推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

55 123
發新話題

我真的沒有用嗎?

我真的沒有用嗎?

我女朋友成日話我無用,話我窮。其實我月入都有二萬幾,但就無法成日送名牌比佢,又最多只可以請佢去日本旅行。佢成日話要去歐洲,又要我買新車,出親街都要食幾百蚊一餐,老麥大記就從來唔願去。我覺得好累了,我已盡了力,自己平日返工都係食麵包。我對佢忠心一片,從來無去過滾,我只想好好地去愛一個女人,點解咁難?點解香港無女人真係可以有情飲水飽,行海灘,唱情歌,一定要買野買野買野才會滿足,天呀?What can I do? HELP!!!

Your girl friend has no problem. She shows what she wants. The problem is that you find a wrong person. You need to find a person to live with your preferred life style. So don't complain with your girl friend. Why don't you broaden your choices to mainland China ? Girls in mainland China respect men more. If you insist on choosing Hong Kong girls. Then it is your choice and do not make any complain.

引用:
原帖由 Naive 於 2007-5-9 14:34 發表
Your girl friend has no problem. She shows what she wants. The problem is that you find a wrong person. You need to find a person to live with your preferred life style. So don't complain with your ...
呢位哥仔....自己搵唔到,要返大陸搵,....就唔好"坤"人陪你啦....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 verywet 於 2007-5-9 08:32 發表
我女朋友成日話我無用,話我窮。其實我月入都有二萬幾,但就無法成日送名牌比佢,又最多只可以請佢去日本旅行。佢成日話要去歐洲,又要我買新車,出親街都要食幾百蚊一餐,老麥大記就從來唔願去。我覺得好累了,我 ...
你問下你自己究竟鍾意佢D 乜先

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-5-9 07:52 發表

呢位哥仔....自己搵唔到,要返大陸搵,....就唔好"坤"人陪你啦....
版主大哥,我在 HK 揾到一件, 後來在 "艱難大" 離婚,回港後直接去 祖國找 "心頭好",心頭好"在我初回港 一年多沒有工作時仍肯跟我,算是咁哪。祖國 地大物博, 就是人多,"港胞在祖國仍有經濟优勢,選擇多,pretty face , younger and better physical body. 都是正經人家,大學、硕士 & 博士也有,談吐得体有禮,你修養少一些也看不起你 。版主大哥,衹是看見眾兄弟在港受無知港女氣,希望堤供多一些 Choices to 眾兄弟, 唔係"坤"人陪我呀 。有好嘢 一定要益兄弟

引用:
原帖由 verywet 於 2007-5-9 00:32 發表
我女朋友成日話我無用,話我窮。佢成日話要去歐洲,又要我買新車,出親街都要食幾百蚊一餐,老麥大記就從來唔願去。我覺得好累了,我 ...
最看不起這些女生,物質至上,自己沒本事但對愛她的人諸多要求,雖然沒本事也可以諸多要求。最重要是有人肯受。

物以類聚,和我交往的女生很有獨立性,你想請她吃一顿飯也難。

哥哥, 你果位女朋友, 港女嚟喎, 一睇就知...唔好傻落去啦, 你俾佢咁洗法, 邊有錢淨?

係愛你, 係真心真意愛你, 係唔會捨得要你買嘢, 大家儲錢結婚架

信我啦...

我男朋友之前冇嘢做, 我同佢捱, 而家佢搵到嘢做, 我冇諗過要佢買啲咩俾我, 淨係想快啲儲到錢結婚開鋪頭咋

相關搜索目錄: 結婚

樓主...係你唔好彩姐....
hk其實都有好女仔...
你e+首要係諗下你同e+個gf有冇將來...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-5-9 17:11 發表
樓主...係你唔好彩姐....
hk其實都有好女仔...
你e+首要係諗下你同e+個gf有冇將來...
I also agree the problem is whether you still love your gf and see a future. The problem is basically with the particular individual whom you are dating, and remember you are not dating all the girls from mainland verses all the girls from Hong Kong as a group.

談得多戀愛更覺 不領會何謂快樂

Have you raised this issue with your gf? Maybe she doesn't know your feeling. I have a friend who had similar situation as you with his wife, i.e. she only spent his money and kept her own salary. Thus, my friend had to pay for the mortgage, car payment, groceries, etc. Nonetheless, after they discussed the issue, his wife understands him more. Because of the extravagent style of my friend's spending (only goes for the best), she thought that he didn't mind to pay for everything. Therefore, you should talk to your gf to see whether she would change to suit you.

