標題: [原創] 驚喜之旅-京X休閑健康中心有相report [打印本頁]

作者: kckc004    時間: 2007-7-25 13:47     標題: 驚喜之旅-京X休閑健康中心有相report

今日約左野狼,諗住同佢去精采篤波。系京鵬賓館門口。點知等左好耐條友都冇浮頭,電話又打吾通。唉!玩邊科。系京鵬賓館門口度來度去。睇到有個廣告牌系:京x休閑健康中心。呢間場我都來過兩次。間場的服務員到技師都十分有禮貌。呢啲埋就系有家教囉。反正野狼都吾知死鬼左去邊。又身水身汗,上去dup個骨、沖個凉都好。上都去啲服務員真系好有禮貌。大聲叫歡迎光臨。聽到啦吾使咁大聲。沖凉、換衫。出大堂休息區坐下。飲杯可樂就入房。部長帶路。入到房真系吾知叫邊個號。网上話有個C兄話9號系靚女。咁就叫9號。部長話9號加班返左來又啱啱落锺。咁仲吾嗱嗱聲叫佢來。過左一分鐘9號入來。又真系幾靚女,同友臺 http://www.fun???.cc/   相差別吾大!!!先來按背,手骨吾錯。同正骨有的比。按得好到位。最抵死系力度又啱啱好。幾舒服。又問力度夠吾夠。我啱啱好,要大力嘅話同距講聲。跟住佢幫我除咗件衫落嚟,我話唔洗除褲咩?距話褲一陣先除啦先推背,推背全程都喺拎油喺咁推,跟住條囡企喺我頭前面,跟住我兩只手喺咁楂距只蘿,哈哈,好彈手下,跟住四圍咁摸,條囡無避開,正!哈哈。 跟住推PAT PAT囉,我即刻將條褲解開咗,瞓喺張床到,打開只腳俾條囡推PAT PAT,條囡一邊推PAT PAT一邊同我傾計,跟住玩下袋仔,全推手法感覺可以,跟住距叫我轉身,哈哈,推前面啦,打咗好耐,越睇條囡越靚,跟住坐咗起身伸手入條囡嘅BAR摸條囡嘅波,少女個波波......我好好好鐘意呀!!!!有DD實但充滿手感果种feel。條囡一邊打我一邊摸距下面,條囡無反抗(隔住褲摸,距話間場唔得囡除衫),最後忍唔住,出咗,全程打機用咗三十分鍾到,條囡用紙巾細心擦幹淨之後就話距先去洗手,跟住我瞓喺按摩床到睇電視。 跟住條囡洗完手噃入嚟之後話幫我推下只腳,我梗話好啦,跟住就差唔多到鍾囉,跟住起身條囡幫我著衫著褲。走時見到8號都幾靚。系大堂休息區坐多一陣。部長走過來話囡囡按得點呀!吾滿意可以提出來。我話已經好好啦。部長又話呢排招左好多靚女。得閑來試試。我心諗一定。靚女多嘅場我一定會來多啲嘎。咁各位C兄到時又可以睇靚女。買單:238(有VIP卡)。個人感覺間場同條囡都可以,特別喺佢嘅夠禮貌。會再來。

版主按:連結刪去,如要貼出友版相片請直接將網址打於
「插入圖像」的對話匣內,謝謝。

作者: Happy_1973    時間: 2007-7-25 14:10     標題: 回復 #1 kckc004 的帖子

作者: coke818    時間: 2007-7-25 14:19

好似唔可以連結其他網哩!都唔知信唔信係報告還是廣告?
作者: 回歸的小羔羊    時間: 2007-7-25 18:04

238......比我就可能會去芙蓉喇
作者: peninsula    時間: 2007-7-25 18:07

引用:
原帖由 kckc004 於 2007-7-25 13:47 發表
今日約左野狼,諗住同佢去精采篤波。系京鵬賓館門口。點知等左好耐條友都冇 ...
A bit expensive for HJ sauna.
作者: c0179614    時間: 2007-7-25 20:19

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-7-25 18:07 發表

A bit expensive for HJ sauna.
Where is it?

It is the samem as expensive as Lan Kan Fong Spa at Fong Tin.
作者: xowolf    時間: 2007-7-25 21:52

原創?這個POST早已經在幾十個BBS上出現過了。
作者: sexpartner    時間: 2007-7-25 22:11

廣告王.
作者: allmember    時間: 2007-7-25 23:55

I want to try too. but seems a bit expensive !

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0