標題: 長安新sn,怡x酒店皇X會所 [打印本頁]

作者: will.rot    時間: 2007-6-9 02:07     標題: 長安新sn,怡x酒店皇X會所

x頭酒店附近
date:2007.06.02.
小弟我同朋友2人
tmie:2 hours<===比一般SN多了30min
房費:0元<===新開幕~所以到十月都免房費
費用B牌)400
       (A牌)500
       (模特)600
房間設施:
               蒸汽浴:有
               水    床:無
               床硬度:軟
               房水準:中上、因為新裝修,簡約風,乾淨舒適,算很不錯喔

一般sn有的服務都有
特別處:紅酒+綠豆BJ !!令人回味無窮
作者: dw78    時間: 2007-6-9 02:12

引用:
原帖由 will.rot 於 2007-6-9 02:07 發表
x頭酒店附近
date:2007.06.02.
小弟我同朋友2人
tmie:2 hours<===比一般SN多了30min
房費:0元<===新開幕~所以到十月都免房費
費用B牌)400
       (A牌)500
       (模特)600
房間設施:
         ...
想知道你对装修等的感觉如何?女仔的质素如何?似乎你对b牌印象不好?
该找那个部长?告诉姓氏即可。
作者: will.rot    時間: 2007-6-9 02:18

不是啦,那是我打了:+( 所以會變
我找的是B牌
B牌女仔我覺的比較靚
A牌女仔只是高,都不好看,有的肥的似豬扒只是波大
模特那天去都還沒人上班,去太早了
裝修還不錯
我是東莞朋友帶我去的,部長我不熟
作者: 大海浪花    時間: 2007-6-9 02:20

晤该M详细电话\地址...
作者: dw78    時間: 2007-6-9 02:45

引用:
原帖由 will.rot 於 2007-6-9 02:18 發表
不是啦,那是我打了:+( 所以會變
我找的是B牌
B牌女仔我覺的比較靚
A牌女仔只是高,都不好看,有的肥的似豬扒只是波大
模特那天去都還沒人上班,去太早了
裝修還不錯
我是東莞朋友帶我去的,部長我不熟
原來如此 -- 手民之誤!
英雄所見畧同,我都是比較愛找B牌的。一般A牌的質素好像沒有特別好,只是高一點。很多時候因爲高一點便將豬扒安插在A牌群中,魚目混珠!
作者: JUNJUNYY    時間: 2007-6-9 11:14

THANKS FOR SHARE!!!!!!!!
作者: jason_ho    時間: 2007-6-9 14:26

那间皇X會所所应该属于x頭酒店吧,我上次坐车时候看到,6月1号开张,不知道服务怎样,请pm联系电话。谢谢!
作者: 流浪的拉里    時間: 2007-6-9 17:13

长安的SN不都是两个小时么,只有淡水才是90分钟。
作者: lgrlw007    時間: 2007-6-9 18:44

这家都开了好久了,不过一直免房费,为了同沙X酒店竞争嘛,不过怡X的好多XJ都是从沙X过来的,我认识一个姓王的部长,现在旁边有开了沙X酒店花园会所,感觉设施还不错,不过上次是去沐足,没有SN
作者: ezeng    時間: 2007-6-9 18:54

请pm联系电话。谢谢!
作者: SMUmbrella    時間: 2007-6-9 20:44

引用:
原帖由 will.rot 於 2007-6-9 02:07 發表
x頭酒店附近
小弟我同朋友2人, tmie:2 hours<===比一般SN多了30min
房費:0元<===新開幕~所以到月都免房費
(B牌)400 ; (A牌)500 ; (模特)600 ; 房間設施: .....
Will.Rot 師兄, 嘜唔是六月份才免費嗎?
作者: kingsunSKY    時間: 2007-6-9 21:50

英雄所見畧同,我都是比較愛找B牌的。一般A牌的質素好像沒有特別好,只是高一點。很多時候因爲高一點便將豬扒安插在A牌群中,魚目混珠!     同感
作者: 焦器勃勃    時間: 2007-6-9 23:11

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-9 20:44 發表

Will.Rot 師兄, 嘜唔是六月份才免費嗎?
剛去完 "而冬"酒店 住房, 在前台剛想離開時, 有個部長的物體向我地推介, 佢話六月份 "Sauna房"  免房費 喎!!

