標題: 十二星座哄人開心排名 [打印本頁]

作者: ^Tommy^    時間: 2006-8-16 17:39     標題: 十二星座哄人開心排名

十二星座哄人開心排名

第1名〔雙子座〕最叻講甜言蜜語,又多新款去哄人開心

第2名〔天秤座〕最識搞浪漫氣氛去討好情人.

第3名 〔雙魚座〕柔情似水是他逗人的拿手好戲.

第4名 〔獅子座〕會買名貴物品同安排好節目去逗情人 .

第5名 〔人馬座〕幽默,能令情人哈哈大笑

第6名 〔金牛座〕會用美食去逗對方高興

第7名 〔白羊座〕對情人幾慷慨,不過冇乜心思

第8名 〔水瓶座〕雖然較自然,但偶爾都會為對方製造驚喜

第9名 〔天蠍座〕雖然溫柔又細心,但唔會刻意去討情人歡心

第10名〔巨蟹座〕把感情埋在心,好少耍花招逗情人

第11名〔處女座〕好鬼含蓄,唔會做d咩去哄人

第12名〔山羊座〕悶蛋一名,唔識哄人開心
作者: siuhenry    時間: 2006-8-21 14:33

第4名 〔獅子座〕會買名貴物品同安排好節目去逗情人 .

作者: leoland    時間: 2006-8-21 17:00

第10名〔巨蟹座〕把感情埋在心,好少耍花招逗情人!!!一時時喇!!!!
作者: KidHung    時間: 2006-8-22 14:46

第10名〔巨蟹座〕把感情埋在心,好少耍花招逗情人
作者: webhunter    時間: 2006-8-22 23:26

所以我職業係獵人
作者: busman    時間: 2006-8-24 21:12

哈哈, 我很同意, 我是排12的山羊座, 我真的是一名悶蛋, 與我工作的人都用一個悶字來型容我
作者: kk00738255    時間: 2006-8-25 16:05

第9名 〔天蠍座〕雖然溫柔又細心,但唔會刻意去討情人歡心
作者: ※京子※    時間: 2006-8-25 16:49

第11名〔處女座〕好鬼含蓄,唔會做d咩去哄人

作者: 1341    時間: 2006-8-25 17:04

作者: 金屬狂人-Ⅱ    時間: 2006-8-27 20:16

第3名 〔雙魚座〕柔情似水是他逗人的拿手好戲.

我叫金屬狂人喎...竟然係柔情似水
作者: opps    時間: 2006-8-29 23:27

第5名 〔人馬座〕幽默,能令情人哈哈大笑
>> total Agree !!!
作者: swee    時間: 2006-8-30 21:34

第1名〔雙子座〕最叻講甜言蜜語,又多新款去哄人開心

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0