標題: 凡人語錄(無聊野..唔駛入) [打印本頁]

作者: 不平凡人    時間: 2007-7-27 02:05     標題: 凡人語錄(無聊野..唔駛入)

一早想打....但遲遲未動手...
e+終於開始...

歡迎各版友入黎吹水...
不過你地吹既水..我一既唔覆..呢度只係比我發泄下..將d平時唔多講既野講出黎既地方....
所以你地like可以睇完就走...唔睇都冇所謂...睇完唔講野更加冇問題...讚我彈我鬧我小我串我打我踢我...我都唔會理......
如果想同我吹既...可以去<廣告 / PR 版>同我吹...因為o個度人氣好似唔多(賣一賣廣告先)...不過吹前請先post d同廣告 / PR 有關既野..
女版友亦可同我吹...不過本凡人希望係pm我約出黎吹...(年齡為約18~22...60歲以上的女版友請同上先去我o個版吹)

呢度會不定期加野...有時快到一個鐘...有時會慢到1個月...亦有可能一世唔加.....

如果我無意間整左d金句出黎...你地用黎轉貼既話..無任歡迎...不過...請加上: <轉貼自煩人呢個百佳杏仁橙>

作者: 不平凡人    時間: 2007-7-27 02:14

xo呢度有有個版友講過:
當初帶著愛意一齊...不應帶著恨意離開...
咁如果分開左後.....係咪可以恨<佢>呢???

男人長情而唔專一....
女人專一而唔長情....

分開左後...係咪可以完全冇哂愛意呢???可能我係男人啦...我對d分開左既ex.....亦會有d感情o係度.....
但係我見好多女仔...分開左後...真係可以當ex bf冇存在過咁...岩岩我又遇到個........
唉~~~~我對佢....完全失望..
作者: 不平凡人    時間: 2007-7-27 02:40

自己太多缺點啦.....多到數哂我個頭d頭髮都數唔哂.......
而且...有時知道自己有咩缺點...想改...但係唔知點解改唔到.....
作者: 不平凡人    時間: 2007-7-28 21:42

佢講野越黎越有骨....唉..........

放工去漫畫節...入去之前...食gf親手煮既lunch....一個字---正~~

食完...諗住入去...點知...排成個鐘...睇黎入去先買飛.好似仲快d喎~~~~
入到去..覺得漫畫節一年不如一年.....今年仲細到同電玩展迫埋一個hall.....唔知仲可以做幾多年呢???
不過..出年我都可能冇咩mood去....
作者: oxboy    時間: 2007-7-29 20:18

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-7-27 02:14 發表
xo呢度有有個版友講過:
當初帶著愛意一齊...不應帶著恨意離開...
咁如果分開左後.....係咪可以恨<佢>呢???

男人長情而唔專一....
女人專一而唔長情....
分開左後...係咪可以完全冇哂愛意呢? ...
呢一番話勝讀十多二十年書,好有感觸。
作者: 不平凡人    時間: 2007-8-1 23:08

今日...用70蚊買左隻vcd.....仲好似係2手tim.....唉....
作者: 不平凡人    時間: 2007-8-6 20:41

唔識用唔該唔好用...用左仲攪到中左招.....害死人呀~~~~~~~~~
作者: 不平凡人    時間: 2007-8-10 00:48

有時...一樣野..會諗到好煩...好亂..........
但係...如果唔好諗埋一邊......由頭諗起......就會覺得....原來唔駛咁煩................
一樣煩左幾日既野.....終於煩完.......

期待星期日~2 呢3日...希望玩得開心D............
作者: 不平凡人    時間: 2007-8-16 01:36

同gf去左幾日硃海
開心就開心...不過...覺得同gf去玩...好似唔多夾咁....
玩到第3日...竟然感冒............
傻瓜唔係唔識感冒既咩????
點解我會感冒ga?????
仲到病到返黎hk....就即刻好返~~~~
作者: 細摩    時間: 2007-8-16 14:34

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-8-16 01:36 發表
同gf去左幾日硃海
開心就開心...不過...覺得同gf去玩...好似唔多夾咁....
玩到第3日...竟然感冒............
傻瓜唔係唔識感冒既咩????
點解我會感冒ga?????
仲到病到返黎hk....就即刻好返~~~~
我都係發up瘋~~~

夾係因為比較,
唔多夾, 因為拎左某人比較.
每個人都有缺點,
學識接納女友缺點, 亦要俾時間女友接納自己的缺點.
作者: kenny01    時間: 2007-8-16 15:02

定係因為.....見到好多....

