推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

大家好,在這版我是新來的?

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-19 02:10 發表

不如開個賭盤
你贏....我比 50 分你....我贏....你比 50 分我

PS:樓上位會員,唔比隱瞞事實架!否則我殺鬻A架!
我係貓v..英文字母的v
我冇講大話架,唔好殺我呀......驚驚
哈,咁係咪有人輸呢??!!

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-19 22:58 發表

老屈兄你要搶我的分。
唔好意思...

我想問我有屈兄可唔可以分d分比我
本帖最近評分記錄
  • 屈臣氏 體力 +50 觀音開庫-派分!玩得開心 d 2007-5-20 13:54
  • 屈臣氏 威望 +50 觀音開庫-派分!玩得開心 d 2007-5-20 13:54

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-19 23:14 發表

多些post咪有,呢個世界冇不勞而獲架
多謝C兄提點,我會努力,不過D分我冇咩所謂,分D比我都係攪下氣氛姐,SORRY....大家傾下計,又點會介意D分呢

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-19 23:42 發表

hey C 兄我都是覺得你要揾多些topic上來至好玩架,歡迎你加入xocat II大家庭。
係既,我會post多d野,不過你唔好再叫我c兄好唔好?!我唔係男的 

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-20 00:14 發表

靚女得嗎
你喜歡啦...都只係名一個..

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-19 20:24 發表

不如玩大D你勝我輸三十分,我勝取你七十分好嗎
唔使答你,都知有人輸左喎

引用:
原帖由 貓v 於 2007-5-19 22:10 發表

我係貓v..英文字母的v
我冇講大話架,唔好殺我呀......驚驚
哈,咁係咪有人輸呢??!!
其實我都好善良....最多今日殺鬻A,聽日又救返,後日又再殺過

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-19 22:58 發表

老屈兄你要搶我的分。
我幾時搶你 d 分呀?...係要既,都一次過一鋪清你袋啦

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-19 23:14 發表

多些post咪有,呢個世界冇不勞而獲架
就係你尼句鼓勵性說話,都藉 50 分啦!

引用:
原帖由 貓v 於 2007-5-20 00:10 發表

係既,我會post多d野,不過你唔好再叫我c兄好唔好?!我唔係男的 
鵅I真亦假時...假亦真 ...尼位會員,請出示你既 "身份証"

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-20 14:05 發表

老屈請出示pass,有pass至可以try ID card
阿 sir 都要出示 pass 先查得 ID?....你無聽過係有牌爛仔咩 :bird:

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-20 14:47 發表

老屈扮老什,你咪要荇L老威衫啦,老什制服,
你有無睇劉華套 "雷洛傳"?吳 x 達咁既款.....幾型呀

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-20 14:53 發表

hee hee try了十、九幾次啦,老屈兄。
咁痗仱捸I.....大家原來都係 "耆英"

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-20 13:50 發表

其實我都好善良....最多今日殺鬻A,聽日又救返,後日又再殺過
唔好呀c兄, 你咁好人

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-20 14:00 發表

鵅I真亦假時...假亦真 ...尼位會員,請出示你既 "身份証"
係咪要比你睇呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。