引用:
原帖由 verywet 於 2007-5-9 08:32 發表
我女朋友成日話我無用,話我窮。其實我月入都有二萬幾,但就無法成日送名牌比佢,又最多只可以請佢去日本旅行。佢成日話要去歐洲,又要我買新車,出親街都要食幾百蚊一餐,老麥大記就從來唔願去。我覺得好累了,我 ...
努力以赴!

引用:
算我講得難聽 d ,係您自己 on 9 .
真正愛情係要互相付出及體諒.

"窮" 字同 "富" 係無定義,係睇您自己滿唔滿足
,您月入二萬幾其實都叫唔錯,係佢唔足姐,就算
您月入二,佢咪又係一Q 樣多多要求,名牌變名錶 , 歐洲變太空 , 新車變遊艇,幾百蚊一餐變幾千蚊一餐, 幾時可以完呀 !

忠心係用來形容 d  9 , 您係" 人" 離 嫁 !  

淨係有情飲水飽係唔得嫁,您自己日日返工都要食麵包,資本注意社會,物質係必須要嫁,量力而為就ok.

天呀?
您條 on 9 仔 醒未呀 ?
唔好再問 What can I do?

相關搜索目錄: 遊艇

港女 No Way!!

Thank you 各位大佬的勸言,其實我自己也心中有數,因為我女朋友以前很多人追,又有醫生又律師又有錢仔,我都唔知點解最後會選我,所以覺得負了佢.

其實我也是長年累月大陸香港往來工作,識過很多好"正"年輕大陸妹,佢地好主動敢愛敢恨,中意你就送上門都無問題.不過,我一想到女朋友放棄咁多比我有料d男人唔跟,我就即時懸崖勒馬,心無邪念了.

現在我只是想,我是不是負了佢,如果我唔同佢一齊,佢真的可以搵個有錢人嫁,我就索性去大陸搵個阿四來服侍下我,大家都舒服.

不過,都幾年了,我愈來愈懶,唔想去想唔想去面對,過得一日就係一日,由天去決定吧.我知我再唔發達佢都會走,算了,算了,算了

She is not your cup of tea.

Find another one....

引用:
原帖由 verywet 於 2007-5-12 22:32 發表
Thank you 各位大佬的勸言,其實我自己也心中有數,因為我女朋友以前很多人追,又有醫生又律師又有錢仔,我都唔知點解最後會選我,所以覺得負了佢.

其實我也是長年累月大陸香港往來工作,識過很多好"正"年 ...
佢快樂而你又快樂既話..點解唔放手???
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 verywet 於 2007-5-13 06:32 發表

其實我也是長年累月大陸香港往來工作,識過很多好"正"年 ...
我覺得佢係愛你既....

你講既經驗我都有個過
活響資本主意既影響下
又有幾多做得到無所求

總之....你只要做自己唔會後悔既事
去或留都唔係太大問題

引用:
原帖由 verywet 於 2007-5-13 06:32 發表

祝樓主早日解脫
音樂無界限

If there were so many people dated your gf b4, you should ask yourself why she picks u. Maybe the complaints that sje fires at you are just a way to encourage you to work harder? I still think you should talk openly with you rather than having to guess and letting a spike to grow in your heart.

well, if you decide to stay with her in the long run, you should discuss this issue with her. Keeping this "secret" to yourself will is like the accumulation of unsatisfactory feelings towards her, and this is not healthy

談得多戀愛更覺 不領會何謂快樂

Sorry to say she has no heart. It is a waste of time & money to go along with someone who has no heart to you. Pls be cautious. I had some bad
experience.

引用:
路係自己揀...今日你都有得揀, 何必自怨.

有人想揀都無得揀.

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-5-15 12:24 發表

有人想揀都無得揀(
請勿經常性單打....本人

(自動對號入座)

引用:
原帖由 verywet 於 2007-5-13 08:32 發表

I think first of all, you need to adjust ur attitude. Coz if u think you are not good enought for her, no matter what she said, you will face it from the negative side.

You must love yourself, to be proud of yourself, get your self esteem right before you can love some1 else. if you 2 wasnt start from the common ground, there wont be any common goal, the relationship will lead you to no where.

Remember YOU are the center, YOU must be happy, YOU need to enjoy beening part of the relationship. YOU can lost anything but never lost YOURSELF

She pick you from the rest of the world means YOU must have something that she love. Rather then wasting time doubting yourself, why not go for something to improve yourself and show every1 including youslef that you can be a better YOU?

Ofcoz unless you dont want to be with her anymore, then there is only 1 reason, other then that, is excuses.

my 2 cents and good luck

二萬幾人工以經高過好多人, 點可叫做無用
人唔作出犧牲, 係唔會得到任何收獲, 要得到一樣野, 必定要付出對等嘅代價

55 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。