標題: [檔案] 中國解放軍08式軍服曝光 [打印本頁]

作者: ann01    時間: 2007-7-1 12:17     標題: 中國解放軍08式軍服曝光

作者: dragonman    時間: 2007-7-1 13:51

Thanks for share! Very good, thank you!
作者: keve0223    時間: 2007-7-2 17:44

比以前醒神好多數!!!
作者: 網絡大貴賓    時間: 2007-7-2 21:17

一樣咁薯
作者: hi1234    時間: 2007-7-3 20:54

一流 無得頂 人有靚 衫又醒 開始有D大國風範 中國即係中國
作者: 百目鬼魁    時間: 2007-7-4 14:39

一點威風也沒有,簡直像傻子一樣
作者: youlilong    時間: 2007-7-6 20:21

好过以前好多喔,看起身都精神点啦,,
作者: 暗黑騎士    時間: 2007-7-7 16:01

唔係07式咩????

有0的似日本自慰隊0的制服......

軍服始終係二戰德軍果0的最靚最型!!!!  點解祖國唔考慮參考下呢.....
作者: cd0389    時間: 2007-7-8 08:50

Very good, thank you! 二戰德軍的最靚最型!!!!
作者: lxxxxl    時間: 2007-7-9 22:51

不错,好看,支持,支持!!!
希望继续
作者: cheneast    時間: 2007-7-11 13:40

和国际接轨的结果再有点个性就好了
作者: tttooo    時間: 2007-7-12 11:17

不错,好看,支持,支持!!!
希望继续
作者: lokch    時間: 2007-7-13 16:25     標題: 回復 #1 ann01 的帖子

cccccccccccccccccccccccccccccccccccc
作者: whthree    時間: 2007-7-26 17:34

老大哪个是07式的啦!!!!!!!!!
作者: xyf88    時間: 2007-7-27 14:28

哈哈,有人说2岸已经在服装上统一了,嘎嘎。
作者: hahohei    時間: 2007-7-29 05:19

有突破,有提高,但还是丑!
作者: landroverzc    時間: 2007-7-29 09:31

對不起,這是07式軍裝,將於2007年8月1日暨建軍80周年前全軍換裝完畢。
你說這是08式軍裝明顯有欺騙與誤導的意味,請以後不要再這樣了。

作者: jhon123    時間: 2007-7-29 09:52

服飾都可以啦,不過個軍徽就....好似以前D國民黨甘!
作者: aeolusxxxx    時間: 2007-7-29 18:57

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2007-7-7 16:01 發表
唔係07式咩????

有0的似日本自慰隊0的制服......

軍服始終係二戰德軍果0的最靚最型!!!!  點解祖國唔考慮參考下呢.....
.....你有无事啊.....学德国......个个都知德军制服好睇啦.....家阵反法西斯啊!唔系德国人自己都用啦......

中国新军装有D学美国,又有D仿俄罗斯......开领就系美式,肩章同....勋章就同俄式差唔多.....

仲有,好唔好睇都一样.....军力唔够一样无用......换来都无实际意义......
作者: cqwy    時間: 2007-8-1 23:03

还过得去!不过看照片女兵比男的穿着好看些!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0