哥哥....帶我去玩...又唔去得...所以

講笑......唔好嬲
作者: 不平凡人    時間: 2007-8-16 23:24

今日返工真係好忍悶...........
我唔怕做多d野...只要係應該做既...ot o 到半夜都得...
但係唔好冇野比人做...將d野儲儲埋埋一炮過掉哂比我...攪到我之前悶忍死...之後又做忍死....做完後有d野錯左又比人串忍死.........
作者: 不平凡人    時間: 2007-8-17 03:39

岩岩同個識左廿幾年既fd去左睇戲....(由幼稚園識到e+)
本來都冇諗到...點知佢無啦啦msn我...叫我去睇戲..仲要我請tim~~~一睇先知完來佢生日
識左咁耐....竟然唔記得...唔死都冇用
不過由於係識左好耐既兄弟...so..佢都唔mind~~~
咁樣..請睇戲...食埋肖夜...又點話
講開兄弟...真係唔多...得2~3個...都係識over10年~~
有時兄弟真係唔駛多...1~2個就夠...
作者: 細摩    時間: 2007-8-17 13:36

女朋友都駛多, 一打就夠架喇!!! ( belong to me)
作者: Sax    時間: 2007-8-20 20:02

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-8-17 03:39 發表
岩岩同個識左廿幾年既fd去左睇戲....(由幼稚園識到e+)
本來都冇諗到...點知佢無啦啦msn我...叫我去睇戲..仲要我請tim~~~一睇先知完來佢生日
識左咁耐....竟然唔記得...唔死都冇用:sauj ...
咁似套戲嚗@情???
作者: Sax    時間: 2007-8-20 20:15

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-8-1 23:08 發表
今日...用70蚊買左隻vcd.....仲好似係2手tim.....唉....
睇完咪仲K?!?
作者: 不平凡人    時間: 2007-8-21 02:10

無啦啦接左份唔應該接既job...........
唉........死得好慘~~~
作者: 不平凡人    時間: 2007-8-23 00:54

作者: 不平凡人    時間: 2007-8-23 01:08

岩岩gf生日(23號)...
一放工..就去左買蛋糕...
諗住返屋企雪一陣...之後先去gf樓下...
點知...個nf call我..話份稿d野要改叫我返去tst搵佢...比埋d料我~~順便比錢我...
錢喎.....點唔想都要去ga啦~~~鬼叫冇錢咩
去到之後又傾.....咁我咪叫個nf順便幫我雪住....一雪就雪到10點幾....
心諗..唔係啦...橫掂都係..直碘唔返屋企換衫...去埋gf度算啦...
順便買定聽日戲飛(無恐不入...遲下話你地知好唔好睇:p)
去到佢樓下.....都係11點鍾...咁就只好等等等等等............
等等下..無啦啦又落狗屎..
個身都濕左一半(上半定下半呢???)
都要等...又等等等....
等既時候...用d蠟燭整個心出黎(本來諗住整o係d石枱上面..後尾覺得好冇公得心...最後整左o係張a4紙上面)
整完...又等左一陣...12點啦
即call gf ...講句:生日快樂!!!
叫左佢落黎.....又等.....等到佢黎到..................之後
等...好哂時間...但係今次等...值得
作者: 細摩    時間: 2007-8-23 09:16

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-8-23 01:08 發表
岩岩gf生日(23號)...
一放工..就去左買蛋糕...
諗住返屋企雪一陣...之後先去gf樓下...
點知...個nf call我..話份稿d野要改叫我返去tst搵佢...比埋d料我~~順便比錢我...
錢喎.....點唔想都要去ga啦~~~鬼叫 ...
well done!!!!!
作者: 不平凡人    時間: 2007-8-28 00:58

估唔到我可以比人呃一樣野呃足2年.....................之前既故仔....真係作得好勁.....完完全全呃哂我/.......
比我知道左後.....講真...唔mind就假既...但係亦無你想像中咁mind囉
同埋..我mind係mind第2d野.....
e+要我決擇..到底係 <yes> 定 <no> 呢???
<yes>既話...我有d野唔可以再做...做左...會死.....
<no>既話....會game over.....可能會死得好慘...可能會早30年死.....可能會到70歲先死....但係都要死死死死死..........
個心有個答案..但係...真係要諗清楚d....
但係..我都呃左人....仲呃得好金...金過甘迺迪..金過甘地...
e+個心入面有個<不能說的秘密>...好想講比人知..講比d唔識既人知...但係...答應左人..唔講得...一個人都唔會講....無論你係我邊個都好...姐姐好..呀哥好..老豆呀媽老公老婆bf gf 呀仔呀女 sp sl ptl.....個個都唔會講....
呢件事..得我知..佢知..同佢d人先知...我d人...唔會比佢地知.......瞞足一世....
可能10年後...我會講出黎...但係...會比人話作古仔...
不過...有時..有好多野..係比電視電影更戲劇性....真係估你唔到會係咁................

