推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

近日想返以前同你係可道讀書既回憶

近日想返以前同你係可道讀書既回憶

5月16日收到個e貓..令我想返以前同你讀書既回憶..我都唔明你點解你會改左電話..我同你已經9年冇見了..你依家點..我得你果班唯一一個既同學既電話..試下可唔可以搵到你..不過佢講已經冇同你聯絡了...不過佢話同你最好既朋友重有聯絡..等我過幾日試下叫你果班唯一一個既同學既電話幫我搵唔搵到你.其實當日如果我同你講左..會唔會好似我依家咁既生活呢.就算講左起碼你會知.或者可能我會放低..唔會好似依家咁..重.諗住..其實我最唔會忘記1998年7月13日果日..星期一..重係落雨...可能係我一生之中最唔會忘記既一日..如果個天比機會我既話..我會張我9年前既說話同你講..起碼你會知.可能你對我印象唔係好深.或者已經唔記得左我依個人.記唔記得都好啦.我都會同你講可能你會接受我..就算唔接受起碼我會放低..或者大家可以959出下黎飲下野都好..好希望搵到你啦..

引用:
原帖由 劉仔 於 2007-5-26 10:02 PM 發表
5月16日收到個e貓..令我想返以前同你讀書既回憶..我都唔明你點解你會改左電話..我同你已經9年冇見了..你依家點..我得你果班唯一一個既同學既電話..試下可唔可以搵到你..不過佢講已經冇同你聯絡了. ...
好野有故仔聽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-26 22:10 發表

好野有故仔聽
比個e貓..搞到我記起左佢..我已經都唔係幾記得..平時聽開好好聽既歌.原來有訐志安..佢以前既偶像係訐志安..果下重死..不過我尋日打比佢以前既同學..佢都話我好耐冇打比佢..成8年.好似大家都有點生.不過我都問佢msn都好大家咁耐傾..同埋方便問佢點野..

引用:
原帖由 劉仔 於 2007-5-26 10:29 PM 發表

比個e貓..搞到我記起左佢..我已經都唔係幾記得..平時聽開好好聽既歌.原來有訐志安..佢以前既偶像係訐志安..果下重死..不過我尋日打比佢以前既同學..佢都話我好耐冇打比佢..成8年.好似大家都 ...
為何永遠放不低........
不惜一切,我為你執迷

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-26 22:33 發表

不惜一切,我為你執迷
依首係我平時聽開..估唔到原來係許志安唱..

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-26 22:33 發表

不惜一切,我為你執迷
我覺得..寶儀真係唯獨你是不可取替...依樣真.

引用:
原帖由 劉仔 於 2007-5-26 10:37 PM 發表

依首係我平時聽開..估唔到原來係許志安唱..
http://61.135.131.152/Songs/Chin ... C8%A1%CC%E6.mp3?wxc
我聽唔到既

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-26 22:39 發表

我聽唔到既
試多次..我得喎

引用:
原帖由 劉仔 於 2007-5-26 10:39 PM 發表

我覺得..寶儀真係唯獨你是不可取替...依樣真.
呢首歌好好聽!

係真既,自己就更加要好好把握啦,唔好令自己後悔錯過一個好女仔喎

誰能代替哥哥地位

曾聽說有許多戀愛

沒有結果卻剩傷心者感慨

令我都刻意避開

是我不敢相信真愛

但妳不惜真心真意對待

竟令我再感到意外

讓我獻出同樣被愛

全面喝采

如果今天將失去眼前的一切

剩低清風兩袖也不計

唯獨妳一個是不可給取替

是我生命裡的一切  Wooh

如早知今生跟妳有幸可相愛

在當初應更努力為未來

其實我知道是可一不可再

下半生准我留住妳一直相愛

誰似妳這般欣賞我

誰也說不上妳一般清楚我

問我可需要甚麼

願妳終生交托始我

讓我一生好好把妳照料

請讓我體恤妳需要

為妳獻出全部熱愛

從來沒缺少

如早知今生跟妳有幸可相愛

在當初應更努力為未來

其實我知道是可一不可再

下半生准我留住妳一直相愛

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-26 22:41 發表

呢首歌好好聽!

係真既,自己就更?
依家最緊要搵到佢同佢msn先.記唔記得我.同佢有冇男朋友依樣係其次.起碼我講左比佢.我可以放低左先..如記得既話可以出黎飲下野都好

引用:

呢首歌好好聽!

係真既,自己就更?
依家唔知依個以前既同學行唔行幫我之得..

引用:

呢首歌好好聽!

係真既,自己就更?
阿豆..其實我頭果幾年.成日用酒黎麻醉自己...果時都幾痛苦..可能佢依家唔記得左我了.我最記得佢用講笑型式話我..佢同佢個fr講..係米3f班樣樣衰衰果個...

引用:
原帖由 劉仔 於 2007-5-26 10:53 PM 發表

阿豆..其實我頭果幾年.成日用酒黎麻醉自己...果時都幾痛苦..可能佢依家唔記得左我了.我最記得佢用講笑型式話我..佢同佢個fr講..係米3f班樣樣衰衰果個...
咁耐~~~無論點大家都唔同左啦,係咪~~~ 當日樣衰可能今日你又你既吸引之處呢?

若果佢已經有男朋友,再加上你俾低佢樣衰個印象,咁你就可以放棄都得啦!

若果唔係,或者有機會呢?

緣份既野,好難講ga ma

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-26 23:02 發表

咁耐~~~無論點大家都唔同左啦,係咪~~~ 當日樣衰可能今日你又你既吸引之處呢?

若果佢已經有男朋友,再加上你俾低佢樣衰個印象,咁你就可以放棄都得啦!

若果唔係,或者有機會呢? ...
佢就好怪佢係米都話人樣衰..有次我果班有個要上去佢果班比個miss叫佢罰企.佢飛支筆出去..得燈...望下佢個樣..又話人樣衰...
不過佢有冇男朋友都好啦..起碼我講左9年前想講既野..起碼我自己放低左先..

其實我最唔會忘記1998年7月13日果日..星期一..重係落雨...可能係我一生之中最唔會忘記既一日.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。