推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

尖沙咀俏佳人

引用:
原帖由 舞神 於 2007-4-27 02:54 發表
多謝蒲鬼同ilike709394 兩位大哥d 料,完來您兩係老友記仲一齊好威添,有機會真係相 join 您地一齊去.

聽完兩位d 料真係要試下,價錢都叫做合理,個人應為貴唔緊要,唔係老屈就ok,最緊要係物有所值,蒲兄一個星期內可 ...
謝報告!不过我比较貪心,想睇埋"小鳥"变"小妖"大戰"大鳥"報告

一齊玩無问題,不過小弟财力有限,呢啲貴場真係不能多去,希望有缘夾到時间啦

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-4-27 12:19 發表

謝報告!不过我比较貪心,想睇埋"小鳥"变"小妖"大戰"大鳥"報告

一齊玩無问題,不過小弟财力有限,呢啲貴場真係不能多去,希望有& ...
小弟係一個無墨水及無民化的粗人,上面份小報告都打左好耐,如果再要講"大鳥"戰"小妖" 睇怕有排打,唔好難為我"大鳥"啦 SOR 先

不過比老兄挑起左條根有真係幾回味,唔係都唔會後期再到訪 2 次.

係咁宜再打小小,打得唔好唔好小我.請現原諒
上到房初時隻"小鳥" 都還未變身,直到上床比張"被"一蓋之後就離料,特然間好似癲左咁,不停咀我成條俐隊成過離,好似隻異形想食左我禁
,我當堂有少少比佢嚇親,心諗佢係唔好急要番下場,想速戰速決無禁2 ,我同自己講 cool down 忍.忍忍
sor.開食 (待續)

我都好耐冇去「叫差人」,近期睇怕都唔錯喎!等我上去飲埋D存酒先

引用:
原帖由 舞神 於 2007-4-27 05:03 發表

小弟係一個無墨水及無民化的粗人,上面份小報告都打左好耐,如果再要講"大鳥"戰"小妖" 睇怕有排打,唔好難為我"大鳥"啦 SOR 先

不過比老兄挑起左條根有真係幾回味, ...
舞兄係咪無墨水就唔知,不过一定係"粗"人,唔係隻小鳥點會咁喉擒呢

期待结局

(續)
忍下您先睇下物料,做物野好似前世未比人x 過咁,搞完我個咀見我無物反應就開始退兵,心諗就係禁渣,跟手佢眼 6 6 望住我唔出腥,停左2秒,問我物樹我話無野呀,有少少比您嚇親姐,佢面色一沉問我,物我個樣好唔掂咩!我笑笑口話唔係,只不過係睇唔出您咁侯琴仲心急過我姐,佢好淫咁望住我話人地好耐做過阿,成個幾月都有,我個心第一時間諗,您唔係有死!成個月唔開工,今次大0樂點算跟手佢自己話早排返左老家無開工又無男朋所以成個月都無做過.聽完都唔理真假個心偷偷笑 新鮮.佢講完唔夠一秒有離料,今次主項下路,仲有得忍咩即時致敬,再離,後面都比佢項破,我仲唔出手就係全軍覆沒,一出擊成手濕晒 yeah 完來人同馬都一樣係久休覆出係有moon D,跟尾果唔洗多講人人都係一樣嫁姐
本帖最近評分記錄
  • JM168 體力 +4 原創內容 2007-4-28 10:12
  • JM168 威望 +4 原創內容 2007-4-28 10:12
  • johncage 體力 +60 精品文章 2007-4-27 16:46
  • johncage 威望 +60 精品文章 2007-4-27 16:46

想知阿yan媽手上係唔係仲係咁多女,唔知佢手上件皇牌仲有冇做呢,個女女好似叫connie,唔知仲有冇呢。

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-4-27 01:54 發表

係呀,不過当時我重期待緊名校妹

金定木我去完厕所佢就坐咗喺度,我連名都無问呀
名我知,駛唔駛回饋俾你?

曾經有個女孩子要與我共赴黃泉--“你再不還我錢,我就和你同歸於盡!”

曾經有個女孩子與我相約到下輩子--“想追求我?下輩子吧!”

曾經有個女孩子肯為我而死--“跟你在一起,我寧願死!”

引用:
原帖由 舞神 於 2007-4-27 02:54 發表
多謝蒲鬼同ilike709394 兩位大哥d 料,完來您兩係老友記仲一齊好威添,有機會真係相 join 您地一齊去.

聽完兩位d 料真係要試下,價錢都叫做合理,個人應為貴唔緊要,唔係老屈就ok,最緊要係物有所值,蒲兄一個星期內可 ...
我一個星期去四次係因為我無聊得緊要嗟,不過其實真係唔錯,陀地場有咁既質數,絕對 ok。
曾經有個女孩子要與我共赴黃泉--“你再不還我錢,我就和你同歸於盡!”

引用:
原帖由 舞神 於 2007-4-27 05:03 發表

不過比老兄挑起左條根有真係幾回味, ...
等你個續,正,又多個 report!