作者: dg007    時間: 2007-6-10 00:35

M个部长的电话给啊
谢谢~~~~!~!
作者: cheung3    時間: 2007-6-10 01:19

其實我也不喜歡模特,只是高,很多時都不漂亮。
作者: zkkevin    時間: 2007-6-10 07:09

太爽了,谢谢了,我也想搞一高,已经硬的不行了。
作者: 太空貓    時間: 2007-6-10 12:00

大陸的場好奇怪, 以高度定牌的.
作者: SMUmbrella    時間: 2007-6-10 18:12

引用:
原帖由 太空貓 於 2007-6-10 12:00 發表
大陸的場好奇怪, 以高度定牌的.
個人識為是桑拿最享受是 BM, 吹奏口爆及出火都是其次, 所以應該以胸杯高度定牌丫嘛!
作者: bobopopo    時間: 2007-6-10 19:07

how about the girl? good? thank you !
作者: 焦器勃勃    時間: 2007-6-10 21:15

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-10 18:12 發表

個人識為是桑拿最享受是 BM, 吹奏口爆及出火都是其次, 所以應該以胸杯高度定牌丫嘛!

小弟都 覺得 Sauna 最享受是 BM 環節, 每次都喜歡 高 Cup 數的 MM!!

作者: panda1212    時間: 2007-6-11 00:24

我都喺咁话,波大先喺王道!
作者: 7-siu    時間: 2007-6-11 00:38

硬件補充:

除了以上師兄所說的外,還有空飛紅床;大汽球;仲有歡樂椅!

我在這個週未去了"宜冬"桑拿四次,都是帶師兄入去的,反而自己一次都無出火!!!

作者: 大海浪花    時間: 2007-6-11 01:09

作者: SMUmbrella    時間: 2007-6-11 02:32

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 00:38 發表
硬件補充:除了以上師兄所說的外,還有空飛紅床;大汽球;仲有歡樂椅!
我在這個週未去了"宜冬"桑拿四次,都是帶師兄入去的,反而自己一次都無出火!!!
"七少"師兄, 難道朱古力囡囡已令你吃不消!
作者: woaicool    時間: 2007-6-11 10:16

THANKS FOR SHARE!!!!!!!! I will go there soon
作者: Jester    時間: 2007-6-11 13:55

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-10 16:38 發表
硬件補充:

除了以上師兄所說的外,還有空飛紅床;大汽球;仲有歡樂椅!

我見”慌慌”埋單時好慌Wor.
作者: 7-siu    時間: 2007-6-11 14:19

引用:
原帖由 Jester 於 2007-6-11 13:55 發表

我見”慌慌”埋單時好慌Wor.
因為我又食齋囉!
作者: SMUmbrella    時間: 2007-6-11 15:32

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 14:19 發表

因為我又食齋囉!
"七少"師兄, 又食齋, 不如星期三都來開齋吧 ! 我有兩個青年人等你指導吓噃 !
作者: bonesuper    時間: 2007-6-11 16:03

個人認為SN時最過癮都係BJ,好有征服感。
作者: 7-siu    時間: 2007-6-11 16:07

引用:
原帖由 bonesuper 於 2007-6-11 16:03 發表
個人認為SN時最過癮都係BJ,好有征服感。
我的回鄉証給了雙飛男去攪兩地車牌的事,一句話,走不得!
作者: SMUmbrella    時間: 2007-6-11 16:20

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 16:07 發表

我的回鄉証給了雙飛男去攪兩地車牌的事,一句話,走不得!
"七少"師兄, 咁咪星期三晚見, 好嗎!
作者: 7-siu    時間: 2007-6-11 16:21

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-11 16:20 發表

"七少"師兄, 咁咪星期三晚見, 好嗎!
星期三去,星期四不用上班嗎?你以為我是你那麼好嗎?
作者: SMUmbrella    時間: 2007-6-11 16:25

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 16:21 發表

星期三去,星期四不用上班嗎?你以為我是你那麼好嗎?
"七少"師兄, 星期三上午返工, 下午巡廠; 星期四上午休假, 下午開工囉 !
作者: 7-siu    時間: 2007-6-11 16:30

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-11 16:25 發表

"七少"師兄, 星期三上午返工, 下午巡廠; 星期四上午休假, 下午開工囉 !
不敢答應!費事你小我話我放飛機!
作者: SMUmbrella    時間: 2007-6-11 17:43

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 16:30 發表

"七少"師兄, 諗清楚囉, 兩三個後才可再出動喎! 有機重唔去盡 D!
作者: 7-siu    時間: 2007-6-11 17:45

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-11 17:43 發表

"七少"師兄, 諗清楚囉, 兩三個後才可再出動喎! 有機重唔去盡 D!
總之,現在不答應住!
作者: denny2000    時間: 2007-6-11 18:25

引用:
x頭酒店附近
i will go to Guangzhou next week. Original plan is to go to CP for SNA via ttrain. However, CA looks good and wants to visit.  How is the traffic from GZ to CA and then to HK?  

