標題: [澳門] 富城高妹 [打印本頁]

作者: huon    時間: 2007-5-28 14:45     標題: 富城高妹

前幾晚上佐富城,見到條高妹,腳長長,大概1.70度。同區入房我同區講:靚女,你對腳好靚喔。區聽佐即時坐系床上,用對腳趾夾實我胸口果兩點,問我HIGH唔HIGH,跟住扯甩我條褲,用腳趾夾實細佬做來回運動。細佬即時爽曬,都未上馬就甘俾區搞佐出來。成個戰鬥格,區仲叫我乃迷區腳趾(區腳趾好靚),問我下次駛唔駛叫多個一齊甘玩喔。
作者: 7-siu    時間: 2007-5-28 14:50

引用:
原帖由 huon 於 2007-5-28 14:45 發表
前幾晚上佐富城,見到條高妹,腳長長,大概1.70度。同區入房我同區講:靚女,你對腳好靚喔。區聽佐即時坐系床上,用對腳趾夾實我胸口果兩點,問我HIGH唔HIGH,跟住扯甩我條褲,用腳趾夾實細佬做來回運動。細佬即時 ...
又幾頂癮囉!
作者: samnostranger    時間: 2007-5-28 17:33

作者: 流浪的人    時間: 2007-5-28 18:46

嘩ching咁會唔會有澳門腳生在jj上
作者: 回歸的小羔羊    時間: 2007-5-29 12:26

嘩....師兄玩到foot job咁堅:p
作者: 大海浪花    時間: 2007-5-29 13:59

香港脚你就惨了.............
作者: kokken    時間: 2007-5-29 14:45

衣家的玩意越来越历害, 没办法, 为生存.
作者: znleeleo    時間: 2007-5-29 17:17

小JJ上生香港脚就麻烦了哦!呵呵
作者: fs0222    時間: 2007-5-29 20:30

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

作者: colorbhk    時間: 2007-5-29 20:50

引用:
原帖由 fs0222 於 2007-5-29 20:30 發表

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
見你咁高級, 木,本來唔想屌. 但都係忍唔撚住  
作者: sadlife    時間: 2007-5-29 21:25

甘米变左香港j??????
作者: 大海浪花    時間: 2007-5-29 23:01

引用:
原帖由 sadlife 於 2007-5-29 21:25 發表
甘米变左香港j??????
以后叫香港jJ德拉
作者: rood    時間: 2007-5-29 23:40

看過之後,非常想再次重溫富城。有沒有no介紹阿

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0