標題: 全灣10/F全日有好介紹?? [打印本頁]

作者: pb716    時間: 2006-8-16 21:32     標題: 全灣10/F全日有好介紹??

各路c兄, 有去全灣英皇走走嗎?
據10樓經理透露近期仍是下列囡囡旺場...
我也曾試過預約失敗......
近期除中更^^及日更!*, !!^外,有什麼好介紹????
因此希望各路c兄指引, 可有其他囡囡選擇......
希望多多指點及提供好料......
謝謝!!各路c兄........

作者: Spider~man    時間: 2006-8-22 01:24

其實我都係去過幾次,d no. 都唔記得啦,但小弟有次完事出房,見到一個幾ok.長髮,廋身才...總之就係good look啦,已經準備入房...跟住我去到找數既時侯,問經理頭先見到果個係幾多號??佢話係*@...(印象,因為都係兩個月前既事了)如有 brother 試過可否出個包膠指點迷津呢~~~??
作者: pb716    時間: 2006-8-22 08:41

引用:
原帖由 Spider~man 於 2006-8-21 05:24 PM 發表
其實我都係去過幾次,d no. 都唔記得啦,但小弟有次完事出房,見到一個幾ok.長髮,廋身才...總之就係good look啦,已經準備入房...跟住我去到找數既時侯,問經理頭先見到果個係幾多號??佢話係*@...(印象,因為都係兩個月 ...
多謝c兄的查詢, 可有其他c兄有bg*@的報告供譇同好呀......謝謝支持^^hehe

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0