Must I take private car/taxi from GZ to CA?  How about the traffic from CA to HK then?

Thanks.
作者: 7-siu    時間: 2007-6-11 18:38

引用:
原帖由 denny2000 於 2007-6-11 18:25 發表

i will go to Guangzhou next week. Original plan is to go to CP for SNA via ttrain. However, CA looks good and wants to visit.  How is the traffic from GZ to CA and then to HK?  

Must I take  ...
在廣州天河東站附近或舊火車站都有大巴去長安,長安廣場又有車去深圳羅湖。

或者,在差不多,在長安比較大一點的酒店都有七人車去皇崗,只要$50吧了!
作者: aduck1    時間: 2007-6-12 16:00

呢幾日都收到這家店發來的訊息........................就是沒去試!!!!!!!!!!!
作者: CROW    時間: 2007-6-12 16:17     標題: THANKS FOR SHARE!!!!!!!!

作者: SMUmbrella    時間: 2007-6-12 23:08

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 16:30 發表

"七少"師兄, 明天邊兩個師兄同你去呀 !
作者: denny2000    時間: 2007-6-13 00:03

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 18:38 發表

在廣州天河東站附近或舊火車站都有大巴去長安,長安廣場又有車去深圳羅湖。

或者,在差不多,在長安比較大一點的酒店都有七人車去皇崗,只要$50吧了!
Thanks.  good info.
作者: haiyangqidao    時間: 2007-6-13 00:08

晤该M详细电话\地址...  !!!!!!!
作者: lch    時間: 2007-6-13 00:15

THANK YOU FOR SHARING
作者: tomdotcom    時間: 2007-6-13 00:28

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 18:38 發表

有冇咁筍大巴落皇崗都要5條草
作者: ComeOn    時間: 2007-6-13 00:31

引用:
原帖由 tomdotcom 於 2007-6-13 00:28 發表

有冇咁筍大巴落皇崗都要5條草
大巴唔駛5草,4草都有找啦。
作者: tomdotcom    時間: 2007-6-13 00:40

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-6-13 00:31 發表

大巴唔駛5草,4草都有找啦。
邊樹有得坐
作者: ComeOn    時間: 2007-6-13 00:44

引用:
原帖由 tomdotcom 於 2007-6-13 00:40 發表

邊樹有得坐
各大酒店 — 

作者: tomdotcom    時間: 2007-6-13 00:50

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-6-13 00:44 發表

各大酒店 — 

作者: mmx_abc    時間: 2007-6-13 00:58     標題: Thank you

Thank you for sharing
作者: 焦器勃勃    時間: 2007-6-13 09:00

CA 各大酒店

http://forum.timway.com/f/viewth ... page%3D&page=23

作者: DrTea    時間: 2007-6-13 15:09

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-6-13 00:44 發表

各大酒店 — 
Don't copy & paste the article from another one !  If you'd to do so, please remark the sourcing from .....
作者: ComeOn    時間: 2007-6-13 15:36

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-6-13 15:09 發表

Don't copy & paste the article from another one !  If you'd to do so, please remark the sourcing from .....
It isn't "copy & paste" but just refer to. So, do you know where's the source from ?
作者: blueshark    時間: 2007-6-13 16:34

听起来唔错,得闲去下先。新场新面貌
作者: yifu    時間: 2007-6-13 17:04

請問一下,廣州到CA要幾耐?
作者: will.rot    時間: 2007-6-13 17:07

引用:
原帖由 yifu 於 2007-6-13 17:04 發表
請問一下,廣州到CA要幾耐?
一小時半左右吧
我從天河到長安差不多這時間
作者: ctrs    時間: 2007-6-13 18:47

