推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

27 12
發新話題

[已解決] 推薦 schalke04fans, theharbourside 做 Bus 巴士討論區版主

推薦 schalke04fans, theharbourside 做 Bus 巴士討論區版主

雖然 schalke04fans, theharbourside 兩位網友今年先加入 xocatII 大家庭,但眼見他們對巴士認識多同對巴士熱愛,希望各網友支持他們做 Bus 巴士討論區版主。 

我支持schalke04fans, theharbourside.佢兩個對巴士既野好認識,有時我問d關於巴士既問題,佢地都可以解答到.而且好樂意解答.
最愛亞視新聞
最愛郭詠琴,洪綺敏,曾詠珊仲有方健儀,陳凱欣
最愛睇股票.
政經同步,引領資訊新角度,now財經台

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-4 18:09 發表
雖然 schalke04fans, theharbourside 兩位網友今年先加入 xocatII 大家庭,但眼見他們對巴士認識多同對巴士熱愛,希望各網友支持他們做 Bus 巴士討論區版主。 
可唔可以請兩位出來給大家認識?
PS:可否加多個 "讚成" 及 "反對" 給大家投票吧

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-4 18:42 發表

想認識schalke04fans?

http://forum.timway.com/f/thread-56917-1-2.html
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-5-4 22:31 發表

http://forum.timway.com/f/thread-56917-1-2.html
唔該 anakin!提醒大家需要審慎考慮及需要觀察。

雖然我成日都嚮主播區,但我間中都有去巴士版睇下…

我睇到佢地兩個好樂意解答問題,唔識問到識,都好肯幫人… 而且佢地咁熱愛巴士,對巴士有深入認識,又肯幫人,相信佢地應該有能力擔任版主職務…

引用:
原帖由 屈臣氏 於 4-5-2007 18:42 發表

我相信 schalke04fans, theharbourside 兩位會出來自己介紹下。 

之前冇引用投票,係想比大家發表下意見。

引用:
原帖由 anakin 於 4-5-2007 22:31 發表

唔該晒先! 

之前 schalke04fans 係第個化身,係主播區發生咩事,我真係唔知。

現眼見巴士討論區,未有版主,又見 schalke04fans 可長期上線,對巴士認識多及了解,亦見他在巴士討論區發言多,
討論夠中立 (唔似我 ),所以先推薦他做巴士討論區版主,當然未必個個會認同我講法。

希望多d網友表態,讚成或反對啦。

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-5-5 11:00 發表
我會持有開放友善態度去解答疑難...
假如會員質疑你的誠信、或處事手法再度出現問題時,你會如何處理?

作為論壇一份子,肯為論壇出力,係一件好事,
但係出力既同時,亦要為自己既言行負責;
做會員既,同做版主既要求,係兩件截然不同既事,
對於會員既質素,係可以有一個寬大D既包容,
版主既質素呢?一個可以影响該版質素既關鍵,總得有個高一點的要求;
我想提一提大家,無論係提名、贊成或者反對某人做版主,都係一種要對論壇負責任既行為。

引用:
原帖由 anakin 於 2007-5-4 22:31 發表

好記性

XOCAT依家真系系人都可以申请做斑竹∼∼∼

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-5 13:22 發表

好記性
唔係我好記性,係佢比人既印象深刻.............

巴士迷金巴都推薦
再去該版睇睇 schalke04fans & theharbourside 的無私貢獻;持平立場,我覺得深慶得人,別無他選

全 力 撐

schalke04fans & theharbourside

擔任巴士討論區版主

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-4 11:43 PM 發表

唔該 anakin!提醒大家需要審慎考慮及需要觀察。
支持屈屈觀點

誰能代替哥哥地位

回復 #15 Sax. 的帖子

讓我重申立場.........

我已慎重考慮及作出觀察,並對提名負責

於此際 XOCAT 缺乏版主之時,難得有心人肯出力為論壇付出,兼得該版活躍分子支持,實乃 XOCAT 之福!

至於 2 位候選人所作所為,之前的已有公論,之後的更一定被千百雙眼睛注視,一有行差踏錯,必為千夫所指,到時大版主唔做野就係佢黻暋D啦!

回復 #17 Sax. 的帖子

完全認同 Sax. 兄講法。

巴士討論區暫時未有版主,人氣又比較少,希望有版主能攪旺呢版,同埋可以讓普通乘客知多d關於巴士上既知識。

至於 schalke04fans 之前有過激既行為,希望他經此一事,成熟左,處事中立,只知他係巴士版對巴士既認識同活躍,態度中立。

另一 theharbourside 暫時仲未見他現身發言,希望他出來發表下。

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-5-8 11:05 發表
讓我重申立場.........

我已慎重考慮及作出觀察,並對提名負責

於此際 XOCAT 缺乏版主之時,難得有心人肯出力為論壇付出,兼得該版活躍分子支持,實乃 XOCAT 之福!
咁版主既甄選應該係寧濫勿缺定係寧缺勿濫?
引用:
至於 2 位候選人所作所為,之前的已有公論,之後的更一定被千百雙眼睛注視,一有行差踏錯,必為千夫所指,到時大版主唔做野就係佢黻暋D啦!
言則,明知呢兩位人兄有問題,唔緊要,當選之後,行為出左問題,先至再處理,到時都己經係大版主既事?

"我已慎重考慮及作出觀察,並對提名負責"
言重了。

小弟在此首先感謝金巴兄提名小弟及schalke04fans出任巴士討論區版主,
也感謝各位和議支持我們出任版主的會員!
為免再出現僵持的局面,
小弟懇請金巴兄能夠加入投票的功能,
好讓我們能夠透過今次「公投」,
讓各會員能夠表達他們的意向!
無論結果如何,
我們是有誠意搞好巴士討論區的!

引用:
原帖由 theharbourside 於 2007-5-9 22:10 發表
小弟在此首先感謝金巴兄提名小弟及schalke04fans出任巴士討論區版主,
為免再出現僵持的局面,
好讓我們能夠透過今次「公投」, ...
呢個係做版主既門檻:
歡迎有超過半年xocat會員經驗申請,未有超過一年經驗請找其他會員支持,亦歡迎提議新版。

你仲差三個月!
有誠意搞好巴士討論區就更加應該尊重論壇既規舉,對嗎?

回復 #20 theharbourside 的帖子

引用:
為免再出現僵持的局面,
好讓我們能夠透過今次「公投」,
讓各會員能夠表達他們的意向!
無論結果如何,
我們是有誠意搞好巴士討論區的!
我之前開題時冇加插投票功能,係度再加我又唔識再點加入去,為左比更多人可以公開投票,我決定另開一題比各位網友投票,當然歡迎在入面再比意見,如果唔方便發言,投票之後唔發言冇問題。

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。