標題: 剛睇完"我們的足球場"!! [打印本頁]

作者: 亞佳佳    時間: 2007-6-10 17:20     標題: 剛睇完"我們的足球場"!!

剛睇完"我們的足球場"!!

真係好好睇,幾年前睇過一次,今次再翻睇,真係好正

足球小將比唔到呢種感覺我,好熱血沸騰既感覺

唔知幾時再有一本好似"我們的足球場"既好書呢?
作者: 不平凡人    時間: 2007-6-11 01:31

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-6-10 09:20 發表

係好好睇....我o個陣追佢都追左幾年.....睇左10幾廿次都唔厭..
作者: 亞佳佳    時間: 2007-6-11 13:17

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-6-10 17:31 發表

係好好睇....我o個陣追佢都追左幾年.....睇左10幾廿次都唔厭..
最緊要唔會好似足球小將死拖爛拖,一場波打幾年都未完........

"我們的足球場"入面真實d,唔會同現實脫離太遠.隨左高杉之外,其他隊員都好有性格!正~
作者: 周五一次郎    時間: 2007-6-11 15:40

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-6-11 13:17 發表

最緊要唔會好似足球小將死拖爛拖,一場波打幾年都未完........

"我們的足球場"入面真實d,唔會同現實脫離太遠.隨左高杉之外,其他隊員都好有性格!正~
真實的來又帶D鬼馬,
畫工一流,故事節奏明快,一個字:正!

我原本有一套,但俾我屋企賣咗,
後來0係舊書店買番成套,但未返睇完又俾我阿嫂攞走。
作者: 不平凡人    時間: 2007-6-12 02:57

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-6-11 07:40 發表

真實的來又帶D鬼馬,

後來0係舊書店買番成套,但未返睇完又俾我阿嫂 ...
你呀嫂還返比你咪睇得囉~~
作者: cd_ab    時間: 2007-6-15 14:29

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-6-11 15:40 發表

真實的來又帶D鬼馬,

後來0係舊書店買番成套,但未返睇完又俾我阿嫂 ...
佢係咪去賣呀?
作者: 不平凡人    時間: 2007-6-15 21:34

唔一定GA...
我都借左幾套漫畫比人...
一套就係呢套<我們的足球場>..一套係<消防員的故事>..仲有套就係<漫步青春路>借左比人後..都冇叫人還...
一黎唔記得...2黎.屋企太細冇位擺
作者: 流浪漢    時間: 2007-6-17 20:04

呢套真係好有Heart既書, 我都睇左4-5次
作者: 亞佳佳    時間: 2007-6-20 14:04

好既漫畫果然好多人欣賞~
作者: 土方歲三    時間: 2007-7-16 15:00

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-6-10 17:20 發表

足球小將唔係足球漫畫
而係格鬥漫畫
作者: gregoryliu    時間: 2007-7-16 16:23

真係睇咁多次, 喊咁多次, 尤其係升到J Legue果段!
作者: pakai    時間: 2007-7-16 18:56

我們的足球場和消防員的故事都係上止上之選
作者: aboakm    時間: 2007-7-17 00:54

呢本野係經典之作 係好好睇既漫畫
作者: 亞佳佳    時間: 2007-7-18 13:40

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2007-7-16 08:23 發表
真係睇咁多次, 喊咁多次, 尤其係升到J Legue果段!
有度好好笑....

講個東京山賊龍門比人罰紅牌出場

之後無後備龍門換,原因係成班人無人相信個龍門會有病痛而出唔到場

呢一PART,睇一次,笑一次~
作者: drydrydry    時間: 2007-7-24 18:16

我覺得故事唔錯 最重要係冇咁誇張 咁先有代人感

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0