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2007-4-27 21:49 發表

我一個星期去四次係因為我無聊得緊要嗟,不過其實真係唔錯,陀地場有咁既質數,絕對 ok。
您係有銀兩有自由果隻無聊又有物所謂.
如果單拖上去開邊個媽咪好?

引用:
原帖由 舞神 於 2007-4-27 15:27 發表
(續)
忍下您先睇下物料,做物野好似前世未比人x 過咁,搞完我個咀見我無物反應就開始退兵,心諗就係禁渣,跟手佢眼 6 6 望住我唔出腥,停左2秒,問我物樹我話無野呀,有少少比您嚇親姐,佢面色一沉問我,物我個樣 ...
個Report粗中帶細,唔錯!抵讚!

引用:
原帖由 舞神 於 2007-4-27 07:27 發表
(續)
忍下您先睇下物料,做物野好似前世未比人x 過咁,搞完我個咀見我無物反應就開始退兵,心諗就係禁渣,跟手佢眼 6 6 望住我唔出腥,停左2秒,問我物樹我話無野呀,有少少比您嚇親姐,佢面色一沉問我,物我個樣 ...
舞兄寫得噤好,得閒多啲嚟呢度出下嘢吖

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2007-4-27 13:47 發表

名我知,駛唔駛回饋俾你?

呵呵,原來你一早就猴實條女

唔洗喇,再去我都会專一下先

Thank you for 舞兄 's report.

It is interesting to read your report. It is attractive and a sound of exotic though there are some words you have to retrive it's desired meaning.

A report based on facts is good. What 舞兄 's report is of this kind and thus it brings interest to us readers.

Thank you.

Nacol

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-4-29 14:41 發表

舞兄寫得噤好,得閒多啲嚟呢度出下嘢吖
有機會一定再同大家交流吓.

引用:
原帖由 Nacol001 於 2007-4-30 02:05 發表
Thank you for 舞兄 's report.

It is interesting to read your report. It is attractive and a sound of exotic though there are some words you have to retrive it's desired meaning.

A report bas ...
Thank you Nacol 兄 先.

希望下次有機會會寫得好D.

舞兄,俏佳人yan媽組的女女叫connie唔知仲有冇做呢
我上過幾次,都幾正打聽下可以嗎

引用:
原帖由 dennle 於 2007-4-30 12:49 發表
舞兄,俏佳人yan媽組的女女叫connie唔知仲有冇做呢
我上過幾次,都幾正打聽下可以嗎
冼毅力兄 , 我從未上過俏佳人,現在計劃中,但昨日 "nine" 左野 ,買條大注 2 x 3 衰左.唉!!!!!!! 要休息下先.
早知唔買馬,去騎馬好過.

回復 #44 舞神 的帖子

其實我都久不久會去叫差人,大概一個月兩次左右,但係我兩個星期前去個次,真係攪到唔係幾開心,原先係k房都玩得好好地,但係一去到維記條女又話唔做,又焗我要俾肉金,攪左一大輪,結果我都俾左錢,之後再同媽咪投訴番,錢固之然駛左,最慘係掃興,小弟在此呻下,希望無影響大家雅興,但係整體來講,叫差人是ok的,小弟的遭遇只是個別事件...

引用:
原帖由 playmates 於 2007-4-30 14:26 發表
其實我都久不久會去叫差人,大概一個月兩次左右,但係我兩個星期前去個次,真係攪到唔係幾開心,原先係k房都玩得好好地,但係一去到維記條女又話唔做,又焗我要俾肉金,攪左一大輪,結果我都俾左錢,之後再同媽咪 ...
最唔開心就係聽到 d  兄弟遇到唔開心經歷,希望唔會再發生.

您一個月兩次都唔叫做久不久,您遇到單野之後,都可以話整體來講係ok ,我想真係要去一試
.
順便請教各位大佬,如果遇到上面位兄弟的情況可以點?

回復 #46 舞神 的帖子

坦白講,我自己都係第一次遇到d咁嘅情況,所以真係唔識反應,照常理,我諗應該唔好俾錢,然後再打俾相熟媽咪會好啲,各位兄弟有無其他方法提供

舞兄,如果可以就打聽下,點會high左嫁,你冇買我咩尾場

引用:
原帖由 dennle 於 2007-4-30 16:13 發表
舞兄,如果可以就打聽下,點會high左嫁,你冇買我咩尾場
如上到去一定會幫您打聽下.

尾場有買您,見您隻馬勁落飛,出閘由頭放到尾添,最 pk 告仔隻牛跑第4.仲有第 5 場本來仲正
條 Q ,1+3 有20賠 點知想買果時條 1+4 有一注飛由 9.5賠打到 7.5賠,咁就打謝左我,改左買1+4. 唉!
總之黑到死,如果跑 第1,第4 都當中就肥.

我曾經有次都走過上去, 但係時間太早未開. ~~"
最後都係去返D 老地方.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。