推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

53 123
發新話題

推薦休谷容, Lighter 做Adult Lyrics 成人改編歌詞 版版主

推薦休谷容, Lighter 做Adult Lyrics 成人改編歌詞 版版主

係版面認識了休谷客同 Lighter 兄已一段時間了,亦都有多少了解他們,人生經驗豐富,又可以作番幾首好歌,又係可以長時間上線,相信他們可以升任此版。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-7 12:13 發表
係版面認識了休谷客同 Lighter 兄已一段時間了,亦都有多少了解他們,人生經驗豐富,又可以作番幾首好歌,又係可以長時間上線,相信他們可以升任此版。 
十 port  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-7 12:13 發表
我估佢地唔會縮沙呵

回復 #3 屈臣氏 的帖子

今次有你支持,我放心啦。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-7 15:35 發表
今次有你支持,我放心啦。 
我又唔係手執生殺大權
只要大家幫手攪好論譠既秩序
邊個 "有用心" 既會員都可以做啦

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-7 15:59 發表

我又唔係手執生殺大權
只要大家幫手攪好論譠既秩序
邊個 "有用心" 既會員都可以做啦
屈兄   "有用心" 點解  

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-5-7 16:00 發表

屈兄   "有用心" 點解  
即係有 heart 咁解...我中英文都好屎架

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-7 16:06 發表

即係有 heart 咁解...我中英文都好屎架
'有用心' 同 '有心'  好似相對喎  

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-5-7 16:10 發表

'有用心' 同 '有心'  好似相對喎  
噢!受教受教 ...以後 warn 會員既時候,我一定會記得用 "有用心"

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-7 16:18 發表

噢!受教受教 ...以後 warn 會員既時候,我一定會記得用 "有用心"
屈兄,你好玄呀 ,我  

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-5-7 16:20 發表

屈兄,你好玄呀 ,我  
彼此彼此 ...你個 "十 port" 我都要諗一諗

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-7 16:23 發表

彼此彼此 ...你個 "十 port" 我都要諗一諗
串字唔識,中英搭夠  

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-5-7 16:25 發表

串字唔識,中英搭夠  
我會打 "Ten pot" ....唔好 "义零廚" 我

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-7 16:29 發表

我會打 "Ten pot" ....唔好 "义零廚" 我
異曲同工,矛温提  

回復 #1 HJ2127_ATR1 的帖子

大佬,你吹雞,當事人未蒲頭喎

回復 #15 chanpowing 的帖子

休谷客知道啦,Lighter 就唔見人。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-7 16:35 發表
佢地肯做,我整番首到賀  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-7 16:35 發表
上次都好似無咗下文,今次唔會掛?

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-7 16:38 發表

要拋頭露面鹹出黎,唔易做  

引用:
原帖由 chanpowing 於 7-5-2007 16:38 發表

佢地肯做,我整番首到賀  
敢你作定都得。 

引用:
原帖由 屈臣氏 於 7-5-2007 16:38 發表

應該唔會卦,有你支持他們。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-7 16:40 發表

敢你作定都得。 
有乜新歌呀,金曲版主  

回復 #22 chanpowing 的帖子

老歌我就識,新歌呢期我鐘意聽電燈膽。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-7 16:45 發表
老歌我就識,新歌呢期我鐘意聽電燈膽。
欣欣  收到  

引用:
金巴咁睇得起我這老鬼 , 我非常願意 .

希望各網友版主支持

53 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。