推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

41 12
發新話題

恭賀 Air Supply 生日快樂

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-17 10:39 發表

祝您兩位日日都咁甜甜蜜蜜
遵命......多謝豆豆!

祝 願

AIR SUPPLY &

[fly] 生 日 快 樂     恩 恩 愛 愛 [/fly]
[fly] 賭 親 都 成 功     如 沐 春 風
[/fly]

引用:
原帖由 Sax 於 2007-5-17 15:59 發表
戒 賭 成 功   
其實我都係講下o架咋.....唔戒得唔得? 

其餘嘅嘢照單全收, 多謝Sax ba~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-17 10:28 發表

佢見到啦! 不過都係笑下咋~
得戚得你丫~

補番句生日快樂先
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-5-17 19:41 發表

得戚得你丫~

補番句生日快樂先
騎騎~

多謝晒橙輝!! 下次唔好再推我地出嚟見個面吖~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-17 17:58 發表

其餘嘅嘢照單全收, 多謝Sax ba~
戒乜Q呀, 戒左唔夠腳呀!   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-17 17:58 發表

其餘牁茬璆收, 多謝Sax ba~
o我!收到!已改   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-17 21:22 發表

戒乜Q呀, 戒左唔夠腳呀!   
夠腳有鬼用咩......都唔夠你抽~

引用:
原帖由 Sax 於 2007-5-18 09:45 發表

o我!收到!已改   
騎騎~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-18 13:53 發表

夠腳有鬼用咩......都唔夠你抽~
唔係咁講, 意外黎既!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-18 14:43 發表

唔係咁講, 意外黎既!   
意外頻頻~         

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-18 15:14 發表

意外頻頻~         
都係要多謝一個人...........

我黎啦,
雖然遲,
但證明我重有心,
恭賀Air Supply日日有surprised 

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-20 14:47 發表
我黎啦,
雖然遲,
但證明我重有心,
恭賀Air Supply日日有surprised 
多謝保保~

我就祝願個地球繼續日日都有Air Supply~

回復 #38 唔易做 的帖子

回復 #39 Air Supply 的帖子

我仲送遲    祝 Air Supply 每日都有 Added Services  

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-5-25 14:07 發表
回復 #38 唔易做 的帖子

回復 #39 Air Supply 的帖子

我仲送遲    祝 Air Supply 每日都有 Added Services
咁咪日日都疲於奔命~

多謝晒咯車車~

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。