推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

42 12
發新話題

邊個寬頻好D?

邊個寬頻好D?

我用緊網メ行,已到期,續約話要185元×18月,最多回返350惠×現金券,計條數都要165元一个月,佢好以唔憂做咁,係都唔肯減,我已終止用它,不過要一个月前通知,吹漲!
請問各位巴打,『艾K堡』好唔好用呀?我想轉用佢,因我住果度得3個供應商,徐咗佢只有『香講寬×』同『網メ行』。

用得好就吾好轉 轉左吾好就有排你捱 我就係受害者

I'm agree with #2.

I - cable 一定唔好轉 ... 死既機會多

我咪用緊囉 成日斷線 例如上on-line game (捉棋) 開頭以為部腦有問題 i-cable上黎都証實有事 事後好左兩日又打回原形 最慘連埋個寬頻電話 個modam hang 左連個電話都瓜埋 要過左年先轉得 唉.......

引用:
原帖由 c0707323 於 2007-6-10 01:30 發表
我咪用緊囉 成日斷線 例如上on-line game (捉棋) 開頭以為部腦有問題 i-cable上黎都証實有事 事後好左兩日又打回原形 最慘連埋個寬頻電話 個modam hang 左連個電話都瓜埋 要過左年先轉得 唉.......
唔該曬咁多位巴打,我已經續咗18個月合約,每個月173元,免兩期,計條數比以前貴幾蚊一个月,冇計啦,費事煩。

引用:
原帖由 偷跳人 於 10-6-2007 16:55 發表
唔該曬咁多位巴打,我已經續咗18個月合約,每個月173元,免兩期,計條數比以前貴幾蚊一个月,冇計啦,費事煩。
網上行是出了名穩定的。

引用:
原帖由 kwchan 於 2007-6-12 10:45 發表
網上行是出了名穩定的。
佢雖然未必係最好..但點都唔會係最差...

如果唔洗簽約..我都想試下 HKBN 個BB100

HKBN is very good, i am using, never have problem for 1 yr

HKBN
HKBN
HKBN

how much for HKBN?

PCCW I USE NOW ....

但求穩定...相信真係IMS 莫屬!

希望極速...如果唔洗約..都可以試下HKBN!

I CABLE....就......

速度HKBN很快, 但月費很貴

引用:
原帖由 mingfai 於 2007-6-25 15:05 發表
但求穩定...相信真係IMS 莫屬!

希望極速...如果唔洗約..都可以試下HKBN!

I CABLE....就......
What is IMS?

用開HGC 10MB唔錯
就黎出100MB

HKBN, really very fast!!!

HKBN is very good

引用:
原帖由 c0707323 於 2007-6-2 18:41 發表
用得好就吾好轉 轉左吾好就有排你捱 我就係受害者
i totally agree

請問HKBN幾錢一個月?今天我剛打去i-cable取消服務,其實都用了幾年,但速度越來越差,況且打電話去取消時亦沒有留住我,真係唔憂做?
願泰王萬歲、萬歲、萬萬歲!

i use pccw

i use pccw !!!!!!

i-cable too bad

pccw sure win,agree?

HKBB's upload speed is very fast. HGC also.

for Netvigator, I hv trouble with them before, but later i know it is the modem not good, the service man said NEC modem is best, suggest me to replace it.
--------------------
Larry55

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。