標題: [建議] 东莞性地指南? [打印本頁]

作者: srtemplar    時間: 2007-7-25 18:10     標題: 东莞性地指南?

各位大大已经贡献很多东莞性地的资料和经历,不知道是否由牛人可以整理一下,做成一个东莞性地指南
作者: peninsula    時間: 2007-7-25 18:11

引用:
原帖由 srtemplar 於 2007-7-25 18:10 發表
各位大大已经贡献很多东莞性地的资料和经历,不知道是否由牛人可以整理一下,做成一个东莞性地指南
Brother sigma is the true expert!
作者: 回歸的小羔羊    時間: 2007-7-25 18:11

師兄.....資料大把...自己做下功課先得架...唔可以成日都"飯來張口"架嘛
作者: anakin    時間: 2007-7-25 22:09

引用:
原帖由 srtemplar 於 2007-7-25 18:10 發表
牛人?
去邊到揾個"牛人"黎整理一下?
作者: yippui    時間: 2007-7-26 00:14

need update wo
DG 性地 too much la
作者: jimmyboy2102    時間: 2007-7-26 00:39

引用:
原帖由 anakin 於 2007-7-25 22:09 發表

牛人?
去邊到M個"牛人"黎整理一下?
牛人 = 勁人, 高手
作者: cf168    時間: 2007-7-26 09:22

牛人?

是否想説本人呀!
作者: lgrlw007    時間: 2007-7-26 12:13

看来很多人都没有精力去搞哪个啊
作者: 焦器勃勃    時間: 2007-7-26 21:29

引用:
东莞 有28 個鎮, 你想 邊個鎮 的 資料先 ??
作者: anakin    時間: 2007-7-26 22:05

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-7-26 21:29 發表

东莞 有28 個鎮, 你想 邊個鎮 的 資料先 ??
焦兄,唔好花時間,你個長安資料庫唔夠詳盡咩,我淨係抄低個酒店電話,己經可以自己搞掂,淨係覺得自已帶唔夠錢;但係D人睇完又點,咪又係開帖問呢樣問個樣,佢地根本就唔係要呢D,要既只係媽咪經理既電話,試問你又點可以寫出黎呢。
個個都諗住飯來張口,你幫得邊個?
作者: ComeOn    時間: 2007-7-26 22:11

引用:
原帖由 anakin 於 2007-7-26 22:05 發表

...飯來張口 ...
舟來張脾

呢句野咁熟
作者: 焦器勃勃    時間: 2007-7-26 22:46

引用:
原帖由 anakin 於 2007-7-26 22:05 發表

焦兄,唔好花時間,你個長安資料庫唔夠詳盡咩,我淨係抄低個酒店電話,己經可以自己搞掂,淨係覺得自已帶唔夠錢;但係D人睇完又點,咪又係開帖問呢樣問個樣,佢地根本就唔係要呢D,要既只係媽咪經理既電話,試 ...
同意 Anakin 兄 的 觀點,

呢位樓主 飯來張口 : 呢個世界 邊到有 免費午餐 ??

自已用 "搜尋工能" 吧!!!

作者: 四眼肥肥    時間: 2007-7-26 23:38

都非常同意世上冇免費午餐!但如果真的是新手上路.真的好希望各位師兄能幫一幫。
還記得舊年第一次去長安前,真的非常感激焦兄和Simga兄的有問必答的犎助,令我可以多啲choices及安心上路! 到現在都好多謝佢地!
作者: 四眼肥肥    時間: 2007-7-26 23:41

引用:
原帖由 四眼肥肥 於 2007-7-26 23:38 發表
真的非常感激焦兄和Simga兄的有問必答的犎助
打錯Sigma兄的名
作者: 洗版皇帝    時間: 2007-7-27 04:58

同各位兄弟分享先呢?各位兄弟同意嘛!?
作者: jerryhannah    時間: 2007-8-3 12:31

如果有边们牛人整理得出
那真是太牛了
作者: Z8J8F81980    時間: 2007-8-3 12:59

PLS SENT TO ME AGAIN!THANKS
作者: lgrlw007    時間: 2007-8-3 13:27

我看求其大哥肯定能担此重任             
作者: 忽然一Q    時間: 2007-8-3 13:29

引用:
整理好之後交由公安部帶隊去探索。
作者: 779394    時間: 2007-8-3 14:10

引用:
原帖由 忽然一Q 於 2007-8-3 01:29 PM 發表

整理好之後交由公安部帶隊去探索。
未必!都要睇下D單位有無俾保護土地費先!
作者: Butt    時間: 2007-8-3 15:08     標題: 回復 #10 anakin 的帖子

引用:
焦兄,唔好花時間,你個長安資料庫唔夠詳盡咩,我淨係抄低個酒店電話,己經可以自己搞掂,淨係覺得自已帶唔夠錢;
淨係得酒店都夠啦!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0