不平凡人<--呢個名...本來我開頭想打<凡人>(想平平凡凡咁玩下)...點知有人登記左...咁諗住叫<平凡人>..點知又有人登記左....咁就o係個名前加個<不>字>(因為以前有幾件太不平凡既事...我諗....應該冇咩人會發生過)....
e+...<不平凡人>...而....呢年發生既事太不平凡啦.....其實...我係咪我黎ga????
作者: 不平凡人    時間: 2007-8-30 01:43

今日...終於離開呢間公司..............
有計..唔可以留O係度...只有走..........
一早諗住走..只係冇諗過會今日有....走得有D突然.........因為仲未搵到新工...但係唔走唔得....
不過...好彩之前一慢慢地將D野執走左...
今日走..先冇咁多野攞走..........
希望早日搵到份工...人工少DD唔緊要...個老細唔好成日比我O係心入面小就得啦~~~
作者: 不平凡人    時間: 2007-9-14 02:37

今日.....同gf傾左好耐................................
唉...傾到唔想傾.....應該係自己有問題..攪到覺得佢講野有問題...
人既主觀性太強啦....................
冇野...呻完...
作者: 不平凡人    時間: 2007-10-9 14:48

攪左好耐好耐好耐....
終於攪掂左自己既討論區(要比錢ga..唔係free ga...)
由開始到完成...真係要做好多野...要諗好多野..有好多野唔識..要4圍問..係咁試~~~
晚晚攪到差d去飲得早茶
攪掂左...之後又要係咁叫人上去...
e+先發覺...原來我msn都幾多女喎~~~
e+個網3/4都係女黎
咁多位(如果有睇呢版既話)得閒上去睇下

(要條link既...請pm我...我唔想o係度賣廣告..不過e+都好似賣緊廣告)
作者: dizzc    時間: 2007-10-23 14:40

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-10-9 14:48 發表
攪左好耐好耐好耐....
終於攪掂左自己既討論區(要比錢ga..唔係free ga...)
由開始到完成...真係要做好多野...要諗好多野..有好多野唔識..要4圍問..係咁試~~~
晚晚攪到差d去飲得早茶
攪掂左...之後又要係咁叫 ...
明明你叫人唔好入, 我就硬係要入黎......有咁多女, 快d pm我啦
作者: princess_f    時間: 2007-11-10 12:13

真心朋友不用多...終好過一些酒肉朋友多.
作者: 不平凡人    時間: 2007-11-20 00:41

呢排收到幾個pm..都係問我個討論區條link...
真係多謝你地~~

不過...個網e+唔係好多人上去..人氣唔夠...so....同xo真係冇得比........(點比???1蚊日圓同100000蚊歐元咁比囉)

問左我o個d朋友..得閒上去留言啦~~~一億個thank you(唔係一億粒精子呀)
作者: 不平凡人    時間: 2007-11-20 00:54

呢排返工............
唉..都唔知開心定唔開心...
我個post係marketing & sales (行街o個隻)
但係...當初話要sales o個樣野...我黎左個半月....竟然仲未攪掂...
呢個月...就係左d..畫左2張傳單....搵其他公司同類產品既資料...攪下個網頁....(仲無啦啦話要攪多個咩飲食網...又攪d唔知咩節目...唉~~~)

其實份工我覺得幾好ga...唔係only 做sales...仲做到其他野..但係.....可能d野仲未攪掂啦...個心唔知點咁......
有諗過下走..但係未賣過o個件野...個心好似唔心息咁.......
希望快d攪掂啦~
作者: 不平凡人    時間: 2007-11-26 10:17

琴晚同gf去左I-MAX睇<魔戰王:貝奧武夫 (Beowulf)> (都唔明做咩要加<魔戰王>落去....就咁叫貝奧武夫唔得咩??)

睇到我都唔知幾感動(定激動???)..全3D喎....係差在未喊姐..不過我GF就話我好似傻左咁...

有個小小希望...就係可以有生之年睇到體感版電影(即係成套電影係360度包住黎睇...好似置身其中既感覺...)

PS:早2 年我申請左UA會員卡...但之後冇再續...今年..UA SEND左個MAIL比我...話可以有%續証...我就諗住續返啦...點知D 員工話因上年我冇續...E+續既話要比返2年$$$(2007&2008)即係160蚊續一年?>??佢話係..如果唔續就冇哂D分...(都夠換2~3張飛既..)但係冇左年喎..........最後..我都係冇續到..亦都同GF講...如果唔係睇3D版(以後應該唔多會...會去翔天廊睇)OR D FD話去UA睇...
我一定唔會再幫襯UA囉....

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0