推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

33 12
發新話題

澳門帝國迷城

澳門帝國迷城

有無巴打去過?
只知係乙水仔,唔知水準如何?

好少囡囡,同埋覺得既然咁唔就腳,點解要去?澳門街已經有咁多好選擇!

廣告佢谷得最行,但收效嘛........
得閒望下報紙啦..............

相關搜索目錄: 廣告 報紙

見呢期谷得咁行,想睇下有無景....

引用:
原帖由 alb 於 2007-5-21 07:03 發表
見呢期谷得咁行,想睇下有無景....
如果好好生意,做到個幾十個囡囡應接不暇的話,使鬼谷咁行廣告咩

相關搜索目錄: 廣告

回復 #5 auriga00 的帖子

地埋問題,冇得救!.................

引用:
原帖由 alb 於 2007-5-20 21:11 發表
有無巴打去過?
只知係乙水仔,唔知水準如何?
小弟剛剛玩了兩晚!

碼頭有免費專車接送;NC 硬件一流,唱 K 音響十分滿意!
可惜真係囡少,不過都有唔少好洁A兼少假波囡囡!
酒店房就多數俾金都鴾T樓,都幾好睡!

小弟連續兩晚就食鬙韞|川大波妹,個樣有九成似 roadshow 鶩茪k主持 Viann!
小弟整晚都俾佢用「十字鎖喉扣」緊抱住,背脊仲中鼳\鵅u九陰白骨爪」(因為她太肉緊了)!

相關搜索目錄: 酒店

回復 #7 冰河 的帖子

獨立出個包膠啦...........

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-23 17:02 發表
獨立出個包膠啦...........
johncage兄,不如M日跟小弟一起去實地考察!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-5-25 21:18 發表

johncage兄,不如M日跟小弟一起去實地考察!
剛返屋企,去完CC返黎........

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-25 23:16 發表

剛返屋企,去完CC返黎........
你.....就...好...啦....
今日唔多人咩?!?!

引用:
原帖由 cfamba1 於 2007-5-25 23:22 發表

你.....就...好...啦....
今日唔多人咩?!?!
唔多人............早去早回!
遲小小出包膠!

nice

多多指教啊大家

引用:
原帖由 冰河 於 2007-5-23 16:38 發表

小弟剛剛玩了兩晚!

酒店房就多數俾金都鴾T樓,都幾好睡!:very ...
Only two hours at bed.

The girl also urged todo it quickly.

They can do more rounds.  I don't think they stay with you whole night.

C HING, 條女叫咩名呀?等我上去佢地個網站睇下索唔索先?
引用:
原帖由 冰河 於 2007-5-23 16:38 發表

小弟剛剛玩了兩晚!

酒店房就多數俾金都鴾T樓,都幾好睡!:very ...

引用:
原帖由 benyipchan 於 2007-5-28 22:14 發表
C HING, 條女叫咩名呀?等我上去佢地個網站睇下索唔索先?

條女叫小小。

引用:
原帖由 c0179614 於 2007-5-27 22:48 發表

Only two hours at bed.

The girl also urged todo it quickly.

They can do more rounds.  I don't think they stay with you whole night.
所以小弟次次去馬交餪C玩,一定玩子夜over night!
釂づあh數陪到你走佢才走!小弟試過幾次條女陪到我第日下午三時才走添!

三時咁咪連屋企都唔駛返?

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-29 16:57 發表
三時咁咪連屋企都唔駛返?
係呀~囡囡跟住便直接返工!

小弟亦試過因為某些酒店只可睡到十二點,所以囡囡便帶我到她家繼續睡到佢返工才一起走!

C HING, i have sent a message to you...thx
引用:
原帖由 冰河 於 2007-5-29 19:35 發表

係呀~囡囡跟住便直接返工!

小弟亦試過因為某些酒店只可睡到十二點,所以囡囡便帶我到她家繼續睡到佢返工才一起走!

new Promotion

SEX PARTY費用每位HK$ 2,800全包(4位方何成團)
套票(4位)包括 :
>香港澳門來回船票 4 套
>免費專車接送來往碼頭
>1小時與女優在迷城談情,增進了解
>1小時啤酒或威士忌任飲
>小食及果盤
>2小時於豪華套房內耍樂
>4 x "一條龍"套票
>全新港澳首創無時段限制,全日均可報名
>全套服務,一個收費,無需額外小費及小姐收費

相關搜索目錄: 啤酒

回復 #21 冰河 的帖子

即係一人七舊,麻麻喎!都係早前個旅行團抵玩d~~

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-30 21:23 發表
即係一人七舊,麻麻喎!都係早前個旅行團抵玩d~~
係每人二千八,兩小時內四條女可交換任砌!
好Q貴!
都係俾多幾舊玩子夜好過!

回復 #23 冰河 的帖子

不如起雙飛好過..............

引用:
原帖由 冰河 於 2007-5-30 23:41 發表

係每人二千八,兩小時內四條女可交換任砌!
好Q貴!
都係俾多幾舊玩子夜好過!
咁Spring貴, 玩完過夜仲好啦!  

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。