请问师兄,E间SN有空飞玩吗?
作者: JUNJUNYY    時間: 2007-6-13 19:14

TNANKS FOR SHARE!!
作者: nj801123    時間: 2007-6-14 03:20

你老味,就是她攪能到我周身瘀.各師兄如找她坐枱幫我搓爆她
作者: eeeefai    時間: 2007-6-14 11:43

焦器勃勃 C Hing,

可否告知 "而冬" 酒店住房價錢? 今個星期日會同朋友上廠慶祝生日, 可能住呢度. 謝
作者: 焦器勃勃    時間: 2007-6-14 23:04

引用:
原帖由 eeeefai 於 2007-6-14 11:43 發表
焦器勃勃 C Hing,

可否告知 "而冬" 酒店住房價錢? 今個星期日會同朋友上廠慶祝生日, 可能住呢度. 謝

"而冬" 酒店住房價錢 : RMB 198 or RMB 218

可參考 小弟 or Sigma 兄的資料 ( with Hotel Map ):

http://forum.timway.com/f/viewth ... &extra=page%3D2

作者: access123456752    時間: 2007-6-15 00:51

作者: eeeefai    時間: 2007-6-15 11:12

多謝焦器勃勃 C Hing. 回來出份 report 大家分享.
作者: cyrusmo    時間: 2007-6-15 17:12

晤该可否PM我部长电话,本人去惯ST酒店,我经过都见到呢间酒店,就系未去过,既然免房费谂住去睇睇
作者: SMUmbrella    時間: 2007-6-18 09:31

引用:
原帖由 cyrusmo 於 2007-6-15 17:12 發表
晤该可否PM我部长电话,本人去惯ST酒店,我经过都见到呢间酒店,就系未去过,既然免房费谂住去睇睇
Bros CyrusMo, you just walk-in and ask for it !
作者: dg007    時間: 2007-6-18 16:46

今晚就想去长安
哪位兄弟PM个部长的电话给我,要订房了
作者: ctrs    時間: 2007-6-18 18:42

这间酒店上个星期去过,个人感觉比太X羊差好多,但这个月免房费
作者: lonelyhandsome    時間: 2007-6-18 19:05

Great! thx for sharing
作者: DingDong    時間: 2007-6-19 00:54

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-6-13 09:00 發表
CA 各大酒店

http://forum.timway.com/f/viewth ... page%3D&page=23
BoodBood brother, is it the same price @60RMB to HuangGang border ?  Thanks.
作者: yasii    時間: 2007-6-19 02:29

熱切期待師兄下半報告^^
作者: waterx    時間: 2007-6-20 12:24

不過說真的....免防費還要 400 到 600 有點櫃也
作者: eeeefai    時間: 2007-6-21 15:04

向各位師兄取料後,上星期日同另一損友去CA探險 (2人都是第一次去CA),目標->宜冬SN

下午3點多到達酒店大堂取房,雙人房278(只有6折),第一次去冇計,上房前,捉住經理帶去睇下D單人房先,下次用,睇左3/4間,同師兄介紹一樣,大床/大窗/浴袍樣樣齊,重有好多情趣用品係衛生間. :-)

上房休息一陣,大約6點同個friend過隔離SN.第一次去沒有訂房,SN安排一位女經理x丹招呼,入房,裝修同一般SN房一樣.七月尾前免房費,七月後話電話訂房都一樣免房費.開始睇女,每次3-5個,有400/500/600(model)之分.睇左4/5round,我簡左個單號雙數女女-400,開頭冇乜點,一齊沖涼,上床,吹吹,做完1Q之後,女女就掛住睇電
視,撩佢又冇乜反應,用個背脊對住我,冇隱,只好怪自己個日無運.

我個friend就好好彩,佢話條女乜都做齊,冰火,毒龍,最頂隱係連站立式69都玩埋.條女話佢係其他女女的導師,服務有一定保証.我個friend出左2次,條女話4次都得,只要我個friend起到x就得.

SN完,同個friend係酒店附近行下,睇下環境同埋搵野食.個人感覺比較荒無同埋好鄉村.不過由香港出發都算方便.第二日食完早餐係2/F上下網,12:30退房返香港. 結束第一次CA自由行.

雖然第一次去CA未能盡興,但都會約埋個friend再去多次,目標->朱古力廠,到時再同各師兄分享.

