標題: 你地去左漫畫節未??? [打印本頁]

作者: 不平凡人    時間: 2007-7-28 22:19     標題: 你地去左漫畫節未???

今日我去左....
一個字---悶...再多個字---累...比多個字---亂...
加埋2個字----把忍

玉記去到唔駛點排...5分鐘就入到去.....但係...想買既野賣哂.........空手而回....
天下太多人...而且冇咩想買....唔排...
東立本來我都唔諗住排......但係gf話有書要買...咪排囉...點知...d人係咁打尖...小!!
文傳又係唔駛排...應該跟本冇諗住要你排....但係都冇野買....唉,,.........
反而買左<one comics>...又o係the one o個度買哂4張poster(本凡人屋企勁多poster...冇計...鍾意ma...:p...但係...買左返黎...又唔會貼出黎...就咁捲埋.....唉...)...加埋60蚊..平
另外去左<benko>買左把軟尺...25蚊....
同埋買左幾廿蚊野比gf........又買左25蚊野食同野飲....

加埋...竟然唔夠200蚊
作者: 金屬狂人-Ⅱ    時間: 2007-7-29 10:43

我尋晚都有去,天下因太多人排隊,所以冇入天下睇嘢
玉記果面正如不凡兄咁講冇乜人龍,所以就入咗去睇,仲買咗本《星矢冥王神話》&《爆粗Band友》,最後都忍唔住買咗火雲邪神件外套
作者: 不平凡人    時間: 2007-7-29 15:03

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-29 02:43 發表
我尋晚都有去,天下因太多人排隊,所以冇入天下睇嘢
玉記果面正如不凡兄咁講冇乜人龍,所以就入咗去睇,仲買咗本《星矢冥王神話》&《爆粗Band友》,最後都 ...
件外套我有諗過買...不過..gf講好樣衰....同埋我想買特別版o個件多d.....so....都係冇買到~~~
作者: badman31    時間: 2007-8-1 03:36

我都買唔到野 >0< 有D 舊書仲用原價去賣比我地-0-
作者: 亞佳佳    時間: 2007-8-2 03:33

我果日同朋友行左7個鐘頭!

未停過,下午三點幾行到夜晚十點.無食過野,只靠一支烏龍茶吊命........其實真係唔知點解搞咁耐

最想買既小魔神會場版(玉皇朝)無哂.....超!!!!

都已經無咩興趣買野,如果要排長龍就更加唔會

買左幾佰蚊野,文傳既龍虎門十本($30/本)老夫子水虎傳box set(40-60/套)唔記得幾錢...

其實行其他既野行左好耐,漫畫已經係其次了..........

仲有........影多好多囡囡既相~

有個真係好靚
作者: 冰河    時間: 2007-8-2 15:25

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-8-2 03:33 發表
仲有........影多好多囡囡既相~

有個真係好靚
仲唔快啲post出嚟!
作者: 不平凡人    時間: 2007-8-3 01:20

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-8-1 19:33 發表
我果日同朋友行左7個鐘頭!

未停過,下午三點幾行到夜晚十點.無食過野,只靠一支烏龍茶吊命........其實真係唔知點解搞咁耐

最想買既小魔神會場版(玉皇朝)無哂.....超!!!!

都已經無咩興趣買野,如果要排長龍 ...
有冇上前問個囡囡電話no???
作者: 亞佳佳    時間: 2007-8-3 13:13

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-8-2 17:20 發表

有冇上前問個囡囡電話no???
無呀~好想.........

行左7個鐘有一部分時間都係圍住佢..........
作者: 亞佳佳    時間: 2007-8-3 13:26

引用:
原帖由 冰河 於 2007-8-2 07:25 發表

仲唔快啲post出嚟!
我會~好快~
作者: 亞佳佳    時間: 2007-8-3 20:25

引用:
原帖由 冰河 於 2007-8-2 07:25 發表

仲唔快啲post出嚟!
我........覺得呢個好正
作者: 亞佳佳    時間: 2007-8-3 20:31

仲有~夜d~~~~~~~~
作者: 冰河    時間: 2007-8-3 22:22

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-8-3 20:25 發表

唔怪之得跟咗人哋7個鐘啦!
作者: 不平凡人    時間: 2007-8-3 23:43

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-8-3 12:25 發表

係好靚..係好正..攪到我都想問佢電話no....
最衰我同我gf 一齊去....冇得望女...亦唔敢望女
作者: 亞佳佳    時間: 2007-8-4 02:50

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-8-3 15:43 發表

係好靚..係好正..攪到我都想問佢電話no....
最衰我同我gf 一齊去....冇得望女...亦唔敢望女
邊有人帶埋老婆去滾架???
作者: 亞佳佳    時間: 2007-8-4 02:54

引用:
原帖由 冰河 於 2007-8-3 14:22 發表

唔怪之得跟咗人哋7個鐘啦!
最後~~~~~

作者: 好狗    時間: 2007-8-4 19:57

今年d 女不行也= ="" 上年果d 好好多...雖然都恐怖

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0