中一條梯級可以拆出豁雃角@枝rod,click枝rod裡面有電筒同藍色膠紙。
插枝rod入handle抽返起成柵洁A著電筒去panel個窿搵key.....
拎唔到條key喎 用膠紙同咩拎佢出黎呢?

58 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。