多謝觀賞!!!
作者: mephistoples    時間: 2007-6-21 16:31     標題: 回復 #30 7-siu 的帖子

請 PM 電話給我啦, Thanks !
作者: SMUmbrella    時間: 2007-6-22 10:16

引用:
原帖由 mephistoples 於 2007-6-21 16:31 發表
請 PM 電話給我啦, Thanks !
Mephistoples 師兄, 你等得就等吓啦 ! 他要七月中才回港噃 !
作者: samluoII    時間: 2007-6-23 11:17

娱栋SN我上星期都去咗,大战110号A牌东北妹,搞咗3Q,觉得星球大战都几过隐。
作者: SMUmbrella    時間: 2007-6-23 12:10

引用:
原帖由 samluoII 於 2007-6-23 11:17 發表
娱栋SN我上星期都去咗,大战110号A牌东北妹,搞咗3Q,觉得星球大战都几过隐。
SamLouII 師兄, 有冇誇張咗呀 ! 是 "宜冬黃失" 可以大戰 3Q而不另收費 ?
作者: josiah    時間: 2007-6-23 18:33

作者: regor881    時間: 2007-6-23 21:22

兄弟地址呢.... 點解唔比埋地址哦???
作者: eeeefai    時間: 2007-6-25 12:16

我相信個別女女在"宜冬黃失"可以同你做多Q而不另收費的.
作者: samluoII    時間: 2007-6-25 12:25

无收多我钱啊,去之前同奖部长沟通过,我朋友系噶到噶签单客。

作者: lgrlw007    時間: 2007-6-25 12:43

看来现在诒D生意还比较好哦....
作者: DrTea    時間: 2007-6-25 18:50

引用:
原帖由 eeeefai 於 2007-6-25 12:16 發表
我相信個別女女在"宜冬黃失"可以同你做多Q而不另收費的.
I don't believe so ! The gals did it through-out the day, I believe that they'll do it less (1Q w/BJ) rather than more (2Q+).
作者: SMUmbrella    時間: 2007-6-25 19:03

引用:
原帖由 samluoII 於 2007-6-25 12:25 發表
无收多我钱啊,去之前同奖部长沟通过,我朋友系噶到噶签单客。
SamLuoII 師兄, 上次我去都是只須比小費咋, 房費全免 !
作者: lgrlw007    時間: 2007-6-25 19:09

我上次去,都没有这么好的运气
作者: killer6489    時間: 2007-6-25 21:53

used to work in 長安, but hardly had the chance to play..hai
作者: freegoman1010    時間: 2007-6-26 04:31

thanks for sharing
作者: sam080808    時間: 2007-6-26 16:36

晤该M详细部長电话\酒店地址 謝謝
作者: kaven1388    時間: 2007-6-28 09:53

thanks you report
作者: JUNJUNYY    時間: 2007-6-30 10:10

THANKS ROR SHARE !!!
作者: kingsboy    時間: 2007-6-30 13:56

想去,不過一個人.實在困難...
作者: kingsboy    時間: 2007-6-30 13:57

作者: SMUmbrella    時間: 2007-7-1 00:39

引用:
原帖由 kingsboy 於 2007-6-30 13:57 發表
KingsBoy 師兄, 去桑拿就是一個人去都可以嘛! 那有困難呢 ?
作者: 大鞋子    時間: 2007-7-1 18:10

good choice.............
作者: lgrlw007    時間: 2007-7-1 19:10

一个人去也是比较安全的哈
作者: SMUmbrella    時間: 2007-7-1 19:13

引用:
原帖由 lgrlw007 於 2007-7-1 19:10 發表
一个人去也是比较安全的哈
Lgrlw007 師兄, 上過 * 號, 湖北嬌小玲瓏幾好切!
作者: kingsboy    時間: 2007-7-1 22:25

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-7-1 00:39 發表

KingsBoy 師兄, 去桑拿就是一個人去都可以嘛! 那有困難呢 ?
哎,对地方唔系几熟,有时候有人带会好地。大家互相交流经验,几好。。
作者: jyim    時間: 2007-7-2 03:14

WELL DONE!!!!!
作者: leungho    時間: 2007-7-2 09:34

唔知七月仲有無免房费优惠呢?!
作者: lgrlw007    時間: 2007-7-2 10:38

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-7-1 19:13 發表

Lgrlw007 師兄, 上過 * 號, 湖北嬌小玲瓏幾好切!
请伞兄提供号码M我,谢谢了
作者: SMUmbrella    時間: 2007-7-2 23:10

引用:
原帖由 lgrlw007 於 2007-7-2 10:38 發表

请伞兄提供号码M我,谢谢了
Lgrlw007 師兄, 收 PM 啦 !

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0